Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Jana Ina, понеже и аз си имам проблеми да кажа за ИР, знам че много добре се отразява рибеното масло и по-точно омега-3. http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=4&b=256 и http://www.mma-bulgaria.com/resources/view/4/772/осем-8-храни-за-по-добри-мускули-селен-инсулинова-резистентност-свободни-радикали още на много места съм чела за това. Аз от няколко месеца пия всеки ден по 1гр и в края на другия месец ще си правя изследвани да видим има ли разлика.Simple Smile

# 76
tania6, мислила съм си за тези храни, но сутрин трябва да е нещо по-бързо, а ако седна да варя и готвя, ще трщбва да ставам много рано!  Wink Иначе хапвам редовно зърнени, но на обяд.  Peace
bebo4ko, аз пия всеки ден омега и селен. Взела съм си за 3 месеца, после трябва да се почине. Но каквото и да пия като добавки, не е редно да бухам кифли и мармалади сутрин!  Laughing

# 77
Папеси Hug
Jana Ina Hugне е необходимо сляпо да следваш какъвто и да е режим
здравето е по-важно и не се колебай да комбинираш добри идеи от няколко режима
според мен е добро последното ти меню и ми харесва идеята ти за смесено хранене сутрин и протеиново-салатено  Mr. Greenслед това.И аз го правя,когато има разни шведски маси по време на ваканция и се връщам винаги с минус
мойта любима закуска е хляб с тахан (хляба винаги ми е ръжен или пълнозърнест)
разбирам ти проблема (аз имам висок холестерол и диабетици в семейството от поколения) и от всичко прочетено този режим е най-близък до здравословното хранене,естествено рафинираните храни трябва да се избягват.
ЩЕ УСПЕЕШ И ТОЗИ РЕЖИМ ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ И ЗА ИР
лек ден  bouquet

# 78
Привет Hug

Аз да се похваля, че почти стигнах великденската си цел от 62 кг, та си поставям нова - 61кг. Mr. Green

Днес спах до обяд, та не закусих а направо обядвах Laughing

Jana Ina, щом здравето не ти позволява, си хапвай така, само спазвай часовете и протеиновата вечеря и съм сигурна, че пак резултата ще е супер!

# 79
  • Габрово
Разгеле и аз вече мога да се отчета с минусче- за 3 дни -1 кг Grinning
Днес мисля да изкарам и лунната за още по-бърз резултат, ама да видим дали ще устискам.
Между храненията обаче пия подсладен чай, защото иначе ми е гаден, но щом смъквам и така значи не са фатални дребните прегрешения Wink
diancheto , ти само с този режим ли смъкна всичките тези кила?

# 80
Валка, да само с Папе, 1кг. за 3 дни е супер резултат!

# 81
Благодаря ви за подкрепата, момичета!  Hug
Аз днес малко оплесках режима, но здраве да е! Цял ден бяхме на вън и чак сега стигнахме до масата. И понеже сме прегладняли менюто е пица, но дет се вика сменям закуската с вечерята... Mr. Green

# 82
Здравейте!В момента съм на 90 дневната диета,но съвсем скоро я приключвам.Имам обаче още килограми за сваляне и ми се иска да продължа с нещо друго,а този режим определено ми допада.Спрях се на турбо инсулиновото разделно хранене,понеже напоследък съм в застой.Интересно ми е колко килограма горе-долу може да се свалят с режима за месец?Предполагам,че както при всяка диета и при тази колкото повече са излишните килограми,толкова по-лесно и бързо се свалят.Така ли е?Вие какви резултати имате?

# 83
и аз дойдох тук след 90 дневната,но нямах много килограми за махане (около 4 по калкулатора на Дюкан)
най-странното е ,че отслабнах видимо много,а на килограми малко
не знам дали ме разбираш newsm78,но -5-6 кг  не отговарят на - 2 размера дрехи
сега се стремя към килограми по моя  калкулатор Joy:килограмите на 20 год+1 кг на дете + 1 кг на десетилетие след 20 год
ако можеш за известно време да си запазиш плодовата закуска и постепенно
(например 1 ден на 2) да добавяш малко хляб или овесени ядки
и ,естествено,всички придобити добри навици от 90 дневната трябва да се запазят:
трикратно хранене, вечеря преди 20 ч и половината от обяда (като обем )
лек и приятен ден  bouquet

# 84
Здравейте, папески! Гледам през уикенда активността тук намалява... Laughing Аз вчера не бях послушна, но днес съм пак на линия и ще гледам да съм по правилата.  Peace
з - 2 филийки с кашкавал и краставица
о - зеленчукова супа и нещо към нея
в - зеле с домати на фурна

# 85
то и аз неделя Embarassedуж по Папе,но май като количество Animal Pig
но за сметка на това ходя по 13-16 км bowuu

# 86
И аз днес нещо пооплесках работата, ама е неделя и си поспах, пък и смяната на времето ooooh!

Иначе часовете спазих де, но обяда ми /около 16ч по новото време/ неше нещо страшно - малко печено пиле и пържени филии Joy

Вечерях печено пиле и таратор Peace

Очаквам МЦ всеки момент, та сутринта бях точно 63 Rolling Eyes

# 87
  • София
Здравейте, мили папеси! Hug
diancheto  Hug браво за достигането на линийката!  bouquet Аз още се гоня със себе си! Laughing
tania6  Hug това ходене пеша е невероятно стимулиращо! 13-16 км! Трябва и аз да взема да тръгвам всеки ден по-рано и да се спретвам пеша до офиса!
valkata78 Hug супер резултат!
Golden Queen Hug мисля, че е относително. Аз скачам от монорежими тук и обратно, като с Папе главно задържам, но много от момичетата имат страхотни резултати!
Jana Ina  Hug и аз мисля, че можеш да го присподобиш според здравословните си нужди!
Аз от днес ще направя едно съчетание между Папе и 24-дневната монодиета, като само закуските ще отпаднат, иначе - ще съм по Папе!
Пожелавам на всички хубава и успешна отслабваща седмица! Hug

# 88
  • София /Сухата река/
Здравейте мацки и от мен,
аз от днес съм на този режим,но ме притеснява многото часове м/у храненията.Надявам се да свикна бързо,че има да свалям 5-6 кг. ,които ги мъча от януари месец и НИщО не става!!!!!!!! Sad Sad Rolling Eyes newsm78

# 89
Привет Hug

Сноучева, ма аз я поместих линийката надолу бе жена Mr. Green

maminkata, тук скорострелни резултати едва ли ще имаш, но пък нито ще гладуваш, нито ще се лишаваш от някой тип храна Peace Аз свалих 11кг. за 5 месеца!

Общи условия

Активация на акаунт