САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 385
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Ето какво постнаха току що във Фейсбук:

Chers Clients Bulgares,

Nous avons bien reçu vos messages et commentaires que nous avons lus avec attention.

Effectivement, l'augmentation des frais de livraison n'est pas liée à un Bug mais à une décision de La Redoute en Bulgarie.

Actuellement, nous rencontrons des difficultés financières pour conserver notre activité de vente en ligne en Bulgarie qui nous oblige a augmenter nos tarifs de livraison.

Cette augmentation des frais de port est la seule condition pour pouvoir continuer à livrer nos produits à nos client(e)s bulgares.

Nous avons du prendre cette décision a contre cœur et comprenons évidemment votre déception.

L'équipe de La Redoute espère vous compter encore parmi nos clients en 2011,

A bientôt, Audrey & Jennifer.

Много неприятно!

# 406
ясно, не ни искат вече, че даже ни и заплашват- или им приемаме техните условя и такси или нямя да има доставка до България.
Аз съм безкрайно разочарована и не мисля повече да пазарувам от там, със сигурност има достатъчно много изгодни сайтове за пазаруване и  ние само трябва да ги открием.
В момента отношението им е точно все едно сме циганите на европа. Съжалявам но аз няма на се наведа пред такова отношение ....приключвам с това

# 407
  • Пловдив
Честито, след това, което са написали на Рени79 - Ларедут е официално мъртъв  Tired

# 408
То не е лично към мен, и аз не знам как го намерих. Излиза ми от този линк:

http://www.facebook.com/notes/la-redoute/a-nos-clients-bulgares/10150137299939433

# 409
Това е направо възмутително, дори до Хонг Конг излизапо-евтино отколкото до нас Crossing Arms

# 410
То не е лично към мен, и аз не знам как го намерих. Излиза ми от този линк:

http://www.facebook.com/notes/la-redoute/a-nos-clients-bulgares/10150137299939433

Амии.... Честито!, дето се казва!

Явно така ще е!
Дано все пак да има кодове за хубави подаръци, за да се видим поне на следващото намаление... ако не - Оревоар Ла Редут!

# 411
Не знам кой малоумник е харесал това #Sniper

аз написах dislike нека всички напишем така  smile3508

# 412
Ааааайде, прочетоха вече надгробното слово  finger Hands Fist smile3549 bishop bishop

# 413
Даже 4-ма са харесали отговора, но са чужденци. Явно колко ни обичат... Нарочно проверих!

# 414
Не знам кой малоумник е харесал това #Sniper

аз написах dislike нека всички напишем така  smile3508
Пука им на французите дали ни харесва. Съвсем се оспами темичката  ама като не ни изнася сега да поръчваме поне да си начешем езиците  Mr. Green

# 415
айде и аз да се запиша по въпроса....мноого съжалявам че така ни прецакаха...май всичко е защото им разбихме системата за кодове...та те решиха по свой начин да ни спрат доставите...като ни увеличат таксите...

дано поне от време на време пускат по някой изгоден код...че така ми хареса да пазарувам от тук...

айде мамчета-не се отчайвайте-ще им намерим цаката и този път;)

# 416
Aми аз от вчера ви приказвам, че ще е така, ама не ви се вярваше.
Даже 4-ма са харесали отговора, но са чужденци. Явно колко ни обичат... Нарочно проверих!
И сигурно са французи?!Пък и да не са...
Ей, намразиха ни хората, задето им използваме хубавите кодчета и им изкупувахме евтинко парцалките. Завидяха ни! Ами какво да правим като сме си умни, а пък бедни....

# 417

[/quote]
И сигурно са французи?!Пък и да не са...
Ей, намразиха ни хората, задето им използваме хубавите кодчета и им изкупувахме евтинко парцалките. Завидяха ни! Ами какво да правим като сме си умни, а пък бедни....
[/quote]

Да и аз това забелязах, тях пък какво ги интересува, че и харесват чак- малоумници  fight

# 418
Момичета никой не реагира на написаното от мен, но аз ..... понеже няма да се оставя - и ........ ще си препращам до Турция чрез посредник, а до мен с автобус. Чрез тях има дори връщане на ДДС, което за мен поне ми идва транспорта от там (от Русе съм макар и на другия край на нашата мила страна, но цената ми е около 25лев ( горе долу 13 Е) е смятам, че по този начин няма да съм на загуба. Това е мое предложение към всички вас. До този момент главно само съм ви чела, макар и да съм помагала на когото с каквото мога. Надявам се и с това съм помогнала и дано не е само на малцина от вас. Simple Smile

# 419
  • Варна
Момичета никой не реагира на написаното от мен, но аз ..... понеже няма да се оставя - и ........ ще си препращам до Турция чрез посредник, а до мен с автобус. Чрез тях има дори връщане на ДДС, което за мен поне ми идва транспорта от там (от Русе съм макар и на другия край на нашата мила страна, но цената ми е около 25лев ( горе долу 13 Е) е смятам, че по този начин няма да съм на загуба. Това е мое предложение към всички вас. До този момент главно само съм ви чела, макар и да съм помагала на когото с каквото мога. Надявам се и с това съм помогнала и дано не е само на малцина от вас. Simple Smile

А дали не дължиш мито? Турция не е в ЕС.

Общи условия

Активация на акаунт