"Вълци, вампири и ловци"

• 22 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Чак днес прочетох цялата тема!
Много се смях.
Най - любимото ми е Едьо Светулката  rotfImbo

Аз да се възмутя за Стефко що са само 6 човека Crossing Arms[/b][/i]

Няма да се възмущаваш - колкото по - малко, толкова по - добре за нас, фенките Стефкови!

Аз не мисля, че някой съществува наистина Shocked. Ама тя да обясни дали това има предвид
 hahaha hahaha, нещо се разминахме и ми стана смешно

Аз пък мисля, че съществуват. в някаква форма. Ако са като тези по филмите, според мен по характер са разнообразни като хората.

Я кажете заслужава ли си да гледам Бъфи  newsm78
Не съм гледала нито един епизод.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:04 от Vanya_I

# 346
  • София
Анкетата може да е само за любим филм ( не сериал, че пак ще е борбата между СПН и ДНВ). Погледни кои са предложени, имаше доста

# 347
  • Разпиляна във въображението
Аз да се възмутя за Стефко що са само 6 човека Crossing Arms[/b][/i]
Няма да се възмущаваш - колкото по - малко, толкова по - добре за нас, фенките Стефкови!
[/quote]

Това е много заблуждаващо нещо. В градината на Сам беше само една градинарка. После се появи една кандидат-градинарка и после градината се изпълни със сам-фенки, та май започна да им става тясно. Тук са шест - доста силно начало на инвазия.

За анкетата смятам, че трябва да е конкретна за някоя от типажите, които гледаме Thinking

# 348
  • София
Мириел да се надяваме, че Хъскито ще продължава да води пред Отчаяно влюбения!

Сами-то така и не го одобрих, въпреки прелестите му в 6 сезон! Не знам що!

# 349
  • КиТ
А тъй спрели сте анкета Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil,за нова може би кой сериал ма дето вика Нели пак ще има борба между Дневниците  и СПН Thinking

Ване имаш право ма верно кога станаха пък сега 22,хъскито да ги събира там Mr. Green

Дийни + Деймиън - битката е била гладиаторска  Crazy
Сега като го каза и в главата ми изниква сцена, тези двамата само по препаски и шлемове, държащи щитове в ръцете си се бият с мечове, целите са в прах и мръсотия (разбирайте натрошено Орео).

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Йо и аз припаднах rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

И понеже темата стана доста Дийн и Деймън (не че съм против  Mr. Green ) ето малко вампирско и вълчо  Wink

Пламито после да не каже нещо  Mr. Green че от сега знам какво мисли за анкетата  Grinning

А тъй Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil,доволна съм от анкетата само,че бат Дийн спечели заслужено 1во място Sunglasses smile3501,на второ Самчооооооооо Heart Eyes и трето не очаквано за мен Стефко май лаф Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 350
  • В средата на времето
Аз съм изумлясната как Дийн не пребори отма този Деймън Laughing

# 351

Харесва ми глагола ти  Joy

# 352
  • София

Харесва ми глагола ти  Joy

И аз съм изумена, ама тва е! То... Дийн не го е видял, не го е претрепал! Може би заради това!

# 353
  • София
Изумени или не, нямаше как по-добре да стане Mr. Green

# 354
Изумени или не, нямаше как по-добре да стане Mr. Green

Ахахха, а ние сме много доволни.

# 355
  • София
И от 3-тото място съм горе-долу доволна - Сами ми харесва повече от Стефан, но тези двамцата като че ли ще останат в сянката на по-големите си братя. Чудно ми е ако ги нямаше Д2 дали щяха те да са ми любимци

# 356
  • В средата на времето
То... Дийн не го е видял, не го е претрепал! Може би заради това!

Grinning

Също така много малко гласове има за Джейкъб. То вярно, че глутницата винаги е имала по-малобройно фенство, но предвид популярността на Здрач сагата все смятах, че ще има повече гласове тук Rolling Eyes

# 357
  • София
Защото никой не пусна линк в Здрачната тема, както стана в темите за СПН и ДНВ. Иначе и Светулчо щеше да дръпне повече, а покрай него и Джейк

# 358
  • София
щото никой не пусна  линк за анкетата в здрачната тема...иначе Светулчо и Косматко по-напред щяха да са Simple Smile

хахаха Нели, заедно сме писали Simple Smile дет се вика и почти 1:1 сме го докарали Simple Smile

# 359
Аз също съм изненадана от равенството, с което приключи анкетата.  Shocked Къде ще се мери този Деймън с The Dean!

Ваня, аз го препоръчвам Бъфи + Ейнджъл. Вярно, че е старо и с леко гумени ефекти, но пък е класика и има много яки лафове.

Общи условия

Активация на акаунт