САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 445
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Това е БЪГ. Пробвайте с официален код, който ви е пратен лично на вас и ще видите, че пак се начислява доставката и 20 %.
Няма значение дали кода е официален или не...

Дори и за Южна Африка е по-евтино да изпратим, отколкото до България! Mr. Green

# 91
Ми да оспамя и аз...някой рови ли се за промяна в условията в сайта? То е рано де, ама ако се задържи така можем да им пишем дружно...То при тези условия, май по- добре съвсем да ни спрат крана...егати и доставките...пфу...
Съжалявам за спама...отново...

# 92
Абе бъг, бъг ама.... ooooh! Не ми се вярва за нас да е бъг, пък за Франция не...Нали Евето каза че във Франция нямат този проблем Sad, ако и при тях беше така щеше да е по-успокоително Confused

# 93
И аз сядам да се моля да е бъг в системата!!!!
Знаех си аз да поръчвам летните неща още по намаленията, амааа...
Също, търся код за Жиравската чанта или SAC ROSE GRIS за 20/29, БД и 20% от shopping prix.

НЕ ВСЯВАЙТЕ СМУТ МЕЖДУ ЧЕТЯЩИТЕ!!!

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 11:13 от mandeva

# 94
Еййййййййй гадовете, ама 20 % науиста е прекалено, ако така се задържи, аз лично няма да пазарувам повече. Вчера си напазарувах за беба страхотни неща ишлемета и цените им излизат почти като в ларедута , след като си ги намаля е малко по евтино ми е ларедута, но пък няма това разнообразие.
Ще им се незнае...........
Аз лично съм убедена че не е никакъв бъг!!!
Ще пишем дружно когато кажете, но според мен си ни прецакаха!

# 95
Това е БЪГ. Пробвайте с официален код, който ви е пратен лично на вас и ще видите, че пак се начислява доставката и 20 %.
Няма значение дали кода е официален или не...

Дори и за Южна Африка е по-евтино да изпратим, отколкото до България! Mr. Green

Да така е, но аз имах предвид, че ако са ми пратили код за БД  , примерно за над 29 евро, и го използвам като спазвам условията на кода, пак ще ми се начисли доставката.

# 96
Не е бъг в системата, не е от скоро това! От две седмици се опитвам да намаля едно яке на адидас, или поне БД и ми дава 20% доставка, за съжаление ...

# 97
Не е бъг в системата, не е от скоро това! От две седмици се опитвам да намаля едно яке на адидас, или поне БД и ми дава 20% доставка, за съжаление ...
Как така,  newsm78   аз вчера пазарих и нямаше такива гадости....или постепенно ни изрязват акунт по акаунт  #Crazy

# 98
ne e wqrno
имам 2 поръ4ки и от в4ера и са си 10 процента!

# 99
  • София
Ако е успокоение някакво ,  и една мама от Фр. има проблеми с акаунта.
Хващат и се кодове с подаръци, но не махат доставката!
Така че не сме само ние, дано се оправи по-бързо! Tired

# 100
Ако е успокоение някакво ,  и една мама от Фр. има проблеми с акаунта.
Хващат и се кодове с подаръци, но не махат доставката!
Така че не сме само ние, дано се оправи по-бързо! Tired
Евка, май ще е точно така, както се съмнявах, някакъв уж от техните "случайни" бъг-ове, но точно когато напускаха пак мечтаните и дебннени артикулчета, и така в бързината от щастие, да напускаме поръчките  Joy hahaha  Дано да е така   bouquet

# 101
Айде дано,
Евка аз пак казвам, че не вярвам, дано остана приятно изненадана.
Но според мен направят ли ги наистина 20 % много от БГ ще спрат да пазаруват, досега не съм пускала от други сайтове, само ларедута и май тойс но ако това стане, ще се преориентирам!

# 102
какво ще правим с новите правила

# 103
Извенете, не знам дали има друга тема, но искам да питам на някой случвало ли се е пратката да отиде в MALMOE - SWEDEN. Уж тръгна от франция пък какво стана отиде там и си стои ...не тръгва към бг. newsm78

А за тези 20% и за се  Praynig

# 104
  • Русе
Онзи ден пуснах поръчка с код 30/55, всичко си е ок, дано да е нещо временно или проблем и да го оправят по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт