Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 328
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, момичета!
Денимира, за теб http://vbox7.com/play:bc9f0a97. Това е серията на БГ още съвсем в началото, след като научава за смъртта на чичо си и дават спомена му като малък.
Дано съм ти била полезна  Hug

# 631
Вие ако знаете в "Езел" какви въртиопашки има и какви мръсни номера  въртят жените,Бихтер ще ви се стори като кралица на ангелите Laughing

# 632
Добро утро на всички!   bouquet

# 633
Biskaa  http://www.youtube.com/watch?v=To1Iol2HtJA&feature=related
РД на Бехлюл, само че на турски.

# 634
   Добро утро на всички  Hug
   Гледам забавно е било снощи в темата  Laughing,чудесно,все така да е дано !
   Светла,това че не харесвам дадена героиня не означава че не одобрявам актрисата.Тук Фирдевс не ми е много на сърце,но актрисата се справя превъзходно,както и Ферхунде в Листопад.Докато мнението си за Фахрие Евджен съм казала какво  е и съм коментирала актьорските й качества,а не героинята й. Освен тези,които я харесват,има и такива дето не я харесват особено като актриса.И въобще не съм казала ,че Лейля/Гьокче Бахадър/ би се справила с ролята на Бихтер.Съвсем друга ми беше мисълта,ама като не си разбрала-здраве да е.
   За прелъстяването-не смятам,че тук някой някого е прелъстил.Смисълът,който влагам в тази дума е подвеждане на някого с цел интимна връзка,след което се възползваш от него /много често не само сексуално/и го зарязваш.Тоест имаш задни мисли и знаеш какво ще се случи, от самото начало нещата вървят по определен от единия план и за негова лична изгода.Тук и двамата бяха наясно накъде отиват нещата.По въпроса кой е бил първи-Бех е този,който я забеляза,не съм стигнала до преломния момент с бележката,според мен беше въпрос на време тя да усети промяната в погледа му,но тази история ускори събитията.От един момент нататък се провокираха взаимно.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 11:15 от charovnica

# 635
  • БГ
Добър да е денят за вас и за темата,нищо че и довечера няма да се радваме на нашите любимци!
Голям купон снощи е имало момичета! Grinning
Супер сте! Peace
Най-ми хареса това,че е нямало нито обиди, нито обидени! Stop
Разни думички,които на някои им се виждат ужасни (като например кучка ooooh!),че и по-неприятни (като например задник Embarassed) всъщност чуваме в много гледаеми предавания,а в американските филми са си просто задължителни.
Затова хайде да не се правим на по-големи светци от Господ! Naughty
Не са девствени ушите ни,а пък за очите да не говорим! Tired
Така че моето мнение е да се опитаме да погледнем нещата откъм веселата им страна, Party
да не се взимаме много насериозно,че иначе ще станем скучни не само на околните,ами и на себе си.

# 636
Добро утро дами ,заета съм ,но като виждам ,колко ви липсвам ,ще ви дам малко материал да поумувате.
Предварително се извинявам и предупреждавам лелите да не четат

10 знака, че тя е кучка

Това е особен вид жена, която природата би трябвало да обозначи по някакъв начин, например с копита, опашка и тризъбец в ръката. Всъщност обаче на пръв поглед кучката може съвсем добре да мимикрира, наподобявайки нормална жена. Но има знаци, които я издават още в началото на запознанството ви, и ако ги забележиш, не се замисляй, не се обръщай назад и просто бягай!

1. Тя е разглезена

От малка е свикнала всички да й угаждат и сега смята, че ти трябва да задоволяваш всичките й прищевки. Това включва: плащане на сметки, подаръци и вечно и постоянно обожание от твоя страна. Кучката винаги трябва да е център на внимание.

2. Тя е вечно недоволна, най-вече от теб

Ти никога не правиш нещата както трябва. „Как може да си толкова невнимателен и непохватен? Не, не, не се прави така, не, не, НЕ!" Този тип отношение цели да ти покаже едно - че тя е по-добра във всичко и че ти за нищо не ставаш без нея. Имаш такъв късмет, че я срещна!

3. Тя мисли само за себе си

Но не по здравословен и нормален начин, а като не мисли за другите. Никак. Нищо не е по-важно от нея самата, най-малкото гаджето й. Ако й се обадиш и й кажеш, че имаш нужда от нея, тя вероятно ще ти каже, че ще се чуете по-късно, защото сега отива на фризьор.

4. Тя те унижава в леглото

Ти не си достатъчно добър. Техниката ти е ужасна. А пък размерът... „Ами, какво да ти кажа, то има ли нужда да се казва..."

Тя е завидно щедра на подобни критики и има навика да ти ги сервира в най-неочаквани моменти. Ако й позволиш, ще превърне самочувствието ти в подложка за чашата си за кафе.

Отношението й към теб, към околните и към сметките...

5. Околните съществуват, за да й служат

Кучката се отнася с всички така, сякаш са предмети, създадени за нейно удобство. Това важи за келнери, продавачи, таксиметрови шофьори и всички, които работят в сферата на услугите. (Пък и за теб.)

6. Тя се държи зле с теб

Няма проблем да те обижда, включително пред други хора. Дори това да са приятелите ти.

7. Тя обича да доказва сила и надмощие

Тя не е лигла. Не плаче, няма характерните особености на нормалните жени. Напротив, тя е властна и студена и обича да доказва своето превъзходство и надмощие над теб, като те кара да правиш какво ли не за нея.

8. Ти плащаш. Постоянно

Тя не дели сметки. Не черпи. Не обича да прави подаръци, още по-малко да ги избира. Според нея ти си този, който трябва да плаща. Нима не си съгласен? В този случай те нарича скъперник.

9. Тя се сваля с други мъже

Пред теб. Изобщо не мисли как се чувстваш, просто има нужда от обожанието на повече от един мъж. Всъщност, колкото повече, толкова по-добре.

10. И приятелките й са кучки

Този тип жени често живеят по групички. Ако се колебаеш дали новата ти любов е кучка или не, погледни приятелките й. Ако тя няма такива или ако те са самовлюбени, разглезени и смятат околните за някакъв боклук, тогава най-вероятно си попаднал на кучка.

Дано не ви липсвам,ще се върна по-късно

# 637
               А какво ще кажете и арсенала от псувни да извадим,защото видите ли това ни залива всеки ден???????? Даже може и някой каруцар да ни завиди ooooh! ooooh! ooooh! Думи нямам,тук сме да споделяме мнение,а не да показваме кой колко обидни епитети има в речника си! Все пак четат и деца,това е обществено място,затова се казва и форум и е нужно да се спазва благоприличие и добър тон.А пък вкъщи ,ако някой толкова държи,може да не употребява други думи,освен споменатите!

# 638
  • Варна
Да питам за новата тема дали имате идеи за анкета и знаете ли кога ще го дават Да сменя часа на първа страница

# 639
Трябваше да се уточни кой да не чете.........Ако си на 14 и 25 годишните  ще ти се струват лели...............  ooooh!

И изобщо , това какво общо имаше с филма-че нещо не разбрах................   Tired

Аман от клишета и празни приказки.........  Sick

# 640
  • до една звездичка
Има едно много лесно решение: най-добре е тези, на които писанията на силвия_мария им пречат, да не я четат.  Peace

# 641
  Ама и вие пък сте едни-как не разпознахте Бихтер в горецитираната статия  Laughing

# 642
 Ама и вие пък сте едни-как не разпознахте Бихтер в горецитираната статия  Laughing

Не съм се и опитвала, то "писанията" и рядко имат връзка с нещо..............  Tired

Но да, прилича на Бихтер, но и за Нихал се отнасят повечето................  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 643
silvia_maria,    това от къде го изрови? CrazyДа не е някаква енциклопедия на жените-вамп или от някой тийн сайт го копна?
 Joy Joy Joy

# 644
Да питам за новата тема дали имате идеи за анкета и знаете ли кога ще го дават Да сменя часа на първа страница
Аз имам идея за анкета."Трябва ли Аднан да покаже явното си неодобрение за възможната връзка между Нихал и Бехлюл?"

Общи условия

Активация на акаунт