Форумски клюки, интриги и сеир

• 28 304
  • 417
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Тая пък тема с покривките е такава скука! Аз очаквах поне 10тина форумни покривки, ЕЖЕДНЕВНИ!!!, защото то за празник и аз понагласям масата, ама нищо не видях! То в темата за циците едно време имаше повече снимки. Според споделеното количество снимки явно съфорумките предпочитат да показват цици, а не маси. Naughty

# 136
Янтра, циците са си цици  Mr. Green мушама всеки има вкъщи, кво да и показваш Whistling

# 137
  • Пловдив
Янтра, циците са си цици  Mr. Green мушама всеки има вкъщи, кво да и показваш Whistling
Така погледнато то 50% от населението на света и приблизително 98% от населението на форума имат цици hahaha

# 138
Така погледнато то 50% от населението на света и приблизително 98% от населението на форума имат цици hahaha

Въпросът е дали стават за показване.

# 139
  • При хората, които обичам
То има цици и цици, не се правете сега... Като с покривките си е.

# 140
Обаче за цици не даваха пари, нали, а за покривки дават. Баба ми вика - къде е Киро на кирия.

# 141
 А който няма ни цици, ни мушама  Rolling Eyes Тема за дупета или акуратно хранене с лява ръка пред компютъра дали има?

# 142
Е, ама те и циците не бяха ежедневни, понагласени бяха - уондърбра, декорации, канелени пръчки, дет' се вика. Такива мушамени, дето да могат да се навиват на руло, нямаше.

# 143
Както стана ясно - въпрос на вкус. Сигурно не всеки харесва цици покатерени на уондърбра, ами иска нещо по-ежедневно. Ама мъжете във форума да кажат.

# 144
  • София - Рим и обратно
Такива мушамени, дето да могат да се навиват на руло, нямаше.
Aми, няма! Бас държа, че масово падат като щори, щом се свали вълшебния сутиен Mr. Green
Освен тия купешките, де.

# 145
  • При хората, които обичам
 Joy
Ако ежедневните цици са мушамата, а ония в уондърбра са покривките, кое е мильото на една кука под прозрачна мушама? Силиконовите?

# 146
Като почнете така значи.....вднъж чета, че повечето жени били като от Дискавъри, а не като от Пентхауз. Сега- на повечето циците им падали като щори. В темата за аналния секс- 98% от мъжете били фенове.
Пляскате ги тея проценти все едно мушама застилате Crossing Arms

пп. аз съм с покривка, мноо ясно, ама от любов към правдата пиша. 

# 147
Хиля се като бясна хиена  Laughing Цвърча.

# 148
В темата за аналния секс- 98% от мъжете били фенове.

Е, нали се разбрахме с линкове Crossing Arms

# 149
Както стана ясно - въпрос на вкус. Сигурно не всеки харесва цици покатерени на уондърбра, ами иска нещо по-ежедневно. Ама мъжете във форума да кажат.
Ние харесваме отзивчивите цици.

Общи условия

Активация на акаунт