"Вълци, вампири и ловци"

• 23 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Блейд секси ли е, бре hahaha. Пъм може някой да го намира за такъв, де да знам

# 181
  • София
нали знаеш за влака и пътниците Simple Smile и аз за половината от анкетата не мога да си представя, че за някой са секси и дори изобщо харесвани...ама на... Wink

# 182
  • КиТ
Плами чуди се къде да го денеш и нарочно тука го пльосна  Twisted Evil Twisted Evil Laughing  Hug Hug

Не бе чудя се да го слагам ли на аватар или не Thinking Joy Joy Joy Joy,ма ще издиря нещо Mr. Green Joy Joy Joy

Мирел без женски,само мъжко тука  Mr. Green

# 183
  • срещу двата комина :)))
малко снимков мат'риал :
Underworld

малко ловци :
From Dusk Till Dawn

Van Helsing

# 184
  • в сърцето на един мъж...
Нели, що да не е секси Блейд? Всеки си има предпочитания Peace
Ох, Мури, Ван Хелсинг е един страшно секси ловец Heart Eyes

# 185
  • Разпиляна във въображението
А Райън къде е играл Thinking

# 186
  • София
кой е Райън
ако е този под Блейд - в Блейд тринити

# 187
въх,как можах да забравя Раян Рейнолдс  ooooh!

За него. Май съм пропуснала филма newsm78

Видяхте ли? Мишето дойде и ме насоли Crossing Arms Аз пък бих обвинила Angel_Dust Whistling

# 188
  • София
 Whistling Whistling Whistling забелязах аз, ама реших да си премълча Simple Smile

Та Раян - Блейд тринити.

# 189
  • София
аз за половината от анкетата не мога да си представя, че за някой са секси и дори изобщо харесвани...ама на... Wink
Аха, тъкмо си мислех как Спайк например ми е толкова сексапилен, колкото и вампира от Носферату (последният вампирски филм, който гледах)   Mr. Green

# 190
Аха, тъкмо си мислех как Спайк например ми е толкова сексапилен, колкото и вампира от Носферату (последният вампирски филм, който гледах)   Mr. Green

Абе и аз отначало така мислех честно ти казвам Simple Smile  Naughty
Ама послееее като го видях какви чудеса от храброст прави Simple Smile Как срути една къща...  и в една сцена как се прави секс когато партньора ти е невидим и вече да ти кажа не съм на такова мнение Simple Smile

# 191
Гледала съм само първата част на Блейд Blush

# 192
То е ясно че ще има изпуснати,ако ги бяхме нагъгричили всичките нямаше да има място за писане в темата,щеше да трябва нова  Mr. Green Mr. Green И наистина идеята беше да са само от сериалите но....  Grinning Нищо не пречи и тези дето ги няма да се коментират   Hug Hug Hug

Например и аз харесвам Ван Хелзинг  Wink

И без никой да се обижда Здрач наистина идва малко като сапунка  Laughing Laughing

Гледала съм само първата част на Блейд Blush

Ооо на мен тройката ми е любима  Simple Smile

# 193
  • София
идва или не идва сапунка  не е сериал,  а пълнометражни, кино филми...
(не се обиждам, просто ако е за сериали само, да са сериали, ако ще има филми - да има и други.)

# 194
  • в сърцето на един мъж...
Ми шефа на темата да си каже - по кви мъже от рода вълци, вампири и ловци ще се въздиша Mr. Green
А Блед на мен ми харесва цялата трилогия. Даже телефона ми звъни с една от мелодиите от филма Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт