Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 636
  • 417
  •   1
Отговори
# 375
И аз имах такова подозрение, вс епак трудно е да се обясни съществуването й иначе. Но пък предишният й аватар е прекалено груба шега, дори и за Борис.

# 376
И аз имах такова подозрение, вс епак трудно е да се обясни съществуването й иначе. Но пък предишният й аватар е прекалено груба шега, дори и за Борис.

Пак казвам,широко скроена съм,и съм над тези неща. Лигавя се,бъзикам се,вие ми се дразните,а аз се разтоварвам от ежедневието. Много ми е забавно да ви пускам провокации,и да ви гледам сеира. Ама много се връзвате, 'начи. Чак ми ставате наивно жални  Cry.  Давай,роси,знам че си фенка номер едно. Кажи за дефлорацията, кога ще е  Mr. Green

# 377
  • София
Какъв е бил предишният аватар? Аз не го помня. Confused

# 378
Какъв е бил предишният аватар? Аз не го помня. Confused

Снимка на най-грозната жена на света,кривогледа,с рога и плешива,иначе казано на мен  Mr. Green Тук всички останали са по-красиви.

# 379
  • Tам през Атлантическия океан
Vажно е ти как се чустваш/виждаш  а не как изглеждаш в очите на друрите  Sunglasses

# 380
Vажно е ти как се чустваш/виждаш  а не как изглеждаш в очите на друрите  Sunglasses

На моменти се чувствам добре,на моменти зле. Притесненията ми не са свързани по никакъв начин с външния ми вид,въпреки,че за него се заяждат с мен красавиците, а са от житейско естество. Тук убивам време,и се разтоварвам от негативна енергия. Не съм пристрастена или зависима от бг мама като много от пишещите тук. Ако утре бъда банната няма нито да страдам,нито да си скубя косите,нито да търся начини да се регистрирам пак. Всъщност важните неща в живота ми не са тук,нито пък ги обсъждам с дамите с претенции за култура и значимост от форума. С тях само се разтоварвам.

# 381
кой каза хорейшио  Grinning
направо го/я оскубвам за него  Laughing

какво сте я зачекнали мама ви отилия, какво е прегрешила пак  Twisted Evil

само не почвайте щипките и цветовото им защипване на дрехите, че невроза развих Laughing

иначе мръсните коси ще издържа още на 2 рунда без проблем Laughing

# 382
  • Tам през Атлантическия океан

На моменти се чувствам добре,на моменти зле. Притесненията ми не са свързани по никакъв начин с външния ми вид,въпреки,че за него се заяждат с мен красавиците, а са от житейско естество. Тук убивам време,и се разтоварвам от негативна енергия. Не съм пристрастена или зависима от бг мама като много от пишещите тук. Ако утре бъда банната няма нито да страдам,нито да си скубя косите,нито да търся начини да се регистрирам пак. Всъщност важните неща в живота ми не са тук,нито пък ги обсъждам с дамите с претенции за култура и значимост от форума. С тях само се разтоварвам.

Wink много се обясняваш а не съм те питала/интересувала  Rolling Eyes  това което споделяш са си твои неща  Grinning

Успех с разтоварването/разпускането тук  Peace

# 383
Wink много се обясняваш а не съм те питала/интересувала  Rolling Eyes  това което споделяш са си твои неща  Grinning
Успех с разтоварването/разпускането тук  Peace

Много се обяснявам,а в същото време нищо конкретно не казвам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 00:42 от Отилия

# 384
  • Sofia
Много се обяснявам,а в същото време нищо конкретно не казвам  Mr. Green
Ето затова има блогове.
А това тук е Форум, в който има Теми.
Абсолютно нямате вменено задължение да покажете възможностите си в тази тема.

# 385
............ и неизбежното се случи Simple Smile

# 386

Ц, Отилия не е  Борис, Борис е ivangogov.

# 387
Отилия, този път е вече извървян минимум десетки пъти, от най-различни хора:

"Единственото, което ми е ясно, че 36 /от 337 гласували изобщо/ души от форума ме смятат /с причина или безпричинно/ за "черно злато", каквото и да означава това.

Около четвъртинка от тях ще бълват противни в малините срещу мен /форумната ми личност/, понеже знаят, че ще им прочета словоизлиянията. Искам да кажа в своя защита преди да са почнали хороводите, че нито ще ме трогнете, нито ще си тръгна от форума, само за да ви е удобно и скучно. Не! Simple Smile
Животът е такъв, трябват дразнители, за да си показваме талантите. Голи дупета с излишни килограми, финогримирани и натокани лелки, мажоретки по комбинезони и друго природонаселение страдащо от красотата и ценността си. Simple Smile Обичам ви всичките и ще продължавам да ви дразня, но ще спазвам правилата на форума. Прочетете ги и вие, преди да напишете някоя глупост."

Mr. Green

# 388
  • Майнатаун
Надявам се приемате нови попълнения в темата   Peace Аз съм нова в клюките и всичко до тук ми е много интересно...Не знам дали съм скумрия,но май съм от тези с щорите Crazy

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 11:44 от Misslili

# 389
Надявам се приемате нови попълнения в темата   Peace Аз съм нова в клюките и всичко до тук ми е много интересно...Не знам дали съм скумрия,но май съм от тези със щорите Crazy

Добре дошла в клуба на клюкарките с претенции. Тук има място за всеки,стига да прави сеир. 

Общи условия

Активация на акаунт