Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане?
Какви са симптомите на хипогликемията?
Какво представлява гликираният хемоглобин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане?
Някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане, защото високото кръвно налягане може да бъде причинено от различни фактори, включително генетика, стрес, липса на физическа активност, неправилно хранене и други здравословни проблеми. Важно е да се консултирате с лекар, който да определи причината за високото кръвно налягане и да предпише подходящо лечение.
-
Какви са симптомите на хипогликемията?
-
Какво представлява гликираният хемоглобин?
Гликираният хемоглобин отразява качеството на контрол на кръвната захар за период от 4-8 седмици преди момента на изследването. Това изследване показва каква е средната стойност на кръвната захар за период от 4-6 седмици. Важно е за диабетиците, за да се оцени ефективността на контрола върху нивата на кръвната захар.
-
Какви са симптомите на хипогликемия и паническо разстройство (ПА)?
-
Какви са съветите за справяне с хипогликемия и панически атаки?
Не може да спи, краката му постоянно парят, направиха му всички възможни изследвания , изключват физическо заболяване.
съботна вечер и още не бяха легнали.Чак тогава се поуспокоих от нейното присъствие,а и действието вече е отминавало и съм позаспала,а тя милата от притеснение не е мигнала.Звучи много егоистично тази ми постъпка,но имах чувството,че тази криза няма да свърши.На нас не ни е лесно,на близките ни също.Въпреки,че с годините тя свикна с някои подобни мои изяви и се убеди,че от това не се умира,както и аз де.И вече ги преодолявам много по-лесно.От тогава не пия ново лекарство,ако в къщи не е мъжа ми или тя.