САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 384
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Жалко е наистина, чувствам се много, много обидена. Не вярвам да сме били толкова лоши клиенти, въпреки, че помрънквах за поредния получен парцал, признавам съм имала и доста сполучливи покупки, за които според мен са похарчила не малко пари.
В началото си мислех- ще измислим начин да заобиколим това изкуствено ограничение, но вече и не искам. След като сме нежелани- ок, ще се разделим.

# 421
  • София
парцалките. Завидяха ни! Ами какво да правим като сме си умни, а пък бедни....

За бедни не съм много сигурна. Французите сигурно повечето живеят и пазаруват на кредити. Но като гледам във Фейса, със сигурност сме по-хубави, по-умни и по-, по-...

# 422
  • София
айде и аз да се запиша по въпроса....мноого съжалявам че така ни прецакаха...май всичко е защото им разбихме системата за кодове...та те решиха по свой начин да ни спрат доставите...като ни увеличат таксите...

дано поне от време на време пускат по някой изгоден код...че така ми хареса да пазарувам от тук...

айде мамчета-не се отчайвайте-ще им намерим цаката и този път;)

Абсолютно си права, но въпроса е принципен, ако са им повече разходите по доставка да премахнат кодовете за БД, за това аз лично съм ОК... обаче да ти начисляват 20% за опаковка... та то дали ще го опаковат за мен или за някоя французойка... каква е разликата... на мен в хартия със златни нишки ли го слагат????

# 423
Момичета никой не реагира на написаното от мен, но аз ..... понеже няма да се оставя - и ........ ще си препращам до Турция чрез посредник, а до мен с автобус. Чрез тях има дори връщане на ДДС, което за мен поне ми идва транспорта от там (от Русе съм макар и на другия край на нашата мила страна, но цената ми е около 25лев ( горе долу 13 Е) е смятам, че по този начин няма да съм на загуба. Това е мое предложение към всички вас. До този момент главно само съм ви чела, макар и да съм помагала на когото с каквото мога. Надявам се и с това съм помогнала и дано не е само на малцина от вас. Simple Smile

А дали не дължиш мито? Турция не е в ЕС.

Хексе, колежка ми отговори, че сестра й и праща по автобуса стоки и не ми е казвала за нещо да плаща мито, то идва като частна пратка както са по нашите извънградски автобуси. Така, че би трябвало да няма мито. Остава да има добросъвестни посредници Simple Smile

# 424
айде и аз да се запиша по въпроса....мноого съжалявам че така ни прецакаха...май всичко е защото им разбихме системата за кодове...та те решиха по свой начин да ни спрат доставите...като ни увеличат таксите...

дано поне от време на време пускат по някой изгоден код...че така ми хареса да пазарувам от тук...

айде мамчета-не се отчайвайте-ще им намерим цаката и този път;)

Абсолютно си права, но въпроса е принципен, ако са им повече разходите по доставка да премахнат кодовете за БД, за това аз лично съм ОК... обаче да ти начисляват 20% за опаковка... та то дали ще го опаковат за мен или за някоя французойка... каква е разликата... на мен в хартия със златни нишки ли го слагат????
Плюс това има ли разлика в опаковането на ботуши от 10 и 100Е?

# 425
За бедноста...в смисъл нас животът повече ни притиска ...и ни режат отвсякъде...както обикновено...Защо да ни е добре като може да ни е зле?!

# 426
  • София
Някой знае ли как стои въпроса с доставката от Румънският или Гръцкият Ларедут ,или от някоя държава близка до БГ?
Аз се отказвам от пазаруването от Френския,много скъпо ще ми дойде +20% !

# 427
  • Бургас
това си е жива дискриминация, явно не им отърваме като клиенти. ако имаха желание да ни запазят като такива, можеше просто да сложат опция да си избираш начин на доставка - с дчл или с пощата. явно не си струваме усилията  Confused колкото до кодовете - толкова години да не си оправят системата, значи са имали полза да е така. а и не сме ги ползвали само ние тези кодове. разочарована съм.

на мен и 25лв са ми много за доставка. че това си е една цяла малка поръчка  Crossing Arms

# 428
Значи е окончателно... Да си бях опукала поне ваучерите, за какво ги пазя  Confused

Погледнете го от добрата страна - ще премахнете перото LR от семейния бюджет, мъжете ви ще ви обичат повече  Heart Eyes

По моите записки аз съм им оставила около 3000 лева. Сигурно 2500 от тях за неща, от които не съм имала реална нужда. Сега ще изтрезнея, че се бях поувлякла...  Crazy Горе главите, не изпадайте в абстиненция  Hug

# 429
Chers clients Bulgares,

Nous avons lus tous vos commentaires avec attention et vous présentons nos excuses.
La présence de La Redoute en Bulgarie est menacée, ce qui nous oblige à augmenter nos frais de livraison pour continuer à vous livrer en Bulgarie.
Cette décision a été prise a contrecœur et nous comprenons votre déception.
...Nous espérons vous compter encore parmi nos clients en 2011,

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 430
  • София
Oh момичета, аз също се отказвам,но имам една изгубена поръчка от 20/01 и вече незнам кое писмо им пиша още нямам развитие.Сега им писах че си искам парите в картата,з вече не ми е изгодно пазаруването.Моля няккой с подобен проблем ако има да помага. Tired

# 431
това си е жива дискриминация, явно не им отърваме като клиенти. ако имаха желание да ни запазят като такива, можеше просто да сложат опция да си избираш начин на доставка - с дчл или с пощата. явно не си струваме усилията  Confused колкото до кодовете - толкова години да не си оправят системата, значи са имали полза да е така. а и не сме ги ползвали само ние тези кодове. разочарована съм.

на мен и 25лв са ми много за доставка. че това си е една цяла малка поръчка  Crossing Arms

АЗ става въпрос, че на тях им приспадат ДДС, в моята кошница това става

15 articles (prix initial)282,39 €
Réduction-135,84 €
Détaxe-24,01 €
Mes articles livrésÀ mon adresse de livraison
Participation forfaitaire
aux frais de traitement
18,20 €
MONTANT DE MA COMMANDE140,74 €

Съжалявам, но не мога да извадя снимка на това което ми излиза Simple Smile

# 432
Вече Хексе ти обясни, спада им се ДДС, защото се дължи тук после. Това с автобусите от типа "щъркела го пусна" е само ако не те хванат

Единственото, което си струва е ако има посредници от Франция, изпращаме на техен адрес и после доставка до Бг на кг както е от Англия

# 433
Ето какво постнаха току що във Фейсбук:

Chers Clients Bulgares,

Nous avons bien reçu vos messages et commentaires que nous avons lus avec attention.

Effectivement, l'augmentation des frais de livraison n'est pas liée à un Bug mais à une décision de La Redoute en Bulgarie.

Actuellement, nous rencontrons des difficultés financières pour conserver notre activité de vente en ligne en Bulgarie qui nous oblige a augmenter nos tarifs de livraison.

Cette augmentation des frais de port est la seule condition pour pouvoir continuer à livrer nos produits à nos client(e)s bulgares.

Nous avons du prendre cette décision a contre cœur et comprenons évidemment votre déception.

L'équipe de La Redoute espère vous compter encore parmi nos clients en 2011,

A bientôt, Audrey & Jennifer.

Много неприятно!
Много гадно! Но поне ги предизвикахме да си го кажат направо, за да се изнасяме дружно от тук.
Винаги всички се оправдават с финансови трудности.

# 434
влязох с надеждата, че нещата са се оправили, но явно това наистина е края за нас с ларедут...добре де, вдигат такси, няма да има действащи кодове, НО ЗАЩО САМО ЗА БЪЛГАРИЯ??? това си е вече сериозен удар върху нашето достойнство! поне да ни дадат една основателна причина, за да го правят!!

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 15:42 от sugar_baby

Общи условия

Активация на акаунт