Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 263
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София
bebo4ko  Hug , не, само това не съм пробвала май.  Laughing
Принципите на Папе ми приличат на диетата Скарсдейл - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315758.0
Като изключим, че там има понякога филийка хляб и на обяд,  или вечер. Иноче - менюто е много близко до Папе!

# 46
Сноучева, пак се измъкваш оттук а? Crossing Arms

Аз днес закусих кифла с мармалад - както обикновенно Laughing
О: пилешки крилца с картофи и зелева салата
В: яйца и зелева салатка

И сега пийвам червено винце домашно Mr. Green

# 47
  • София
Добро утро!  Hug
diancheto  Hug Не се измъквам! Тук съм си... съчетавам ги!
менюто ми за днес - зак. препечена филийка, кафе
обяд-салата голяма
вечеря - месо, салата
Съвсем съм си по Папе.  Sunglasses
Трудното е, че явно много съм диетувала напоследък и организмът се опитва да си навакса смъкнатото. Затова отвреме навреме "ще се измъквам" с някоя друга диетка краткосрочна, за да успея да задържам....
Иначе Папе смятам да ми е доживотен режим!  smile3521
Хубав ден на всички!  Hug

# 48
Папеси Hug
ааааа,не Дианче :hug:Snow4eva не се измъква от тук,а комбинира Папе (или по-скоро нагласява Папе и с други режими).И аз го правя и се надявам да открия "супер режим" Joy
Дори успях една Шведска диета с елда да я пригодя към Папе Mr. Greenмного е забавно!
Аз сега тичам след интересни оферти в спортните клубове.Вярно,в къщи имам уреди за цял клуб,но басейна с колелото в него ми липсва Joy
снощи ядох елдови палачинки със сирене,което не е по Папе Naughty
днес съм по Папе
лек ден  bouquet

# 49
Аааа така по бива Party

От месец и мойте килца драпат да се възстановяват, вместо надолу само си гонш линийката Thinking Днес съм 63.5, но пък и напоследък много зор не си давам де, искам още 2-3 кила да смъкна, другите лятото се надявам да изпадат сами Joy

# 50
  • Габрово
Здравейте!
След дълго ровене в подфорума се спрях на тази диета, защото ми се стори най-щадяща.
Лошото е, че заради 90-дневната придобих навика да не закусвам и сега ще ми е трудно със закуските, но ще свикна надявам се на този режим.
Имам за сваляне само 3-4 кила и ми се ще да се отърва от тях до месец, че тогава има повод, заради който искам да изглеждам добре Flutter

# 51
  • София
Аз от два дена се храня по 3 пъти на ден, без междинни хранения. Не е трудно, макар че все още не съм много стриктна, но се опитвам да вляза в ритъм. Надявам се да се справя и до лятото да стопя малко килца. Лошото е, че нямам време за фитнес и повече движения.  Sad

# 52
  • София
valkata78  Hug Сигурна съм, че ще успееш! Но е добре да се закусва! Така се задвижва метаболизма.
sise_to  Hug И на мен ми беше малко трудно, но вече започвам да свиквам. Всичко е въпрос на навик! Успех!  Hug
сутринта - препечена филийка и кафе
на обяд - зелена салата с риба тон
веч. -  зелена салата с месо
Хубав ден на всички!  Hug

# 53
папеси Hug
и аз за закуска хляб и кафе 
след това за деня :салата , шунка,спорт за десерт Party
имам една извара и трябва да я изям утре (не ми се хвърля),а аз с млечните дебелея Mr. Green
(казах ли ви,че майка ми като млада с една седмица на кисело мляко е била +7 кг Joy)
 Thinkingмай ще направя утре една моно с 0,5 кг извара и 3 ябълки
няма да хвърлям храна Crossing Arms,а ако има плюс ще си отиде,както е дошъл
не ви оставям,само утре
  bouquet

# 54
  • Варна
Здравейте!
Да се запиша и аз тук, вече четвърти ден съм на режима. За сега не смея да се претегля, но се чувствам по-лека.
Милсех си да ви питам кога ядете плодове, но прочетох на първа страница принципите на режима и разбрах  Peace
А заглавието на темата е много мотивиращо. Вечер като си лягам и си мисля "ех, сега как ще отслабна докато спя  Mr. Green"

# 55
Привет Hug

Добре дошли на новичките и успех  bouquet

Аз тази сутрин съм точно 63, хайде да падат вече ахаа ма де!

# 56
  • София
tania6  Hug не вярвам от изварата да имаш плюс, въпреки, че ако с млякото така се получава, поне няма да се чудиш откъде се е появил.
Анелиз  Hug Добре дошла! Пожелавам ти хубав минус при премерването!
diancheto  Hug ти почти си си догонила линийката! Супер! Скоро и това ще падне!
Аз съм се закотвила и ни нагоре, ни надолу!
За днес - з. филийка препечена
об. - омлет от 2 яйца и отделно задушени малко чушки с 2 доматчета /почти като миш-маш/
веч. -месце и салата
Хубав и успешен ден!  Hug

# 57
Абе имам още 6 кг. до целта, но и на три ще съм доволна да си призная Rolling Eyes

# 58
то изварата в БГ се брои за нещо диетично,но френската е толкова вкусна та се съмнявам Thinking
руската извара Sickи ясно няма от нея да имам плюс Joyкато не мога да я ям
моя "изварен ден" върви добре
мноооого вкусно нещо е нарязана ябълка с канела и извара Mr. Green
лек ден  bouquet

# 59
  • София
мноооого вкусно нещо е нарязана ябълка с канела и извара Mr. Green
Ммммм... това звучи интересно!  chef
Винаги съм правила изварата като... шмеркезе /май се наричаше/ - с главичка лук, може и червен, нарязан наситно, копър, подправки разни, може и червен пипер... каквото желаеш - все се получава. Или поне на мен все ми харесва! Става за мазане, самостоятелно да се хапва...
Но в сладък вариант не съм я пробвала.
С изключение на дюканските мъфини и "кексове", които навремето си правих. Но те са с подсладител и аз оттогава - не го използвам.

Общи условия

Активация на акаунт