"Вълци, вампири и ловци"

• 23 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Вече не може да се редактира така че... Simple Smile в следващата ще ги има всички изпуснати  Simple Smile

# 196
  • София
Аз мисля, че е добре така анкетата - все пак Здрач си има доста фенове, на мен ми се струва, че са повече от другите пълнометражни филми ( да кажа, че в началото и на мен ми харесваше, обаче нещо ми стана анти). Пък и ние докато се разберем, ще свърши темата и ще е време за нова анкета Mr. Green
Може да се редактира по всяко време, ама нищо Peace

# 197
  • София
това, че тук не се обсъждат другите филми, защото са по-стари, не значи, че са по-малко харесвани Wink

# 198
Аз говорех за снимките,а анкета за пръв път пускам,но забелязах че може да се редактира  Simple Smile,но вече има доста гласове,и сега пак да я променям деда знам...

# 199
  • София
Пусни анкета - Да променям ли анкетата Mr. Green.
Мисля вече да не спамим, пък и само 3-4 човека си говорим, другите си мълчат по темата

# 200
Окей  Mr. Green в следващата както казах ще ги има всички пропуснати-така че сещайте се за още  Grinning,и анкетата я оставям така,то така или иначе вече се вижда кой ще печели  Mr. Green Mr. Green

# 201
  • в сърцето на един мъж...
Брех, да не повярва човек, Дийн по-напред от Дамянчо Shocked

# 202
  • София
Вярно е - и Господ да добавиш, пак ще спечели Дийн Уинчестър или Деймън Mr. Green.
Другата анкета трябва да е за любим филм/сериал, или нещо друго, за да не се повтаря newsm78

# 203
Вярно е - и Господ да добавиш, пак ще спечели Дийн Уинчестър или Деймън Mr. Green.
Другата анкета трябва да е за любим филм/сериал, или нещо друго, за да не се повтаря newsm78

Уес  Simple Smile И същата да е дето казваш.... Laughing от сега се вижда пак кой ще е  Laughing

Иначе според мен трябваше да е Сами  Mr. Green Mr. Green

# 204
  • Разпиляна във въображението
Ами Дийн си е ... Дийн

И Итънчу

# 205
  • София

чи естествено...знам си аз, че няма така лесно да се даде батко ни Дийн  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 206
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Блейд съм го гледала хиляда пъти и трите филма.
Голям фен съм му,голям. newsm18

Колкото до Ван Хелзинг...бих му цепнала шлиферчето без да се замислям... kiss

# 207
Ами Дийн си е ... Дийн

Ами и Сами си е ..мм.. Сами

И ДЕЙМЪН и е ДЕЙМЪН

# 208
Потвърждавам  Peace Деймън си е Деймън  smile3521 smile3508

# 209

Тихо, тихо, чукай на дърво и стискай палци.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия