Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 358
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Заради голямата си и специална любов към Нихал,
бе толкова "щастлив" на ергенското си парти,
че цяла нощ вместо да се забавлява с приятели,
специално бе потънал в размисли и страсти Mr. Green

но и това бе заради голямата и специална любов към Нихал smile3521

# 527
Добре,че цял ден ме болеше главата,та сега не ми прави впечатление,защото не знам дали са седмокласнички или не,ама даже не успяват и написаното да прочетат,като хората,понеже си знаят тяхната!  ooooh!

silvia_maria,върни се мила,моля ти се и вземи прочети поста ми,който е отправен към теб,ама баааааавничко,че главицата ти да го асимилира добре и тогава ми отговори ако искаш,пък ако не искаш-недей,няма да ти се разсърдя!

mariana51,charovnica,emely,@Дари@   bouquet Благодаря ви,че сте разумни!  bowuu

# 528
Йоанче,трудно ти е да разбереш,разбирам те,но говоря за това,че колкото по-широко е скроен човек ,толкова повече гледни точки вижда и9 намира в различни ситуации,независимо от филм или книга.
Ако ще се хващаме за всяка дума на Бехлюл само за да отречем любовта му към Бихтер,разбира се ,че за всяко нещо ще намерим аргументи Stop

Дари, дори не знаеш колко широко съм скроена...
Изобщо не се хващам само за думите на Бехлюл, гледам делата му.
Казах го веднъж, ще се повторя отново- любовта иска жертви, компромиси.
Аз не видях нито 1 жертва от страна на Бехлюл за Бихтер. Поне до момента.
И заради това, не мога да нарека чувството на младежа към желаната партньорка любов.
За мен любовта се мери не с долната глава, а с горната. Извинете ме за цинизма в предпоследното изречение.

# 529
  За жертвите-малко ли е да предадеш Човека,който ти е дал всичко и на когото дължиш това,което си?
  Денимира-моля,старая се   bouquet
  За Елиф-той не дава пет пари за нея,пък ти ми говориш за чувства емоции и страст,макар и остатъчни,няма такова нещо.Искаше да провери с какво може още да го изненада приятно,дори не го интересува как е след случилото се  Sick Знае,че е с Хилми само за да му отмъсти -ако не на него,на близките му,то е толкова ясно,че няма повече накъде.

# 530
Не можете да ме убедите в искрените чувства/ любов,преданост,страст,желание,уважение../ на Бехлюл по отношение на Нихал,когато в същото това време той е готов с лекота да скочи в леглото на  любовницата си от година и половина или да я награбва всеки път,когато тя му каже Мараба .
Това ли е за вас ВЛЮБЕН и ОБИЧАЩ мъж,на прага на вричане във вечна вярност ?
Ако отговора ви е ДА,пожелавам да намерите един такъв Бехлюл в живота си.. Sunglasses Аз обаче такива пешлеменца не искам,нито ще си затварям очите за видими проблеми,както прави Нихал.Беше й толкова удобно да мисли,че Бехлюл е влюбен в нея.

# 531
  За жертвите-малко ли е да предадеш Човека,който ти е дал всичко и на когото дължиш това,което си? 

Направи го заради себе си. Не заради Бихтер.
Когато трябваше да го направи заради нея се спря и се опита да прекрати връзката.

# 532
  • Варна
Заради голямата си и специална любов към Нихал,
бе толкова "щастлив" на ергенското си парти,
че цяла нощ вместо да се забавлява с приятели,
специално бе потънал в размисли и страсти Mr. Green

но и това бе заради голямата и специална любов към Нихал smile3521

Как да е щастлив човека като оня вампир не спря да го преследва като конска муха Sick

# 533

Направи го заради себе си. Не заради Бихтер.
Когато трябваше да го направи заради нея се спря и се опита да прекрати връзката.
  Направи го,заради онова,което чувства ,според мен  Peace
  И се спря ,заради себе си на първо място.

# 534
Ежедневно рискуваше да пожертва единственото семейство,което някога е имал си,докато беше с Бихтер Peace
Давате ли си сметка,че Бехлюл е едно осакатено момче,отраснало без майчина обич?
Той Е признателен на чичо си,но живота понякога ни предлага големи изпитания,каквото е и Бихтер за Бехлюл..за мен лично по-голямо доказателство ,че той я обича от това няма Peace
Йоана,дали заради"доланата"глава,както ти се изрази би рискувал това единственосемейство,ако не обича безпределно?

# 535
Ежедневно рискуваше да пожертва единственото семейство,което някога е имал си,докато беше с Бихтер Peace
Давате ли си сметка,че Бехлюл е едно осакатено момче,отраснало без майчина обич?
Той Е признателен на чичо си,но живота понякога ни предлага големи изпитания,каквото е и Бихтер за Бехлюл..за мен лично по-голямо доказателство ,че той я обича от това няма Peace
Йоана,дали заради"доланата"глава,както ти се изрази би рискувал това единственосемейство,ако не обича безпределно?

Точно така! Peace

# 536
    Присъдинявам се към Дари и leonoel  Peace
    Mangosiwa-хубаво я подреди Бихтер-разсмя ме  Laughing

# 537
Въпросът ти е риторичен и само потвърждава моите думи.

# 538
  • Варна
     Mangosiwa-хубаво я подреди Бихтер-разсмя ме  Laughing
Радвам се  Hug По добре да се смеем отколкото да се караме  Wink

# 539
Честно казано Бехлюл не е кой знае какъв капацитет.
Доказвам: когато Бихтер му внуши, че Мадмоазел е намерила обицата, реши да вземе нещата в свои ръце и да поговори с нея. Не знам дали помните какъв разговор проведе, но аз много му се смях- за малко сам да падне в капана на собствените си думи.
Та..първосигнален е Бехлюл. Първо действа, после мисли. От там му идват и всички беди.

Общи условия

Активация на акаунт