"Вълци, вампири и ловци"

• 23 027
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Плами чуди се къде да го денеш и нарочно тука го пльосна  Twisted Evil Twisted Evil Laughing  Hug Hug

Интервюто май и аз да взема да го гледам  Thinking

Дийн обаче не отпуска фронта  Mr. Green и ако пусна темата в Свръха,никой няма да може да го стигне  Whistling Whistling

Бреййй че стойка  hahaha hahahaМай се опитва да имитира на Сами Blue steel-a  Laughing

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 23:57 от Mother 0f All

# 166
  • Разпиляна във въображението
Темата ще се превърне във втора "Свръх" Laughing

# 167
  • Сопот, Пловдив
Много интересна анкета! 5 опции ми бяха малко  Grinning , повечето от тези са ми любими образи, но все пак гласувах за Деймън Салватор, Тайлър Локууд, Спайк, Едуард Кълън и Дийн Уинчестър. А за колко още се сещам, които могат да се включат тук...  Mr. Green

# 168
Дами като ще слагате от Интервю с вампир сложете и този хубавец от там де Simple Smile

# 169
  • Разпиляна във въображението
Пропуск - Бъфиту липсва в анкетата Whistling

# 170
  • София
аз си мислех, че анкетата все пак включва нарочно само мъже...иначе то много жени липсват Simple Smile

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Е как може да пропуснете най-добрия ловец на вампири Rolling Eyes

И още един

# 172
  • срещу двата комина :)))
въх,как можах да забравя Раян Рейнолдс  ooooh!

# 173
Ааа, Мури не знам Mr. Green Ама това си е класика в жанра и са ми едни от любимите ловци на вампири Heart Eyes

# 174
  • София
За анкетата да кажа само, че идеята беше да са вампири, вълци и ловци само от най-нашумелите сериали, предимно Дневниците, СПН, ИК, Портите, Being himan..То е ясно, че има стотици филми за вампири, ама не може всички да се включат. Иначе не пречи да се коментират де Peace

# 175
  • София
Тогава присъствието на Едито е леко ....подвеждащо Simple Smile

# 176
Ми Здрача нема място тогава Wink И трябваше да добавите някъде от кои точно филми, защото има и други пуснати вампири Simple Smile

# 177
Здрасти, здрасти и от мен. Успях да се вредя на компютър, че да пиша чак днес, но пък Уом ми каза по телефона за тази тема  Grinning (Спомена и за пропуска на Люк, но после каза, че сте го оправили.)

От къде да започна сега. Хм, анкетата. И на мен ми бяха малко 5 опции, с това мое голямо сърце видях трудности да се вмъкна само в 5, но ето какво сътворих: Мик Сейнт Джон - познат още като О, Мик, о, Сейнт Джон; Дайсън - откак съм го видяла да прави едни неща на една колона с една мадама не мога да си го избия от главата; Ерик Нортмън - как да мине човек без нещо високо, русо, скандинавско???; Дийн Уинчестър - брат Дийн  Blush Blush Blush ; Дилън Радклиф - моят мъжо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

След това да кажа за ловците, любими са ми гореспоменатия брат Дийн и един нов, рус, много силен, обсипан в руни младеж от една книга. Казва се Джейс Уейланд и ако ослепея от четене на книги в интернет ще е виновна само и единствено Мириел, която така ме зариби по поредицата.
Скъпа Мириел, или ми купувай очила за компютър или орловия ми поглед ще ти тежи на съвестта  hahaha

Друго, друго какво да кажа? Сега не се сещам. Ааааааааа само да спомена, че Люк Мейбли вече е бивш вампир, сега ще става секси чичо Доктор в някакъв нов сериал. Но не мисля, че това ще отнеме от чара му.

# 178
  • София
Кое това Еди бе newsm78. Здрачният ли? Как да няма място и там е една сапунка Mr. Green. Просто,според мен, няма да може да се включат всички вампири от всички филми, ама може да се коментират - поне да видим кой какво е изпуснал да гледа Peace

# 179
  • София
Здрачният я...щото то и Блейд и Подземен свят са не по-малки сапунки...ама не сте ги включили...та или сме на кино или пред ТВ-то...или и двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт