Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 261
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
здравейте Папески!
И аз като Дианчето съм си поставила за цел до Великден да сваля 3 кг. ( сега съм 57,4)
Нещо се отклоних от постигнатите килограми и трябва да се стегна малко.
Върнах се сериозно на Папе и спортувам два пъти в седмицата - 1 път аква гимнастика, 1 път степ аеробика

# 31
Здравейте Hug

Сноучева и аз мислех да ти напомня за протеинчето Peace

Танче, скриваш ми капата с твойте физически изпълнения  bouquet

Пини, добре завърнала се Hug

# 32
  • София
tania6  Hug,
Идвах ,да , януари  Simple Smile Не съм болна, просто част от двигателния ми режим е много ходене пеша, а студа не ми понася и така.... и като добавим и разни прегрешения, които в друга ситуация лесно биха се компенсирали  Blush Вече съм на режимна линия и се надявам скоро да мога и да се похваля  Sunglasses

# 33
Piny,dianche Hug
и аз (а и мъжо) малко се притеснявам от въздействието на спорта  върху мен:thinking:
аз и в младите години ходех ,тичах и подскачах (аеробик),но не помня да ми е действал спорта по този начин Sad.Направо е като дрога.Дължало се на някакъв хормон newsm78,който се отделял като спортуваш Mr. Green
май всички съседки (с по 20 години по-млади) започват да ме мразят за жизнеността ми Flutter
имам една -по цял ден спи,не работи ,но е готова да работи до 70 години ooooh!
 newsm68
The Baroness твойто ми прилича на вица за пощальона:доктора му казал да ходи по 5 км на ден ,а той попитал "преди или след като разнеса пощата"
намери ли елда,опита ли елдовите палачинки,хареса ли ти Париж и защо не се обади?
тази вечер си бях по Папе:бяло пилешко месо,малко зелен фасул на салата и малко вино
лека и приятна вечер  bouquet

# 34
  • София
Аз в Париж бях в командировка, вечер търчане по солдите  Laughing Елда от тук намерих, френската скъпа  Sunglasses Но си взех от там пълнозърнест Басмати : мноого хубав  Heart Eyes Жалко, че тук не намирам  Sad

# 35
Папеси Hug
-1,4 кг за 5 дни,но не са ми такива дните постоянно Mr. Green
сега трябва и яденето да намаля и пак не съм сигурна дали ще си запазя постигнатото Thinking
хич не ми и пука за килограмите сега Crossing Arms
наградих се с козунак тази сутрин Laughingнататък :стриктно по Папе Peace
мда ,пълнозърнест Басмати си хапвам без нищо и ми харесва Mr. Green
отивам да ходя Joy
лек ден  bouquet

# 36
здравейте!
Аз днес нямам минусче, но съм режимна.
Довечера ще имаме гости и смятам да вечерям преди да дойдат, защото ако седна на маса с тях да ям, няма да имам спирка Laughing

# 37
Здравейте Hug

Аз пък вчера не бях режимна, но си пропуснах обяда и правих яко почистване=фитнес Joy

100гр. над линийката съм Mr. Green

# 38
Здравейте. Много ми харесва режима и планирам след някой друг месец да премина на него.Simple Smile
Според теста съм тип земеделец. И като прочетох колко въглехидрати мога да ям, направо... Shocked Но като се замисля, че когато бях слаба и с години не ми се променяха килограмите, за едно хранене си взимах голяма кутия сладолед (1кг) и си я изяждах. Или изчезваше по един голям шоколад от 400гр. Точно в този период ядях доста по-малко месо и готвено като цяло.
Преди няколко години се преместихме при свекървата и тя всеки ден ни готвеше вкусни манджи, да не умрем от глад Joy. Тогава почнаха и проблемите с килограмите. Първо по 2-3 на година. Станаха 10 и ги свалих като се тъпчех с месо. Последва +20кг за една година от нищото. Установи се, че ми се е появил хормонален проблем, вероятно от режима, който съм правила и сега пак се боря с килограмите. Извинявам се за дългото обяснение. Embarassed
Та въпросът ми е има ли други земеделки и как им се отразява папкането. Колко свалят? Изпитват ли силен глад? Мисълта да си похапвам филийки за закуска и после за обяд отново въглехидрати ми е страшна.

# 39
Здравейте. Много ми харесва режима и планирам след някой друг месец да премина на него.Simple Smile

Здравей и добре дошла!
Какво те спира да започнеш веднага? Можеш да направиш плавен преход- например първо да изключиш всякакви междинни похапвания
След 1-2 седмици се опитай да направиш вечерята си протеинова, след това си оправи закуската  - и ето те в режима Simple Smile

# 40
Piny, здравей.
От 3 месеца съм на ВМНВХ и до сега съм свалила 10,8кг. Планът ми беше да останат 7-8 и тогава плавно да премина към вашия режим. ВМНВХ ми се отразява добре, но не го възприемам като хранене за цял живот. Смятам, че нещата трябва да са балансирани, а тук е точно така. Яде се всичко, само трябва свикване кога кое. Според моите виждани силната закуска и намаляването на въглехидратите е по-късните часове е режим, който без проблем може да стане начин на хранене по принцип, а не само с цел отслабване.Simple Smile
Иска ми се да сваля повече килограми, защото ВМНВХ все още работи при мен. В един момент предполагам, че ще почне задържане и тогава постепенно ще се присъединя към вас.
Записвам се още от сега в темата, за да мога да ви следя и когато реша да се присъединя да съм наясно много повече с Пепе.

P.S.: Ям по три пъти на ден и вечерям до 18.30. Тази част вече съм я усвоила. Simple Smile

# 41
  • София
Сега ви откривам и съжалявам, че е чак сега. Мисля да попрочета още малко и да започвам, че тази зима се освиних  Confused Утре ще се постарая да имам само 3 хранения. Аз на сладко не налитам, но много обичам соленко, пикантно, лютичко, ще видя какво казва д-р Папе по въпроса... Наистина много се радвам, че ви открих и че имате такива добри постигнати резултати.  Hug

# 42
sise_to, bebo4ko , добре дошли  bouquet

bebo4ko, аз 10кг. свалих за 4 месеца и нещо с този режим, хем не съм била на 100% стриктна Peace

Аз днес, предадох положението, имах странна смесена вечеря, но поне рано - в 18ч. Утре кантара ще си каже тежката дума Crazy

# 43
  • София
Честита пролет, Папеси!  bouquet Да е топла, успешна, щастлива!
tania6  Hug Страхотно добре са ти се отразили последните няколко дни! Супер!
sise_to   bouquet добре дошла! И аз се опитвам едното малкото похапване следобед да го елиминирам. Днес оставих обяда да е в 12.30, кафе след малко ще пия, така че може и да успея!
diancheto  Hug почвам ги протеините вечер!  Laughing
bebo4ko  Hug Много познато ми звучи написаното! Успешен старт!
Piny, The Baroness  Hug
Аз напоследък се разходих напред-назад и преоткрих отново Скарсдейл, чиито принципи са почти 1:1 към Папе. И реших тази седмица да се движа по онова меню. Само филийката хляб ще е само сутрин за закуска.
Менюто ми за днес:
з. - кафе, препечена филийка
об. - контрафиле и отделно задушени домати с магданоз
веч. - риба, салата

# 44
Snow4eva,  Hug и ти ли си минала през ВМНВХ? Или с нещо друго е приликата? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт