САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 441
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
И при мен е така, за сума 35,70 вместо 3,57 ми дава пакетиране 13,09...........както и да г осмятам, не намирам логика....даже и с доставката пак е повече.

# 76
# 77
  • София
Слагат си доставката и 20%такса обработка!

Е, това беше! Честито!  Mr. Green

С френски адрес няма никакво увеличение...

# 78
Много са гадни ей! Май са се усетили, за налучканите кодове...

# 79

Еееее, бива ли така?! Айде доставката да е само, как да е, ама и 20%  Shocked такса обработка!!!

Някоя, която говори френски, наема ли се да ги пита дали таксата ще е все така занапред?

# 80
  • София

Еееее, бива ли така?! Айде доставката да е само, как да е, ама и 20%  Shocked такса обработка!!!

Някоя, която говори френски, наема ли се да ги пита дали таксата ще е все така занапред?

По-добре да не питаме!

Може и бъг да е!

# 81

По-добре да не питаме!

Може и бъг да е!

Права си!
Да се помолим дружно! Praynig

# 82
.....а аз си мислех че само при мен е така Shocked.....ще изчакаме..... Tired

# 83

По-добре да не питаме!

Може и бъг да е!

Права си!
Да се помолим дружно! Praynig

Maцки, защо така аз си мисля че това е от умишлените им "грешчици" в системата, дали няма връзка че днес са напускали пак от мечтаните ефтенийки, ония дето ги дебнем   Wink Дано съм права  Praynig Praynig Praynig и аз се присъйденявам към молитвата   bouquet

# 84
Здравейте, аз последната година съм правила само 2 поръчки и вчера направих първата си за новата година. Искам да питам защо в имел пощата ми дойде писмо и вместо потвърждение на поръчката ми, беше изписано "Concernant votre commande Madame Fitkova". С отварянето на писмото не ми се показва кошницата, артикулите и тотала, а се показаха нещата, които в момента имам в кошницата /към днешна дата/.
Е ли е възможно въобще да не ми пратят потвърждение за поръчката, че и не е за мен? Но пък от банката са направили превода към сайта /проверих в дебитната карта/.
Моля, обяснете ми, че малко се притеснявам.

# 85

A 20 %, повече са. За поръчка от 19,50 евро, таксата е 9,85

# 86
За поръчка от 19,50 таксата (20%) е 3,90. Още 5,95 за доставката - стават 9,85. Начислява ги на втора стъпка.
Много неприятно...

# 87
Начисляват си доставка 5,95е плюс 20%  обработка........Лошо, много лошо.......Дано е бъг, дано е временно, дано върнат старото положение за нас Praynig........

# 88
Това е БЪГ. Пробвайте с официален код, който ви е пратен лично на вас и ще видите, че пак се начислява доставката и 20 %.

# 89
  • София
Здравейте, аз последната година съм правила само 2 поръчки и вчера направих първата си за новата година. Искам да питам защо в имел пощата ми дойде писмо и вместо потвърждение на поръчката ми, беше изписано "Concernant votre commande Madame Fitkova". С отварянето на писмото не ми се показва кошницата, артикулите и тотала, а се показаха нещата, които в момента имам в кошницата /към днешна дата/.
Е ли е възможно въобще да не ми пратят потвърждение за поръчката, че и не е за мен? Но пък от банката са направили превода към сайта /проверих в дебитната карта/.
Моля, обяснете ми, че малко се притеснявам.
Просто те подканят да валидираш кошницата си.  Нищо обезпокоително!
Не е потвърдителен мейл.  Peace

A 20 %, повече са. За поръчка от 19,50 евро, таксата е 9,85
Аз  първо смятам, проверявам,  и тогава пиша!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт