Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Диянче, а ти колко си висока и правила ли си много диети преди това? newsm78 Че резултатите ти са повече от чудесни!   bouquet

# 16
171 см съм висока и не подлежа на диетуване, ама хич Rolling Eyes

Та веднъж заради 3 кила, да ги сваля бързо и 10 отгоре Close

Но иначе не съм правила диети, ами немога да се откажа от никоя група храни, опитах и 90 дневната, но не мога да ми се прияде нещо и да се налага да чакам с дни че да дойде такъв ден, в който мога да си го позволя Naughty Тук и да ми се прияде нещо може за обяд или закуска да си го хапна, а и никога не пречи да изчакам до утре /не е като да чакам 3 дни нали?/.

# 17
  • София
Здравейте, Папеси! Hug
diancheto  Hug благодаря ти за споделеното!  bouquet Много оптимистично звучи!

Днес :
з. - мюсли със сушени плодове
об. елда със сирене и кефир
16ч. - планирам 1 авокадо с малко катък
веч. - само зелена салата

# 18
Момичета, аз си признавам, че съм за бой, ама с това трикратно хранене ми е адски тругно, все си ходя гладна и се чудя какво да хапна.  Laughing Май в момента нямам психическата нагласа да ям през 5 часа. Нищо де, ще ви държа под око и ще се радвам с вас на хубавите резултати!  Hug Успех на всички с диетата!   bouquet

# 19
  • София
Jana Ina  Hug При мен също има проблем. Ставам много рано - в 6ч. Ако ям в 11ч., обикновено вечерята ми е към 21, когато се прибирам напоследък. Абсурд е да издържа 10 ч. без ядене, затова правя към 16ч. едно междинно хапване. Днес например, преди малко изядох едно авокадо с малко катък намазано. Обядът ми беше купичка елда и кефир за пиене, така че пак не е много. За себе си съм избрала този режим. Ако огладняваш по някое време помисли как да нагласиш режима за през 4.5 ч. Или пък хапвай малко повече, за да се заситиш. Но да си гладна постоянно - не е работа! Naughty

# 20
Snow4eva, на мен режима много ми харесва, даже онзи ден си купих новата книга на д-р Папе, която е написана специално за жени и има много интересни неща в нея. Обаче аз имам ир и откакто ми я откриха, съм свикнала да хапвам често и по малко. Колкото пъри пробвам с трикратно хранене, все съм гладна и все съм уморена от обяд нататък. Аз ставам към 8, към 9-10 закусвам, обядът трябва да ми е в 14-15 часа и вечерята в 19-20 часа. Обаче си лягам към 24-1 вечер и се оказва, че така ми се събират 14-15 часа неядене от вечерята до закуската. За един здрав метаболизъм това си е нормално, но аз не мога да заспивам от глад и после съм скапана цял ден. За това реших да не се мъча... Иначе като ви гледам резултатите и много мотивиращо ми действат!  Peace

# 21
Добро утро Hug

Аз постепенно смъквам понатрупаното покрай празниците, тази сутрин съм 63.3 Peace

# 22
Ох, момичета, блазе ви.  Hug Аз пък качвам, имам и малки прегрешения, но като цяло не върви. Тези антидепресанти просто ме разбиват. Никога не ми е било толкова трудно както сега.

# 23
  • София
Jana Ina  Hug пробвай тогава по-често. Нещо в 17ч., за да можеш да вечеряш в 21. Пак ще са 4 хранения. Може да се окаже успешен режима при теб.
diancheto Hug браво за постоянството и редултатите!
облачето  Hug и аз варирам 1 нагоре, 1 надолу... Чудя се как да ги задържа и да не отивам нагоре! По-скоро и при мен не върви. Много трудно се оказва. Горе-долу 1 ден съм на Папе, на следващия драстично трябва нещо да огранича, за да не рипна още повече нагоре. В края на месеца ще направя пак една монодиета, дано нещо се промени!
Хубав ден на всички!  Hug

# 24
Добро утро Папеси Hug

Аз закусих козунак, не е много режимно ма ми се дояде, пък е и купечки, та не ми се вярва да са се престарали с яйцата Joy

Тази сутрин - 63.7 Laughing

До Великден съм си поставила цел да стигна поне 62кг. , ако не - здраве да е Mr. Green

# 25
Здравейте, папеси!  Hug
Аз вчера се олях, но днес май ще успея да спазя всички правила и да отчета първи успешен ден. То до довечера много време има де... Laughing
Я кажете как стоят нещата с бирата и виното? Може ли, колко често и по колко, в кое хранене? newsm78

# 26
Папеси Hug Hug Hug
не мога да ви открия с новата тема Laughing
Snow4eva newsm20 както винаги си направила хубава темата Peace
я аз да те питам къде са ти протеините вечер Thinking
по-добре е малко месо,риба,яйце и салатата да е за цвят и украса.
Много е важно протеините за вечеря и ако се отклонявате в нещо,то да не е вечер Naughty
Jana Ina добре дошла  bouquetаз вино си пийвам,но когато имам желание
аз,както предупредих,не спазвах режима през деня:сложили акуа вело фитнес в 13 ч #Cussing out
отказах се от обяда,закусвах протеини в 9 ч,хапвах шепа бадеми в 15 ч и си вечерях по Папе-месо със зелена украса и малко вино Mr. Green
4 часа водни спортове bowuuи 7 км ходене (на суша Joyза да не забравя да ходя)
имам голям проблем: новите ми панталони ми падат  Confused

# 27
  • София
Не пиша, само ви чета, че и аз съм в застой от януари насам  Whistling
Цитат
аз,както предупредих,не спазвах режима през деня:сложили акуа вело фитнес в 13 ч
отказах се от обяда,закусвах протеини в 9 ч,хапвах шепа бадеми в 15 ч и си вечерях по Папе-месо със зелена украса и малко вино
4 часа водни спортове и 7 км ходене (на суша за да не забравя да ходя)
имам голям проблем: новите ми панталони ми падат 
Това звучи страхотно, обаче след принудителното ми и с фатални последствия обездвижване зимата, веднага ми идва на ум въпроса: какво става, когато това супер активно темпо се забави? Пак ли нагоре  Tired

# 28
  • София
tania6  Hug Много се радвам, че се върна и че имаш такъв проблем!  Laughing Joy
Звучи страхотно!  bouquet Усещам, че си доволна, отпочинала, заредена с емоции! Супер!
Радвам се, че темата ти харесва!  Grinning
Ами да... права си - май ми няма протеините вечерта! И се чудя що не се получава! Crossing Arms
Имам усещането, че е от друго... Бори се зверчето в мен със зъби и нокти да си задържи килата!
The Baroness Hug
Jana Ina  Hug аз почти всяка вечер пия по чаша вино, или бира.... но не мога да се похваля с добри резултати за момента. От скоро се присламчих обратно и все още не мога да озаптя килата.

# 29
при принудително обездвижване,естествено трябва да се преогледа начина на хранене и количеството Mr. Green
има кратки,дълги и постоянни обездвижвания,а вие тук сте все млади хора и мисля,че нямате тежки проблеми (по-скоро надявам се и  Praynig).Защото на мен ми казаха да ходя,когато не можех да се движа дори от болки в кръста и таза ooooh!Аз викам боли и не мога,а те ми викат "боли,но трябва,защото ако лежиш може и никога да не станеш "Cry
и сега ходя винаги,когато имам време и колкото може повече Laughing
А това с водните спортове и то 4 часа  е 2 пъти в годината,когато съм ваканция Mr. Greenи пак малко ми се вижда за парите ,които дадох Crossing Arms
The Baroness Hug(ти идва ли във ФР newsm78)надявам се,че проблема ти се е разрешил Praynig
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт