Серклаж-всичко за тази манипулация и за ползата от нея!

• 127 982
  • 874
  •   1
Отговори
# 840
За мен серклажа беше единствения ми шанс задържа бебето. За изследванияна-да каза ми, аз на своя глава пускам и по една стерилна урина на седмица. Аз симптоми нямах никакви преди да установи Сигридов, че съм с разкритие и пролабирал мехур, така че не знам как ще разбера ако тръгвам пак да правя инфекция. Иначе ме вика на две седмици на преглед.

# 841
Pati, това е достатъчно. Лежи и си почивай, не пренебрегвай нищо, дори и малки болежки. Ако има нещо, можеш винаги да се обърнеш към д-р Сигридов. Така че сега само стискане на краката  Joy и едно здраво бебе на финала.

# 842
Благодаря!

# 843
Здравейте момичета, записвам се в темичката да ви следя докато дойде моето време за серклаж. При предната ми бременност загубих бебка в 18гс точно преди серклажа. Аз съм с конизация и при мен е неизбежно. Коя седмица най рано може да се направи?
Pati, би ли споделила др. Сигридов в новата болница ли ти прави серклажа и там ли лежа? Колко парички ти излезе? Аз също ще се оставя изцяло в неговите ръце.
Успех на всички да стигнем до така мечтания финал Hug

# 844
Ангелче, мисля, че най-рано в 14 седмица се прави серклаж. Успех този път  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 845
Ангелче серклажа ми беше в новата болница, самия серклаж ми струваше 430 лв., един леглоден е 70 лв. Аз лично лежах 10 дни, тъй като при мен бе доста усложнена ситуацията преди и след серклажа. Иначе престоят ако всичко е ОК мисля е една вечер. Доктор Сигридов е невероятен професионалист за мен, довери му се. Всичко да минава бързо и леко при теб. Пиши как се случват нещата при теб.

# 846
pati, poppy Благодаря ви  bouquet

# 847
Момичета, и аз с втората бременност бях със серклаж, просто самата шийка не се беше възстановила заради първото раждане.Не знам в см колко е диаметърът на 1 пръст, но точно толкова пропускаше.Пих АБ след това, лежах само 1 ден, но мисля, че трябваше повече, просто моята уговорка с доктора беше такава.
Мисълта ми беше, че въпреки серклажа, един ден не съм лежала, защото имах друго бебе, за което трябваше да се грижа, да вдигам(12-15кг), никой не ми е помагал.
Накрая отидох да ми махнат конеца, бебето въпреки това не тръгна и родих предизвикано.
Успех и положителни мисли ви желая! Hug

# 848
Здравейте момичета, записвам се в темичката да ви следя докато дойде моето време за серклаж. При предната ми бременност загубих бебка в 18гс точно преди серклажа. Аз съм с конизация и при мен е неизбежно. Коя седмица най рано може да се направи?
Pati, би ли споделила др. Сигридов в новата болница ли ти прави серклажа и там ли лежа? Колко парички ти излезе? Аз също ще се оставя изцяло в неговите ръце.
Успех на всички да стигнем до така мечтания финал Hug

На мен ми направиха серклажа в края на 12-та седмица.

Лейди Фил, много хубаво, че не ти се е наложило да лежиш. Но случаи различни и всеки трябва да спазва каквото му каже лекарят.
На мен изрично ми беше казано да лежа, дори на болничния ми беше написано, че нямам право да излизам до датата, в която влязох в деветия месец, освен да ходя на лекар и на пренатална кинезитерапия.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 10:23 от Nedinka

# 849
Nedinka, разбира се, всеки трябва строго да спазва препоръките на доктора, на когото има пълно доверие Simple Smile

# 850
Момичета записвам се ,за да ви следя...пък може скоро да започна и да пиша

# 851
Дами, здравейте! Имам едно питане - има ли сред вас някоя бъдеща мама, която да е близо до 35-та седмица и да има малко по-болезнени контракции? Знам, че принципно матката се подготвя за "работа" още към 5-тия месец с леки и безболезнени контракции, но изминалата нощ беше кошмарна за мен. Болките долу в кръста бяха доста силни, имах контракции, но не на често и усещах с цялото си тяло, че бебето се бори да излезе. За щастие нямам изтекли води, но ме притесняват болките, които днес са по-на рядко. Според вас да тичам ли на лекар или да изчакам? Имам още седмица и няколко дни до сваляне на серклажа.
Благодаря ви предварително.

# 852
mama vyara, аз контракции нямам никакви, така че не мога да помогна. Но все пак се обади на лекаря ти за по-голямо спокойствие.

# 853
mama Vyara A магнезий пиеш ли? Според мен най-добре е да се обадиш на генеколога си!

# 854
свързах се с гинеколожката - утре ще отида на преглед, но като начало тя каза, че било нормално  newsm78
Пия редовно но-шпа и магнезий, които определено ми помагат, но се притеснявам какво ще открие утре лекарката. Дано само да си въобразявам...

Общи условия

Активация на акаунт