Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 349
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Тази сутрин 62.9 Peace

# 121
браво Дианче,Snow4eva Hug
аз пак  newsm43
свинска история Embarassedрожден ден на мъжо,следователно депресиран (много суетно това мъжко племе бе ooooh!) и аз от нерви  похапнах си сладко вечерта и щях да умра от тежест в стомаха
заслужавам си го Crossing Arms
продължавам по Папе от утре и без никакви други опити
успех  bouquet

# 122
  • София
diancheto Hug браво! Ще я догониш скоро!
tania6  Hug жалко, че ти е било тежко. Иначе - нали знаеш, че се случва! Laughing
Аз пък .. напълно режимна вчера - днес съм почти 400 гр. нагоре! Shocked Но явно така ще си се клатушкам  Laughing Вчера бях целия ден на салата и пиле /съвсем по Папе/
В следващите 4 дни, ще съм наполовина по Папе /няма да оспамвам темата, така че няма да кажа на какво ще съм  Sunglasses.

# 123
Папеси Hug
днес съм си по Папе
з:2 филийки немски хляб с тахан,кафе със сметана
о:шопска салата и филийка
в:2 варени яйца и краставица
още ми е гадно от преяждането Sick
Snow4eva Hugне искам да споря,но тук така я пишат диетата Сонома:
"Le Régime californien (ou Régime Sonoma)",автор C.Guttersen Laughing
идеята е добра,но не е много по-различна от Папе (и Портфолио,и Ултраметаболизъм)
яденето е  малко за мен и не бих издържала
оставам си с Папе
  bouquet

# 124
  • София
tania6  Hug Точно това е! Не е много по-различна и това ми харесва! Нали търсим... трябва и да експериментираме! Sunglasses Аз съм доста лакома и напоследък се опитвам да огранича порциите. Ще видим как ще е! Не се заричам...
Днес съм на салата на обяд, вечерта на скариди Grinning
А довечера на концерт.
Хубава вечер  Hug

# 125
папеси Hug
къде сте rotfImbo
аз след 4-дневната свинска история миналата седмица Sickсъм с Папе и 23 см (диаметър,не радиус Sad) чиния
вчера
з:2 ягоди,2 филийки ръжен хляб с тахан и кафе със сметана
о:от чинията:1/3 ориз ,1/3 салата домати,лук,чушка и 1/3 свинско филе
в:шопска салата
днес
з:2 ягоди ,2 филийки ръжен хляб с тахан,кафе със сметана
о:от чинията:1/3 боб,1/3 зелен фасул,1/3 салата домати,лук и чушка
в:риба и салата
за пиене:вода и зелен чай
ще искам мнението на кантара след една седмица Laughing
лек и успешен ден  bouquet

# 126
  • София
Здравейте и от мен!
Аз съм тук!  Laughing
tania6  Hug Браво за диаметъра! Мисля, че и това е много важно! Чудесно меню!  chef
Аз днес ще се въздържа до 15ч. от обяд, заради Луната. Тогава ще хапна 2 малки картофа и зелена салата. За вечеря - само зелена салата с репички и лук.
Утре менюто е същото!
Забравих да се похваля, че имам минус! 600 гр. от вчера, така че си подбутнах линийката малко надолу.  Sunglasses
Хубав и усмихнат ден! Hug

# 127
  • варна
от скоро чета режима ви и ми харесва,но в момента съм на системата-60. нека някой ми отговори кога най-късно може да се вечеря при вашия режим?

# 128
2 часа преди лягане

# 129
zlatitu Hug
двата режима са мноооого близки и аз поглеждам Системата (която е добра,но това "всичко до обяд" е подвеждащо и понякога криворазбрано Mr. Green)
нищо не ти пречи да опиташ вечеря месо(яйца,риба,млечни) със салата и да следиш как ти се отразява Laughingобяда е като този в Системата,а закуската тук е "стремеж към по-здравословно хранене",но си позволяваме и козунак,кифла,геврек и дори ...баклава,но рядко Mr. Green
днес елда в 23 сантиметровите чинийки
з:4 елдови сухарчета с тахан,кафе със сметана
о:3 елдови палачинки със сирене,домат,чушка
в: newsm78 сигурно шопска салата
Пини Hugнищо не докладваш
лек ден  bouquet

# 130
малко съм заета тези дни - този уикенд ще се местим в къща и общо взето съм заета с опаковане. Но иначе съм режимна ( ако въобще ми остане време за ядене) - аз май само от стрес си свалих 3те кг, които бях качила

# 131
  • варна
благодаря ви за отговора Piny i tania6.и аз мисля да съчетая двата режима. нещо спрях да свалям, организма ми привиква към диетата и спира отслабването. успех на всички  bouquet

# 132
Здравейте Hug

zlatitu, добре дошла  bouquet Както ти е казала и Танчето преспокойно могат да се комбинират двата режима Peace

Аз тази сутрин съм 62.4 Mr. Green Вече се ориентирам към задържане, чужствам се добре на тези кг. , но ако паднат още 1-2кг. няма да се сърдя де Joy

# 133
папеси Hug
дианче Hug smile3501супер
ти на тези 57 кг си била на 20 години предполагам Mr. Green
слагай сега плюс по 1 кг на дете (живи и здрави да са ти и само радост да ти носят Praynig)
и по 1 кг на всеки 10 години след 20 -те и ще получиш нормалното си тегло Mr. Green
може и да стигнеш теглото си на 20 години,дори и да го задържиш ,но с нечовешки усилия
не си заслужава
това не е за да ви отчайвам,а да си живеете живота и да бъдете приятни на околните си
(това са ми наблюденията на дете на майка,която беше постоянно на диета,не готвеше и ни беше труден живота край нея.Сега имам подобни наблюдения върху съседката Sad горкото и детенце)
аз съм си по Папе и на елда,домати и сирене (т.е. като вчера) Mr. Green
23 сантиметрови чинии,ходене,колело Laughing
успешно си задържам килограмите,добре ми е
лек и успешен ден  bouquet

# 134
Taнче, аз това с чиниите нещо не го схващам newsm78

Иначе аз сега съм на 29 Laughing, 57 кила бях на до 20-21г., после забременях, след което ги върнах до 59 Peace Преди втората бременност едно йо-йо ми разказа играта, от 63 да стана 60 ooooh! Лудаааа, та станах 70 мноооого бързо ooooh!

Сега съм 62-63, но на сантиметри съм почти колкото бях на 58-60, целулита си замина и съм много доволна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт