Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 284
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Arielle , при 90 дневната, която ми помогна да си върна килограмите след като родих големия ми син, се допуска само плод до обяд.

Да, 90-дневната е добра диета, аз също много се чудих дали да не се спра на нея, но в крайна сметка предпочетох Папе и не сбърках.  Simple Smile Тази диета ми е по-либерална и някак си по-смислена (за мен няма никаква логика в правилото 'солен обяд - сладка вечеря' във въглехидратния ден при 90-дневната). Да си призная, географското ми положение в момента също изигра голяма роля - режимът на д-р Папе е много популярен тук, а 90-дневната, която е руска диета, никой не я е чувал.  Shocked

Можеш спокойно да си хапваш плодове за закуска, режимни са си, все пак са въглехидрати. Аз го правя от време на време.

# 661
Днес си наруших диетата, вечерята имам предвид....пиша го дъждовен... Embarassed   Утре си продължавам....

# 662
Пинки утре е нов ден Peace Продължавай.
Аз съм режимна, нещо днес не ми се обядва особено. Взех си кисело мляко и кренвирши. Имам ябълка и кифлички с локум. Та като огладнея ще хапна.
Иначе макар и с МЦ нямам плюс, а напротив имам от вчера минусче- при това се мерих сега преди половин час при условие, че от сутринта съм закусила, пила две кафета и доста вода Crazy
Вчерашния ден беше отвсякъде режимен.
Хайде после пак ще намина, че имам работа Peace

# 663
  • Бургас
Здравейте,мили момичета!От няколко дни спазвам режима и имам следния въпрос-намерих си една рецепта за бисквити с овесени ядки(които съдържат още сусамов тахан,мед и ядки).Моля ви да споделите дали стават за закуска?И още един въпрос-може ли да се закусва мюсли със соево мляко?Благодаря предварително на тези,които имат желание да ми отговорят. Hug

# 664
Здравейте,мили момичета!От няколко дни спазвам режима и имам следния въпрос-намерих си една рецепта за бисквити с овесени ядки(които съдържат още сусамов тахан,мед и ядки).Моля ви да споделите дали стават за закуска?И още един въпрос-може ли да се закусва мюсли със соево мляко?Благодаря предварително на тези,които имат желание да ми отговорят. Hug

Ядките доклкото знам са протеини, ако е така не стават за закуска newsm78 Нека някой знаещ ме поправи, ако греша Simple Smile

Темата много оживя, което ме радва, пожелавам на всички прекрасни резултати Hug

# 665
дианче Hugсамо животински протеини се изключват при Папе на закуска
следователно може и бисквитките и овесени ядки със соево мляко
и аз правех такива бисквитки Grinning и дори има нещо като торта в сайта на "земя на заем"
успех  bouquet

# 666
Супер, това означава, че и елдата, в която има доста протеини спокойно може да се яде за закуска. Защото не ми се правят различни видове закуски, така мога да ям с децата.
На мен много ми харесват през зимата разни зърнени с ябълка и канела, на децата ги правя с масло, на мен ще ги правя без никаква мазнина.
Даже сега така закуских -овесени ядки с ябълка и канела
за обяд - някаква крем супа от зеленчуци ще напрвя, ще реша
за вечеря - домашен суджук и зелена салата
Arielle , за мен режим без плодове е кошмар, все едно ми отнемат жизнените сили, затова никога не бих правила Дюкан, колкото и да е ефективен.

# 667
Здравейте Hug
Минавам на бързичко.
Аз пък съм се сетила за баница с тиква. И понеже вкъщи имам кори, та ако остане тази вечер време ще направя, за да имам подходяща закуска за утре Crazy
Вчера мина режимно. Чувствам се добре с това хранене. Постоянно си повтарям да не чакам бързи резултати и че трябва много да съм търпелива. Кантара ми е станал мания когато започна нещо с цел сваляне. А не трябва да е така. За последните години се научих, че се иска воля, търпение и време. Искам с магическа пръчка, но няма как да е така. Пфу, покрай ремонта лятото все нещо на крак тестено и кантара си каза думата. Та вместо да имам 5кг. за сваляне, сега съм с 10 ooooh! Но здраве да е.....ще паднат. Лятото е след 6 мес......има време за вталяване Mr. Green
Добре дошли на новите (като мен де... Wink) и успех на всички ни Peace

# 668
  • Бургас
Благодаря за отговорите.Тогава след работа ще опретна ръкави и ще ги забъркам тези бисквити за закуска....Много се надявам,че най-накрая си намерих моя режим.Приятно и по-мотивиращо е да съм тук заедно с вас.Накратко за мен да споделя -имам да свалям мнооооого килограми (30 кг) Embarassed така че съм се заредила с много търпение,което винаги ми е липсвало.Решила съм да не се тегля,защото несвалянето на килограми ме връща винаги в изходна позиция и безразборното ядене започва отново.Качих 36 кг преди 6 години като забременях и оттогава до сега си стоя с тях....Пробвах какво ли не....изпих безумно много хапчета,чайове....и нищо.Нещо много се разписах....желая на всички ви прекрасен и усмихнат ден.

# 669
Знаещите режима да кажат това става ли за закуска?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg23523351#msg23523351

# 670
отлично е Peaceточно по Папе за ежедневна закуска
също така в 90-дневната имаше постен кекс с мед и шоколадовите квадрати
е,естествено,не всеки ден кекса и квадратите
все пак е режим Wink
и наистина трябва търпение,но резултата е сигурен и траен
така ще се храните и без да си мислите за "режим" Laughing

# 671
Таня добре ме подсети за шоколадовте квадрати- много лесни и вкисниса.....от доста време не съм ги правила. Значи рецептата на Лабрекс е по правилата на закуската. А пък и дребните ми доста ще ги харесат.....предполагам де. Като ги направя ще догладвам

# 672

BOLERO83, може ли линк към рецептата за тези бисквитки? Имам и овесени ядки, и сусамов тахан, и ядки, и мед - звучат супер и ако няма захар в тях, ще ги забъркам и аз.  Peace

Отчет за вчера и днес:

Вчера за закуска хапнах три мандарини и един плодов чай, обядът беше една чиния пилешка супа, а за вечеря хапнах към 250 гр. печено пуешко филе, няколко кисели краставички и пет ореха.

Днес закуската беше две филийки черен хляб с пастет рататуй (http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/ernaehrung/alna … 8617CFC.hpworker4 - ето това е, няма животински протеини в него) и две мандаринки, за обяд ще си направя боб яхния, а за вечеря ще изям останалите пуешки филета и към тях малко зелена салата.

Valerie, как приготвяш елдата за закуска? Аз досега съм я готвила по тези две рецепти:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg13282859#msg13282859

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=210874.msg14967130#msg14967130

И двете ястия са супер вкусни, но приемам всякакви други варианти.

# 673
Arielle, аз елдата в повечето случаи я правя за закуска, в сладък вариант.
варя, добавям масло и после намачкан банан и настъргана ябълка
или варя със стафиди, после пак малко масло, начукани орехи и отново някакъв плод
а с ябълки и канела я правя като отделно задушавам ябълките с канела и масло и малко кафява захар или фруктоза и после смесвам
тези рецепти изглеждат много добре
елдата е добре предварително да се накисва за няколко часа и после да се изсипва водата, защото така се премахва едно вещество, което пречи на усвояването на желязо, а в елдата е доста.
вчера си си хапнала доста диетично
аз днес закуских с банан, но на обяд се поотпуснах, отдавна не бях яла миш маш, защото все избягвам да пържа и хапнах една огромна чиния с филия ръжен хляб, за вечеря мисля само чаша кисело мляко да изям.
Хубави рецепти споделяте за бисквити и кекс, но на мен като че ли не ми се занимава, а и май повече обичам да си хапвам разни зърени в естествения им вид. Но за децата мога да ги направя.

# 674
Това моето свалено кило, си е наистина свалено... но не това е интересното, а че се събрах в едни дънки, които не съм обувала много отдавна, че се бях окръглила доса .... Те и сега са ми тесни, ама не чак много да ме тревожат,защото с тях ходих и на работа  дори... С подходящи дрехи , нещата не са зле при мен...обаче, като се съблека... ooooh!  Вчера  си взех едни дънки , оранжеви, за една блуза дето наскоро си купих.... но докато видя какъв цвят и кои , мерих доста панталонки ....лелелеее, тия огледала по съблекалните ми отровиха  живота ... ами аз не трябва да излизам от фитнес залата .. CryМного имам за изглаждане, оформяне, и целулит да боря....ама всичко това не ми попречи да се върна с една торба армагани...Така де,  ама ха. .. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт