"Вълци, вампири и ловци"

• 23 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Хахахаххахах, остави я, тя Пламито си прави някакви илюзии  Joy

# 151
  • София
Тя, Мока, от жалост го пуска Стефчо Mr. Green

# 152
Не съм го гледала,сега го попрегледах в гугъл,вярно че нямат нищо общо,но на тази снимка ми заприлича  Grinning

Хахахаххахах, остави я, тя Пламито си прави някакви илюзии  Joy

Joy Joy Забелязах  hahaha hahaha

# 153
Тя, Мока, от жалост го пуска Стефчо Mr. Green

Мнееее, не е вярно, аз като публикатор за Дневниците съм безпристрастна и си пускам всички, само като фенка имам пристрастия  Mr. Green

# 154
  • София
Абе, за Бил кога гласуваха 5 човека newsm78. Зизка да няма 5 профила Mr. Green

# 155
  • срещу двата комина :)))
oooo Дякон Фрост,много любим  Heart Eyes
ето един прекрасен Дракула
и един не чак толкова  Wink

# 156
  • София
ххихи сега остава да включим и бандата от Интервю с вампир Simple Smile все красавци Simple Smile Joy

# 157
mu_ry как не чак толкова   Shocked та това е Джерард Бътлър на млади години  Grinning

# 158
mu_ry как не чак толкова   Shocked та това е Джерард Бътлър на млади години  Grinning
знам  Wink просто тази роля му е  Sick не го харесвам тоя филм,ама хич  Mr. Green

# 159

Подкрепям!  Mr. Green

И включвам

# 160

Подкрепям!  Mr. Green

И включвам

ох,току що изгледах Троя,сега и тоз Брад Пит  Heart Eyes

# 161
  • Разпиляна във въображението
Ще взема да го гледам този филм най-накрая Crossing Arms

# 162
  • София
интервюто ли...като излезе го бях гледала около 30 пъти...миналата година пак пробвах...но някакк вече не ми е чак така въздействащ.

# 163
  • КиТ
Плами би,по добре късно отколкото никога би. Laughing

Тъй,тъй имаш право Mr. Green Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Верно за Билото станаха изведнъж 5 гласа  Shocked tooth tooth tooth или са на Зиса  или някой ще си пати Whistling hahaha hahaha hahaha

Значи гледай сега къв ша ти е графика на редуване 6 дена Стефан и 1 ден Дейман Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy виж колко съм добричка значи hahaha hahaha hahaha

Crossing Arms Crossing Arms Не го харесвам този график  newsm11 Плами ша ти дърпам ушите като дойдеш да знаеш  Mr. Green Mr. Green

Blush що бе много е перфектен според мен newsm47,виж ЦЯЛ 1 ден за Дейман,даже съм дашна Joy Joy Joy Joy

лелииии тая как ми хареса,чудя се де да я дяна сега Thinking Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 164
  • Разпиляна във въображението
Интервюто, да.

Общи условия

Активация на акаунт