eleonore, лошият спомен ще отшуми много бързо. Не е истина колко години назад е майчиното здравеопазване в България

maminka_yoan - от това, което ми казваш съдя че си била на ВИП етажа. Една приятелка роди май месец тази година в АГ и си спомням как се гневеше на дългия списък, който й бяха връчили. И ако ние се разминавахме само с шампоан и масло на ХипП, то на нея и искаха конци, абокат, система, марли, превръзки и какви ли не още чудесии! Но наистина много, много и скъпи неща.
Сетих се, че в Окръжна искат и конците да си ги купуваме ние. Не се учудвайте и на това, не знам как е сега, но май месец нещата стояха по този начин.
Чета постове, чета и се чудя, само на мен ли ми се струва или 3/4 от бебетата на мамите, пишещи тук са минали през Фототерапията
? Почти не познавам мама, която да е стояла 3 или 4 дни в Окръжна....
. Аз раждах секцио в началото на декември месец. И мен ме държаха 7 дни. Първо детето ми беше на системи заради по-гъста кръв и след това 5 дни антибиотик-ама кой ли ти казва защо е. Иначе от мацките в родилно съм много доволна,гледаха ни като принцеси,обаче тези педиатърки
След всико, което чета тук. Фототерапия, антибиотици, допълнителни процедури, абе кога ще разкарат Маринова?!?!?!
Питах какво става, кога ще ни изпишат и направо ми казаха, че пътеката по здравна каса е или 5 или 7 дни, така че да не бързам 
За пред камерите съвсем различно беше отношението към родилката...