Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 364
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
правилно си преценила:60 кг ще е идеално,а см е още по-важно Peace
за диаметъра на чинията  Laughingидея от друга диета (СОНОМА),но и Папе я споменава
преди години ми се струваше глупава,но сега я преосмислих и ми харесва
номера е да виждаш количеството храна:ако е твърде малко=няма да издържиш дълго,
ако е много=няма да отслабнеш
ако изядеш една огромна купа салата= ще си гладна и подута (поне аз)
и т.н.
в 23 сантиметрова чиния си слагам протеините най-напред (или въглехидратите,ако обяда ми е въглехидратен) и допълвам с каквото ми се яде и което е по Папе:салата (зелената салата заема много място,следователно малко за цвят и наблягам на по-плътните:репички,краставица,домати, чушки,....), зеленчуци:броколи,карфиол,тиквички.....
и както си знаеш по Папе:ако е протеинов обяда,добавяш ориз,картоф,а ако искаш десерт:махаш ориза, картофа
не казвам да сложиш сладкиша в салатата Joy,а да оставиш празно това място Laughing
така не можеш да преядеш,не гладуваш и храненията са по-равностойни
на мен ми харесва идеята (а и на критиците на СОНОМА Laughing) и я прилагам от няколко дни
  bouquet

# 136
  • София
Здравейте, папеси! Hug
zlatitu Hugдобре дошла!
tania6 Hugнямаш представа колко се оказва, че са важни порциите. Аз се оплаках в другата тема, че вчера след режимни храни, но в неимоверно количество, днес съм нагоре с 1 кг! Animal Pig
Но... какво да се прави - и аз си имам лошите моменти, когато ми пада пердето!
Това, се оказва, че ще ми е най-голямата борба оттук нататук - големината на чинията!
diancheto Hug Браво, че си достигна килцата и задържаш!  bouquet
Piny  Hug 3 килца е много добре, но не е хубаво, че са от стрес! Ще се успокоиш, всичко ще си дойде на мястото!  bouquet
Хубав ден на всички! Hug

# 137
папеси  Hug
Piny Hugпо-успокоиха ли се нещата при теб Thinking
това с 23 см чинийка ми се стори много снощи,но не заспах гладна този път Mr. Green
а аз си мислех,че ще гладувам Joy
днес:
з:елдови сухарчета с тахан,кафе със сметана
о:елда,домат, извара
в: newsm78
лек ден

# 138
  • варна
здравейте,Snow4eva искам да те попитам какво общо има кефира в съчетанието на диетите които правиш?питам защото и аз имам кефирна гъба от скоро. интересува ме и колко кг. си свалила от Папе или ползваш режима само за задържане на кг.?  А tania6  какви са тези елдови сухари, сама ли си ги правиш и как? А тахан- халва ли имаш впредвид? извинете за невежеството Embarassed и благодаря за отговорите предварително  bouquet

# 139
  • София
Добро утро Hug И хубав празник! Да сте живи и здрави, празнуващите!  bouquet
zlatitu  Hug Вече не знам кое има общо и кое не! Laughing Понякога започвам няколко неща хаотично, в желанието си да отслабна, да задържа, да бъда по-здрава!
Може да се каже, че съм пробвала почти всичко. Напоследък търся общото между различните режими и избирам това, което се препокрива при повечето за новия ми начин на живот.
Обичам айрян. Тогава... защо да не е кефир?  Wink Действа добре на перисталтиката и дори наполовина да е вярно за всичко онова, което се пише - пак си струва да се пие!
Режимът на Папе е чудесен! Мернах го преди година и половина поне. Имах доста килограми за сваляне и миналата година реших, че ще ми е по-лесно да ги сваля с нещо по-драстично, а принципите на Папе ги спазвам в малкото време, когато се храня относително нормално. Естествено, че от тази година отново "пощурях" и реших да довърша започнатото - да приключа с отслабването. Вече ми остава все по-малко! Папе и Сонома ще ми помогнат оттук нататък да запазя постигнатото. И чашата кефир също, вместо една малка закусчица Sunglasses Освен това имам все по-голяма нужда от калций, така че по-добре да е нещо млечно!
На въпросът ти колко кг съм свалила - за година и 3 месеца - май скоро ще станат 25кг.
tania6  Hug е специалист по сухарчетата и тахана! Laughing
На всички - хубав празник!  bouquet Hug

# 140
папеси Hug
защо си мисля,че всички сте в готварския Thinkingмай козунаци гледате Mr. Green
аз съм си супер и не ми е малко яденето в 23 см чинийки
сусамов тахан,а не халвата Joyпродава се в буркани и има вид на пюре
аз и холестерол боря с него Laughing
сухарчетата  ги купувам и ги има  в БГ,скъпи са,но са по-приятни за ядене от елдата
лек ден  bouquet

# 141
  • варна
честит празник на всички  bouquet
цъфтете и хубавейте като цветята.
благодаря ви за отговорите tania6 и Snow4eva  Praynig
и аз правя някакви странни съчетания между диетите. по един калкулатор излезе че за моята височина/160см/ трябва да съм 52кг,но аз си мисля че 58 ще са ми добре, все пак съм на 41г. .
не остана много за сваляне . започнах системата и веднага даде резултат неяденето след 18ч. но вече почти месец съм в застой и затова търся начин да възобновя отслабването.започнах да съчетавам с Папе ,като вечер ям протеини към 18ч. преди лягане кефир.опитвам се и между обяда и  вечерята да има около 5ч. та така , боря се, но поне вече не съм гладна и дебела.
Snow4eva , аз с кефира си мажа и лицето,така стяга кожата и освежава.
успех на всички

# 142
zlatitu Hug
на твойта височина трябва да си между 48,6 кг и 64,1 кг Mr. Green
така ,че за твойте години (зависи и колко деца имаш и колко и от кога си имаш килца за махане...)
и аз мисля 58 кг е по-постижимо и по-лесно за задържане Peace
и с Папе ще успееш без да усетиш
весел празник на цветята Laughing
  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
  • варна
tania6 , до 20г съм била 53кг. имам 1 дете и по кг на десетилетие=56кг.
но не искам да съм максималистка тая кожа какво ще я правя newsm78, всичко започва да виси  надолу Embarassed. била съм най-много 80кг/преди 6г/после Дюкан свалих до 60, после качих 10 и така, въртелешка Turn-l. сега вече искам да стабилизирам кг с някакъв разумен режим и да съм готова за критическата Joyпък тогава ако пак качвам ще му мисля.  Thinking

# 144
защото и аз си мислех по-скоро за 56 кг Laughing
като положиш усилие да стигнеш 58 кг и продължиш (по Папе или близък до неговият режим) ще бъдеш приятно изненадана с 56 Mr. Green(преживяно от мен,но с 68 и изненадана с 66)
сега се опитвам да достигна "идеалните" за мен 62 кг
бавно,но сигурно ,трайно и без гладуване Peace
днес си позволих по-разкошна закуска:филийка със сладко и кроасан,кафе със сметана
сега ми е малко тежко на стомаха,но не искам да имам "забранени" храни
о:ориз,бяло пилешко месо,домати с лук и чушка
в:шопска салата
лек и успешен ден  bouquet

# 145
  • варна
 Hug
дано да стане така както казваш tania6,но кг не мърдат,а не искам да гладувам вече.
днес съм извън всякакви режими и системи.
З:/към10ч/ 2с.л.накиснати от снощи сурови слънчогледови семки;
О+В:/към17ч/салата айсберг,домат,шунка,сирене,лимон;
сега пия чай.
успех на всички  bouquet

# 146
Привет Hug

Аз се мотая около 63кг. Уж съм режимна, но не съвсем през уикенда Laughing

Златиту, твойто меню си баш глад, с глад не се свалят кг. Peace
Таня, чудно си ти е менюто Peace

Аз съм доста заета напоследък и само мятам по едно око Laughing

# 147
Здравейте, включвам се и аз  Grinning

Не съм сигурна дали тази диета ще ми помогне, аз имам да свалям 5-6 килограма, в момента съм 57 кг, а ми се иска до 52 кг да ги докарам. Пробвах с Дюкан, но не ми понесе добре заради липсата на въглехидрати в ударния етап и я спрях. Този режим ми се струва доста разнообразен и все пак не е толкова изтощаващ. Не очаквам бързи резултати, а по скоро трайни   Praynig Вече ми е втори ден, решила съм да се придържам към него и по празниците, няма да се отклонявам много ( надявам се  Embarassed). Пожелайте ми успех  Peace

# 148
добре дошла  Hugи успех  bouquet
става бавно,но сигурно и без гладуване

# 149
Здравейте, най-накрая мина големият стрес. На килограми съм на линийката точно. От една година се въртя на тези килограми, като най-много съм качвала 3кг от тогава. За мен това е най-добрият режим както за отслабване, така и за задржане

Общи условия

Активация на акаунт