"Вълци, вампири и ловци"

• 22 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ммм, при така формулираната анкета, Нелка, Едьо щеше да го издуха - обичам човека, но героя не чак толкова, че само за него да гласувам. Единственият ми глас щеше да отиде за Мичъл. Нееднократно съм го казвала, ама не ми омръзва - ако наистина съществуваха вампири, то в моите представи те биха били точно като него. Та затуй.

Естествено, обаче, в анкета като тази се гласува най-вече хормонално.  hahaha

# 661
  • КиТ
О нещо сте се развихрили  Crazy Joy Joy Joy Joy
Тъй да си кажа за кого гласувах:Стефчо,Мик и Билиту(да ма извинява Зиса Blush)

За Годрик не ми стигна мястото, но реших да не го пиша след като разбрах, че още е непълнолетен!

Е стига де Ване,как ша е непълнолетен Shocked Joy Joy Joy,ся и мен ме изкарваш такава Crossing Armsне сме чак толкос малки Joy Joy Joy Joy

Ако се гласуваше само за един :
- Пламито - Стефко

За мен позна,ако беше само една опция хич не бих се замислила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

О и ако имаше Клаус и за него щях да гласувам Mr. Greenвъпреки,че още не сме го гледали Mr. Green

# 662
  • София
Хм... Деймън пак води!
Аз ако го имаше Илайджа щях да гласувам и за него. Супер гаден е, но самият образ на вампир е уникален - жестове, визия, действия.
Дано не се издънят с образа на Клаус.

Кво намерих

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 14:29 от Vanya_I

# 663
  • София
Изводът е, че ако имахме само по един глас, анкетата щеше да придобие по-неочаквано развитие Mr. Green
Мириел, нали знаеш, че се бъзикам - не съм те засичала да хвалиш много много някой различен от Алекс Mr. Green. Дийнчо го харесваш, не знам до каква степен, едва ли повече, може би ти е първата любов newsm78 Mr. Green
За Ваня и Ирка си настоявам на своето, може леко да са кривнали от пътя, ама пак ще кацнат на клона Mr. Green

# 664
  • Разпиляна във въображението
Нека списващите от "Свръхестествената" тема да кажат какъв фен съм на Дийн Laughing

# 665
А, хич не съм кривнала аз, само се разведох.  hahaha Не, просто приемам формулировката буквално: не кой ми е най-секси на мен лично, а кой е най-вампирест. Та най-вампирест си ми е Мичъл. А че Еди е най-красив, много ясно, че е най-красив.  Heart Eyes

В тая връзка
Аз ако го имаше Илайджа щях да гласувам и за него. Супер гаден е, но самият образ на вампир е уникален - жестове, визия, действия.

Напълно съгласна.  Mr. Green

# 666
  • София
Я па си гласувам кой ми е най-убав Mr. Green
Мир, я кажи - кой предпочиташ от двамата Whistling

# 667
Мириел е най-върлата ни ултрас Мараканка Hug ,т.е. за нея Дийн е Номер 1 откъдето и да го погледнеш  Grinning

Илайджа също е готин вампир и бих го добавила в 5-цата ми.

# 668
  • София
И аз съм ултрас мараканка... това, че Сами порасна не ми попречи по никакъв начин на желанието в 6 сезон да го плесна зад врата! (не мога да смогна да чета съседната тема Sad )

# 669
  • София
Мириел е най-върлата ни ултрас Мараканка Hug ,т.е. за нея Дийн е Номер 1 откъдето и да го погледнеш  Grinning

Илайджа също е готин вампир и бих го добавила в 5-цата ми.

и аз като Мириел...а Сами пораснал или не...никак не ми трепва от него нищо...та никога няма да напусна Маракана аз Simple Smile
Даже ще си призная, че Джаред в началото ми беше по-симпатичен, последните сезони даже ми става неприятен на моменти...та мен ако питаш порастването не му се отразява добре.

# 670
  • София
О аз съм казвала и преди, че Дийн ми е първата любов. Даже ако има анкета Дийн срещу Деймън, ще си гласувам за него

# 671
  • София
Хм, аз пък преоткрих вампирите през 21 век с Едьо... и сего си го тача много, но не е така магнетичен...

# 672
  • София
Еди ми беше симпатичен в Хари Потър и първият Здрач. После ми стана анти, може би заради Бела, щото не мога да я понасям и във филма, и в живота, пък Едито  чак за гадже я хвана

# 673
  • София
въх как я нареди любимката ми Simple Smile

Едьо, а и останалите в първият филм бяха супер...следващите - все по-зле Simple Smile а Храи Потър аз заради него гледах...ама много му се смях там.

# 674
  • София
Едьо не е толкова магнетичен някак. В него има твърде много останало от малкото момче, което е бил когато са го превърнали - това на външен вид де. Иначе душата му е интересната. Няма да спра да псувам Стефани, че не е продължила Среднощно Слънце...

Общи условия

Активация на акаунт