Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 717
  • 417
  •   1
Отговори
# 285
Embarassed Много ме е срам, но ще ви споделя, че Викторийка е бившата Лейди оф дъ розес.

А, мерси! Един път някой да каже нещо открито!  Mr. Green
Имах аз такива подозрения, ама друго си е да ти го потвърдят.
Голям дразнител ми е въпросната потребителка...  Whistling

# 286
  • София
Най-накрая ще взема да преодолея себе си и да си направя фейсбук. И страница ще си направя. Собствен клюкарник, в който ще бъда с перфектни вежди, ще ям на покривка, ще съм млада, татуирана, тунингована, сресана, идентифицирана и ситуирана баш където ми е мястото - усмихната, великолепна, божествена....
Тук вече се депресирам.
Не зная клюките, не си осъзнавам психопрофила, всички са грамотни...фейсът ме зове.

# 287
  • Пловдив
Вежди ли?!  Thinking
Моите са си натурални, дебелички...
Останалото оставям на вашето въображение. Имате пълно право да си ги представяте, както ви е удобно Joy
Фрида Кало? Mr. Green

# 288
# 289
  • София
Клише,ти не беше ли блондинката от тазгодишния конкурс за формска мис?

Брях! И такъв конкурс ли е имало и съм го пропуснала?  ooooh!
Успях да се вредя само в номинациите за куха префърцунена кифла, но и там не взех приза  Crossing Arms

ПП: Иначе съм блондинка, да, не ми ли личи  Flutter  Laughing

# 290
Клише,дай снимки на другите участнички и ще ти дам моя. Blush

# 291
Как сте банда?Муахахахахах.Не ви ли се запотиха задните пухкави части на неудобните
чиновнически столчета или още бесувате Joy
Тъкмо се завърнах от Биад,то пък нямало певачки през деня,баси тази "сладурана"[ b]Флип[/b]как ме прати за зелен хайвер Laughing

Клише,ти защо се самоопредели като дърта скумрия newsm78,като си
била класирана и мис Форум да ставаш Joy

# 292
  • София
Тая тема стана Безобразна  ooooh!
Или игнор на скумрията или Татти ще дойде с големия ключ.

# 293
[quote author=Мишелин l
Мда и на мен, защото има нещо шизофренно в нея - ту е 17 годишна пикла, ту е всезнаеща.
Но пък всеки трябва да се радва на 10 секундната си слава  Confused

# 294
  • София
Ама не съм била класирана за мис Форум. Даже не съм чула за такъв конкурс. Издебнали се докато ме е нямало да го направят за да имат поне някакъв шанс другите участнички  hahaha
Номинациите за форумна кокона бяха без снимков мат'рял, само на база форумни изяви  Laughing

# 295
Как без снимки като съм видял твоя фейс там.Не го ли беше пуснала ти?

# 296
Тая тема стана Безобразна  ooooh!
Или игнор на скумрията или Татти ще дойде с големия ключ.
Коя е скумрията,че много хора се припознаха,да знаем кой да игнорваме Joy
Ами Татти да я заключи темата,от нея нищо читаво не излиза,само споменатите лИли се напъват пак да се доказват Mr. Green

# 297
Виктория тук я изтървах, но съм я виждала в темата за форумна фотография или в някоя подобна. Много е хубава наистина, ама те младите са така. А ние дъртите скумрии какво да кажем...  Tired

И от дъртите скумрии има красивици, колкото и да е странно за някой. Wink

# 298
  • София
Как без снимки като съм видял твоя фейс там.Не го ли беше пуснала ти?

Объркал си се  Peace
Моят фейс се мъдреше по онова време на аватара, а също и в Плейбойската тема в СО. След това снимката се разпространяваше апокрифно между майките на непослушни деца, за които Торбалан и Баба Яга не са достатъчно страшни  Mr. Green

Ама дайте сега някоя клюка и сеир, стига сме обсъждали моята светла и неповторима персона  Laughing

# 299
Аууу, какво открих  Laughing Не е баш за тука, ама трябва да го споделя някъде: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487753.0

Общи условия

Активация на акаунт