Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 278
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, Папеси!  Hug  Аз след няколко дни мрънкане, се справих и вече хапвам 3 пъти дневно.  Wink Ако много пригладнея, хапвам вечер още нещо. Чувствам се супер и ако взема да смъкна някакви кила, просто ще бъде прекрасно!  Laughing
Хайде да се отчета и аз.
закуска - мюсли със соево мляко
обяд - зеле на фурна и парче кашкавал
вечеря - най-вероятно ще бъде таратор или салатка
То дали е съвсем по правилатан, не съм сигурна, но ей сега отивам да ги прочета пак!  Wink

# 61
Snow4eva Hugзнам ги аз и солените варианти на изварата,но много бързо минават през устата JoyТрябва ми нещо да го дъвча дълго,иначе стомаха е пълен,а мозъка крещи "глаааааад" Mr. GreenЯбълката не мога да я глътна бързо,но ще опитам и с краставица и чесън,нещо като сух таратор
Толкова бързах сутринта и не казах добре дошли на новите  bouquet
момичета   bouquetна добро място сте,тук не умираме от глад Mr. Green
Jana Ina ти си знаеш какво и колко да ядеш,но не ти ли е слаба вечерята newsm78
на твое място бих добавила и извара  към таратора  (аз нали днес съм на извара и още малко ще почна да я раздавам hahaha),а към салатата също извара или сиренце
  bouquet

# 62
  • Габрово
Аз вече втори ден успешно диетувам и дето уж бях отвикнала да закусвам, пък то 2-3 филии с лютеница ги нямам за нищо сутрин. Друга закуска не ми хрумва, защото не обичам филии със сладкО, нито пък мюсли Rolling Eyes
Иначе на обяд хапнах мусака от спанак, а сега за вечеря ще хапна чушки бюрек и салата моркови.
Не мога на 100% да съм по правилата, но и това, че ям три пъти дневно е напредък, че иначе по цял ден все дъвчех нещо Crazy

# 63
Jana Ina ти си знаеш какво и колко да ядеш,но не ти ли е слаба вечерята newsm78
на твое място бих добавила и извара  към таратора  (аз нали днес съм на извара и още малко ще почна да я раздавам hahaha),а към салатата също извара или сиренце
  bouquet
Ами аз месо и извара не обичам, така че освен млечни и риба друго за вечеря не остава.  Laughing
По принцип от таратор на корем се засищам, а и като добавя 1-2 чашки винце и гладът ще ме напусне.  Joy Аз гледам да хапвам въглехидрати на закуска, че да ме заситят и да ми държат до вечерта. А на обяд и на вечеря искам да изключа въглехидратите, защото колкото по-бързо дръпна малко надолу, толкова по-добре за мен! А ми се ще да са ми разнообрази храненията и за това един ден - таратор, друг - зеленчуково ястие с млечни, трети - риба и четвърти - салата. Както забелязваш съм начинаеща, така че имам още много да уча от вас!  Peace

# 64
Jana Ina , значи става а Laughing Аз също си хапвам на корем по принцип а с времето свикнах на по-малки порции, просто се засищам от по-малко храна явно Peace  Иначе от таратор /обожавам го/ и аз се засищам, когато е на корем Mr. Green

valkata78 , За закуска може и геврек Peaceк, кифла с мармалад или нещо дет' няма сирене, освен това си си баш по правилата, аз също не броя калории и мазнини, не мога, а и не искам да уча организма на норми, стига му че ям през 5 часа, само три пъти, два от които разделно /понякога и трите хранения/.

Танче, за извара не съм се сещала от 100г, а с благо пък хич не си я представям, виж на Сноучева пастета от извара по-ме кефи Joy

Аз закусих пътьом с 3 сухара, ма си ми беше гладо де, признавам Rolling Eyes Обяд - бекон с ориз, един домат и 2 шоколадови бонбона "Пияна вишна" Crazy

Преди малко вечерях пушено месо някакво и една краставица, че водих каката на плуване и нямах време да си приготвя нещо друго Peace

Утре се надявам да ми се мерне нещо като 62 на кантара, че днеска съм изпила над 2.5л вода и съм вила милион пъти до 00 по малка нужда Joy

# 65
Аз не минах само с таратора, де!  Wink Правих на милото патладжани с доматен сос и сиренце и реших и аз да ги пробвам.  Laughing Да не би да не станали вкусно, не за друго!  Mr. Green

# 66
Еее мръднах я тази пуста линийка, верно само 200гр., но от кога чакам да я поместя малко Laughing

# 67
Папеси Hug
добро ви е менюто,ако ви държи сито  Laughing
дианче Hugбраво
аз издържах "изварения ден",но на вечеря ми беше писнало ,видя ми се твърде сладко ябълка с извара,заспах гладна и сънувах,че хляба се свършил в хлебарницата,абсолютен кошмар ooooh!
з:хляб  (не беше свършил Joy) с масло и кафе със сметана
о:елда със сирене,домат
в:месо и салата
лек ден  bouquet

# 68
  • София
Честит празник!  Hug
tania6  Hug браво за изварения ден! Така е със сънищата... "гладна кокошка - просо сънува"  Joy А супият таратор е много добър вариант. Може и с извара, и с изцедено кис. мляко.
diancheto  Hug честито минусче!  bouquet
Jana Ina  Hug чудесно, че не си останала само с таратора! Laughing
valkata78  Hug и с лютеница е добре закуската! Виж и вариантите на diancheto. Геврек също е съвсем добре!
Аз обаче, днес осъмнах с огромно плюсище!  Sad Вчера вечерта изтървах конците, както се казва, а и очаквам МЦ скоро, но въпреки това - това не е оправдание... по-скоро е закономерност! Но както и да е! Продължаваме напред!  Sunglasses
днес - з. препечена филийка
об - коприва на пюре със сирене и може би предстои една салата с кълнове да хапна, защото оттук нататък почва Лунната и не смятам до понеделник сутринта да съм на течности. Поне да се опитам да залича пораженията, които си самонанесох!  Laughing
После - от другата седмица ще пробвам пак 24-дневната монодиета и покрай Великден - пак тук! Laughing

# 69
Как сте, момичета?  Hug Аз размишлявам над един въпрос...Понеже не трябва да ям сладко по здравословни причини сутрин ми е много трудно да измисля какво да хапвам. Та си мислех не може ли закуската да е смесеното хранене (вместо обяда), а обяда и вечерята да са белтъчни? Аз поне май така ще се пробвам, защото иначе ще трябва да пропускам или всеки ден мюсли да ям, а не ми се ще все едно и също да е!  Peace
Та за днес планът е следния:
закуска - 2 филийки с кашкавал, 1 яйце, 1 ябълка и 1 кафе
обяд - патладжаните с доматен сос и сирене от вчера
вечеря - салата и нещо белтъчно към нея (още не съм го измислила)

# 70
  • София
Jana Ina  Hug мисля си над твоя въпрос... ако не трябва да ядеш сладко по здравословни причини - то опции просто няма! Пробвай така... не знам какъв ще е ефекта. Обаче - сладко на вкус или въглехидрат? Защото има разлика. Има вариант за макаронени изделия.

# 71
Snow4eva, трябва да избягвам сладкото и да огранича максимално тестени и тем подобни. С две думи имам ир.  Wink Аз четох сега из нета и идеята на чисто въглехидратната закуска е организма да получи бърза енергия след сън. При мен това не е редно да се случва и за това мисля, че няма да има проблем така. Другото е, че Папе допуска едно смесено пдене на ден, така че той не е за строгото разделяне на храните. По-скоро редовното трикратно хранене и изключването на въглехидратите вечер играят решаваща роля за намалпването на теглото. Поне това е моята логика.  Peace

# 72
  • София
Мисля, че при това положение можеш да пробваш. Виж как ще се чувстваш, а и какви ще са резултатите. Ако всичко е ок, не виждам причина да не продължиш по този начин.  Simple Smile
Аз потърсих за това заболяване, но не намерих нищо, навярно има и друго име. Имам усещането, че съм го чувала, но наистина не мога да се сетя...  Embarassed
Важното е да се чувстваш добре! Simple Smile

# 73
Аз потърсих за това заболяване, но не намерих нищо, навярно има и друго име. Имам усещането, че съм го чувала, но наистина не мога да се сетя...  Embarassed
ир=инсулинова резистентност  Peace

# 74
Jana Ina Hugздравето е по-важно
аз мисля,че спокойно можеш на закуска да си ядеш каквото искаш и пак да отслабваш Laughing
и с тези козунаци и кифли и ние май не сме много-много стриктни Mr. Green
мислила ли си за нещо с елда,просо,киноа,амарант?
интервалите и протеиновата вечеря са най-важни според мен
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт