Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 758
  • 417
  •   1
Отговори
# 105
Ама тя не е новак, или е новак в Клюкарника?

# 106
Ами скоро се появи сякаш, не я помня преди това  newsm78

# 107
Ама тя не е новак, или е новак в Клюкарника?

Потребителка съм от 06 Авг. 2010,и имам 723 постинга в клюкарника. Направих си труда да проверя статистиката си,и да отговоря на въпроса ти,който отправи в празното пространство,а не към мен,макар че съм в темата,и ви чета.

# 108
 Видях кога си регистрирана, просто не помня кои се наричаха новаци, дали са регистрирани в годината, за която се говори.

# 109
  • Варна/Лондон
Е как коя е, Ваня Костова, разбира се. А всички знаем, че Chanel обича Слави Трифонов. Нерде Ямбол, нерде Стамбол.
Aко не беше Flip, още да си е mama otilia, а не Ваня Костова. Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566379.msg18006764#msg18006764

# 110
 Рокси, много ти се насъбра тази седмица Laughing  Stalker, сега незадоволена Simple Smile

# 111
И без да чета темата, мога да предположа, че няма ни една клюка или съществена интрига в нея, но пък всеки трети пост е на инфантилна. Скука.

# 112
Въпрос на време за губене. А докато си губите времето, животът вън си тече....
После се пее следната песен - "тази, дето за нищо не става, работи това и това, плащат й да си почива на работното място" или "този, дето две думи на кръст не може да каже, има това и това" и т.н. и т.н. Проника на една преизвестена загуба...на време. Simple Smile
Отврат.

Ето ви и един сеир, грозничък, както се харесва, за да не съм капо.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 15:00 от Мишона

# 113
Хвърлете едно око на темата за покривките.Страници 40-43 са поучителни.

# 114
Хвърлете едно око на темата за покривките.Страници 40-43 са поучителни.

По два пъти да бъдат прочетени постовете, в които се разисква дали свещникът на масата може да възпитава децата.

# 115
  • При хората, които обичам
А, мерси, веднъж ми стига.
Или ти за форумско наказание го предлагаш? Провинил си се - вместо бан - я марш да четеш за свещника.

# 116
Темата за покривките води в класацията към момента.

# 117
Аз тая тема все я прочитам като "На покрива ли се храните" и винаги след това си казвам, че Sedada съвсем е мръднала....да ми прости, за което. Laughing

Малеле, щом Judy е взела да допуска грешки в правописа, значи насериозно отиват нещата. Хаха.УжасТ.

А, Отилия, за мен, си е една втора Ксения....и от "декорация" разбира, ако ме разбирате...

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 15:55 от Мишона

# 118
Почти нищо общо нямат освен мекотата на изказа:) Ксения си имаше кауза жената, може и да беше зле на моменти, чести моменти да кажем, но имаше мнение и си го отстояваше.
Отилия изцвъка някой бисер, а след три дена скача точно  от обратната страна. До преди седмица обясняваше, как  30 торби за боклук от 2.50лв били скъпи, щото тя купувала 50 за 1.30, вчера вече философства как се сервират скъпите вина в скъпите ресторанти, и ни демонстрира прибор за омари.

При това дори не съм й кликала на последните публикации, преди да ме е обвинил някой в стокване:)

# 119
Почти нищо общо нямат освен мекотата на изказа:) Ксения си имаше кауза жената, може и да беше зле на моменти, чести моменти да кажем, но имаше мнение и си го отстояваше.
Отилия изцвъка някой бисер, а след три дена скача точно  от обратната страна. До преди седмица обясняваше, как  30 торби за боклук от 2.50лв били скъпи, щото тя купувала 50 за 1.30, вчера вече философства как се сервират скъпите вина в скъпите ресторанти, и ни демонстрира прибор за омари.

При това дори не съм й кликала на последните публикации, преди да ме е обвинил някой в стокване:)

Да,аз пестя от дребните безсмислени неща,за да си позволя големи. Вместо да давам пари за торби за боклук ги спестявам,и си купувам например хубави прибори. Капка по капка вир става. Пестенето на пари не значи,че човек не цени хубавото и стилното.

Общи условия

Активация на акаунт