Паническо разстройство - част 7

• 185 890
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Момичета и аз ви моля да ми препоръчате добър психиатър в Стара Загора, нещата с баща ми се усложняват  Tired Не може да спи, краката му постоянно парят, направиха му всички възможни изследвания , изключват физическо заболяване.
Спи по 1 час на ден и е кълбо от нерви  Tired, мисли само за болести  Rolling Eyes
Опитах се да рзговарям с него, но е толкова трудно.........

# 76
Не,че е нещо,което не знаем,но все пак дава кураж:
http://www.vchera.bg/nervna-kriza-bez-panika-grimirai-se-paniche … ataka-psihologia/
[/quote

много добре написано и така познато...до болка... Confused

# 77
 Живот без любов не е живот!
Не се питай, към каква любов се стремиш - духовна или материална, божествена или земна, източна или западна...
Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.
Любовта е жива вода, а влюбеният е душа от огън!
Светът се върти по друг начин, когато ОГЪНЯТ обикне ВОДАТА

Суфистът е благодарен не само за това, което са му дали, а и за нещата, които са му отказали.
 Искаш ли да промениш начина, по – който другите се отнасят към теб,
 първо промени начина, по който ти самия се отнасяш към себе си.

# 78
# 79
  • Последната пряка в ляво
 Вълк , благодаря ти. Прегледах темата.

# 80
Здравейте! Психиатър ми изписа лекарството Лирика- Lyrica 75 mg за паническо разтройство и агорафобия.Някой пил ли е това лекарство? В гугъл не намерих нищо за него.

# 81
# 82
;оже да пуснеш тема там и да зададеш въпросите си
В темите пуснати там, може да пише единствено авторът на темата и психоложката
Може да я помолиш на ЛС да ти препоръча добър колега в близост до дома ви, в квартала

# 83
Четох там коментарите, но има доста лоши-затова реших да пиша тук.Попринцип е за епилепсия, а на мен ми го изписаха за ПР .Ако някои го е взимал ще съм лагодарна да сподели мнение.

# 84
за ривотрил ли става въпрос  newsm78

# 85
  • Последната пряка в ляво
;оже да пуснеш тема там и да зададеш въпросите си
В темите пуснати там, може да пише единствено авторът на темата и психоложката
Може да я помолиш на ЛС да ти препоръча добър колега в близост до дома ви, в квартала

Да, да, знам че мога да питам психоложката, просто нещо като и четох отговорите на другите въпроси не ми се видя много компетентна. Имам много добър познат неврохирург в Исул, ще го питам него да ме насочи към психиатър. Сега съм накупила едно кило всякакви билки за нерви, пие детето, казва че му действат. Благодаря ти за съветите.

# 86
Здравейте! Психиатър ми изписа лекарството Лирика- Lyrica 75 mg за паническо разтройство и агорафобия.Някой пил ли е това лекарство? В гугъл не намерих нищо за него.

http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=100452

# 87
Пих го миналата пролет,но по друг повод-радикулит.Тогава още нямах рецидив на ПА.Спомням си,че при първия прием имах главозамайване,но после нямаше проблем.Действаше като успокоителните,Ксанакс например,и заспивах на секундата.Но знам,че и психиатрите го изписват,най-добре ще прецениш като го изпиеш какще се почувстваш.

# 88
незнам дали да го пия, защото има лоши отзиви за него!

# 89
Е то при всеки е индивидуално.Аз например като изпих една таблетка флуанксол,за който бях чувала много хубави отзиви и помолих пси да ми го изпише,получих такава ПА,просто се тресях вътрешно от страх,усещах силното действие на лекарството,че повече не ща да чуя за него.Мъжа ми беше нощна смяна,а децата гледаха филм.Само при мисълта,че като заспят съм все едно сама ме подлудяваше допълнително.Посред нощта се обадих на майка ми,живее на 3 мин. от нас,и с малкия син я пресрещнахме,беше 2 часа #Crazyсъботна вечер и още не бяха легнали.Чак тогава се поуспокоих от нейното присъствие,а и действието вече е отминавало и съм позаспала,а тя милата от притеснение не е мигнала.Звучи много егоистично тази ми постъпка,но имах чувството,че тази криза няма да свърши.На нас не ни е лесно,на близките ни също.Въпреки,че с годините тя свикна с някои подобни мои изяви и се убеди,че от това не се умира,както и аз де.И вече ги преодолявам много по-лесно.От тогава не пия ново лекарство,ако в къщи не е мъжа ми или тя.
Та мисълта ми беше,че никога не се знае,не слушай отзиви и не чети упътвания,защото иначе и аспирин няма да глътнеш ако прочетеш страничните му ефекти.Лекаря преценява и опитваш.Мен после пси ме спука от майтап,вика като четеш по форуми и си решила какво ти трябва,видя ли сега флуанксол,иначе щеше да се чудиш ако не беше го изпила,какво ли си пропуснала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт