Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 335
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Габрово
Аз каквато и диета да започна винаги свалям килата нереално бързо, но веднъж постигна ли желания резултат започва пак голямото плюскане и следователно пак ги качвам.
Този път мисля трайно да остана на този режим- поносим е и мисля, че няма да ми е трудно.

Иначе вчера прегреших с едно междинно хранене, но за сметка на това вечерях само таратор Flutter

# 91
Здравейте, и аз от вчера съм във вашия отбор. Само да попитам има ли значение недоспиването. Аз съм с малко бебе и съня знаете е доста накъсан.
На този режим най му харесвам мармалада сутрин, защото аз без сладко не мога.  Crazy
Това е засега от мен, когато има резултати ще се отчета  Hug

# 92
  • София
Здравейте, папеси!  Hug
Сноучева, ма аз я поместих линийката надолу бе жена Mr. Green
Видях, видях! Честито!  bouquet
Надявам се скоро и аз да мога да преместя моята!
Добре дошли на новите момиче! Успех Hug
maminkata Hug въпрос на навик е, свиква се!
valkata78 Hug мисля, че с този режим ще избегнеш обратното връщане, но и свалянето ще е по-бавно.
dama_kupa  Hug Сънят има голямо значение и е хубаво да си осигуряваш здравословната порция сън.
Хубав ден и успех! Hug

# 93
Папеси Hug
dama_kupa Hug и аз избрах този режим преди 1,5 година заради въглехидарната закуска Mr. Green
няма да съжаляваш,става наистина бавно,но е сигурно,не омръзва и се създават добри хранителни навици
спането е важно,но нищо не може да ти помогне сега Laughingне се притеснявай:ще порасне бебето
сигурна съм,че сега ,като си на този режим още повече ще те буди Joy
valkata78 Hugтук това е номера:няма забранени храни,няма край на диетата и следователно няма мотив за голямо плюскане след свършването на диетата Joy
дианче Hugмахна ли плюса
Lauryn Hugоще ли постиш Thinking
облаче  Hugкъде си
Snow4eva ,maminkata,Jana InaHug
аз днес съм на свинско филе със салата
лек ден   bouquet

# 94
Tанче, не се меря - в МЦ съм Peace

Режимна съм обаче, току що вечерях!

# 95
Тук съм, Танче.  Hug Започнах да пропускам вечерята, вечерям чаша прясно мляко. Но не винаги. Чувствам се по-добре,  нямам минус, но нямам и плюс. Сега например съм в МЦ и съм много гладна и вечерях.

Добре дошли на новите момичета и успех.   bouquet

# 96
Ехо, папески!  Hug Как сте, момичета?  Wink
Аз нямам какво да отчитам и за това не пиша. Тези дни все по две хранения ми се събираха, иначе съм си режимна.  Laughing

# 97
здравейте и от мен.
На мен нещо много ми куца мотивацията, не знам защо
Имам 3кг над линийката и не мога да се стегна Embarassed

# 98
Папеси Hug
Piny Hugти се появи  bouquet аз мислех,че вече си постигнала желаните 51 кг,а ти идваш с + 3 кг fightпък и линийката си променила с по-малка цел Crossing Arms
я веднага  smile3513 на турбо варианта и на newsm39
аз и днес на свинско филе  и салата
лек и успешен ден  bouquet

# 99
  • София
Здравейте и от мен! Hug
С единия крак съм си при вас!  Joy Особено в следващите 9 дни, в които предстоят месо със салата Sunglasses
tania6  Hug каква си строга с Piny, рано сутрин...  Laughing
Piny  Hug няма да куца мотивацията! Толкова много си постигнала!  bouquet
Jana Ina  Hug diancheto  Hug
облачето хей  Hug и една моя приятелка спря да похапва вечер и има добри резултати. Но за мен е много трудно това. Още съм лакомница и си държа на вечерното хранене.
Хубав и успешен ден!  Hug

# 100
Piny е отличничката на групата "Папеси"
ние се опитваме да я настигнем,а тя,като няма никой пред нея е нормално да се отпуска и да не е мотивирана Mr. Green
вие като не сте мотивирани ме заразявате и мен
и аз се отпускам
така си и мислех:всички си имате оправдание с МЦ  Crossing Arms

# 101
  • София
така си и мислех:всички си имате оправдание с МЦ  Crossing Arms
Joy Не ... не е оправдание, така се е получило.
За съжаление все още не знам кога точно става задържането. Но е около тези дни.... Забелязала съм, че като че ли е задържане на вода. С това обикновено си обяснявам и липсата на минус в моментите, в който очаквам да имам такъв! Ама... няма значение! Не сме за някой и друг ден, нито за някое кило в повече или по-малко. Важното е да си достигнем желаните килца - при мен са норма, съобразно BMI. При това горната граница. Тогава ще се успокоя - когато влезна в нормални килограми. Оттам нататък съм решила /след като храненето вече е усъвършенствано като нов начин на живот - да наблегна на движението/.
Браво на Piny Hug Бях забравила този факт...   bouquet  bouquet Познавам я, но вече от толкова много теми, не знам от коя точно...  Embarassed
tania6  Hug много сме мотивирани!!! Поне аз!  Sunglasses
Преди малко имаше празнуване на рожден ден! Малко преди това си хапнах зелената салата, за да мога да се чукна с колежката с чаша вино, иначе ще оплета кънките! Не хапнах от страхотните неща, които беше приготвила! Нито приятелката ми - колежка, с която сме заедно на диетата! Така че сме железни!!! А няма да ти кажа каква беше тортата....  Sad

# 102
мерси за милите думи - мотивирахте ме пак   bouquet

# 103
tania6,Snow4eva,благодаря ви за отговорите и съветите!  bouquet

# 104
папеси Hug
това,че се криете май не е на добре
дали не дебелеете в някой ъгъл Thinking
надявам се,че хубавото време ви мотивира за други дейности като  running newsm39
и аз отивам Laughing
лек ден

Общи условия

Активация на акаунт