РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 47

• 31 207
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Aleks , Честит Имен Ден! Да си винаги все така красива , усмихната и пъстра като цветята  bouquet.
gospojata , да ти е живо и здраво майчето  bouquet.
На всички именници - Честит Празник!

# 676
  • Canada
Честит празник на вси4ки които носят имена на цветя или имат в семействата си именници!
Честит имен ден на принцеса Лазарина!
Честит имен ден на Алекс, Джиджи, Мишето и мама Виолетка!   bouquet
Носете със здраве имената си! Весел празник!  newsm24

# 677
  • София ж.к. Надежда 1
Честит имен ден на всички цветя в темата Hug  bouquet
Аз също днес няма да съм разделна EmbarassedДъщеря ми е Камелия и също празнува Peace
На всички пожелавам весел празник Hug

# 678
Честит празник на вси4ки които носят имена на цветя или имат в семействата си именници!
Честит имен ден на принцеса Лазарина!
Честит имен ден на Алекс, Джиджи, Мишето и мама Виолетка!   bouquet
Носете със здраве имената си! Весел празник!  newsm24

ЗАСТАВАМ ТВЪРДО ЗАД ТОВА!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 679
  • София
Здравейте, сладурки  bouquet.
Честит имен ден на Лазарина! Прекрасно име на прекрасно дете  bouquet. Да е здраво, щастливо и много весели игри bouquet.
Честит имен ден и на Камелия на Петя bouquet. Много здраве, веселби и усмивки вкъщи:bouquet:.
Честит имен ден на Алекс, Джиджи, Ивето - бъдете здрави, обичани и много щастливи  bouquet.
Госпожо - честит имен ден на майчето ти - да е много здрава и много щастливи, споделени мигове заедно Heart Eyes.
Росито - виждала съм ти снимки във фейса Heart Eyes. Ако са от преди диетата, значи сега си даже слаба. Изглеждаш много добре Peace
Елизабет - стискам палци Hug. На всяко място ще трябва да се доказваш, няма нищо лошо в едно приятелско рамо Peace.
Днес и татко има имен ден Grinning. Пътувахме за да го видим и да отчетем празника Crazy. Аз на кисело мляко и салата, но нали съм и шофьор Crazy.
Целувам ви всички Hug.

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 22:57 от happysmile

# 680
Альоооооо ей ме на:)
Мише, Мимче на мамчето, Хепи на татко ти, на сладкото дете Лазаринка, Камелия и на всички, които забравям и сега - целувам ви и много здраве ви желая, другото ще си дойде:)
  bouquet

# 681
  • България
Добро утро момичета!тук на високите планини е бяло-сняг да-къде отиде пролетта в Гърция?!спазвам луната днес,на плодове и вода-съвпада и с плодовия ми ден!

# 682
Добро утро  Hug

хубав и прекрасен ден   bouquet

# 683
   Добър ден от мен  bouquet

Дунди , благодаря за кафенцето!

Днес съм на кафе, вода и фрешове от грейпфрути. Лунувам и от утре започвам 90 дневната, ще си пиша и при вас от сега, защото от юли минавам на разделното като я свърша.

Имам едно питане...към тези които са на разделното хранене от повече време. Случва ли се да хапнете неразделна храна понякога или сте само на разделно. Чувала съм че ако си дълго време на този начин на хранене след време ако се хапне мусака например или друга неразделна комбинация болял корем и имало страхотен дискомфорт. При вас така ли е?

Иска ми се това хранене да ми стане начин на живот , догодина планирам и втора бременност живот и здраве и мисля да имам този режим на хранене и по време на бременността, но един - два пъти седмично да мога да си позволявам неразделна комбинация. Сега първо ще си направя 90 дневната, а след нея и задържащите 3месеца.

# 684
Здравейте момичета  Hug.
Благодаря за милите пожелания, нека ви се връщат стократно .
Поздравявам и всички, които са празнували събота и неделя   bouquet.
Ай, сиктир!, добре дошла и от мен  bouquet.
Цялата си втора бременност изкарах на РХ, консумирах много плодове, зеленчуци, млечни продукти и по малко месо и се чувствах прекрасно. Родих едно голямо бебе, а на себе си не бях сложила нищо, като изключим обилната кърма Grinning.
За да не се изнежва организмът, добре е да си избереш един ден, в който да се храниш неразделно .
Ако си прекалила предния ден с храната, на следващия си направи разтоварване с плодове ,задушени зеленчуци и вода. Peace.
Мишенце, не съм те забравила, но напоследък като седна на компютъра и тъкмо започна да пиша и се налага да ставам, много неорганизирана съм станала май  ooooh!.
Poli_Moli добре дошла и на теб  bouquet
Сладурска, Смайлче, Госпожо и всички по списъка  Hug.
Да ми минат зоровете и ще бъда по редовна .
Прекрасен ден ви желая .

# 685
 Алекс, много ти благодаря за съветите Hug Съвсем нищо ли не качи по време на бременността?Тестените неща въобще ли не консумираше?
  То си е до хормони, аз с раждането свалих 10кг, които не бяха натрупани от тъпчене..доста внимавах като бременна с храната, но лекарката ми обясни че е от хормоните това покачване като знаеше как се храня и беше права.

Лунуването ми върви добре, сутринта ударих един фреш, сега един огромен от два големи грейпфрута. Чакам МЦ и ми е добре, не изпитвам глад. За утре планирам скумрия и салатка.

# 686
Качих около 10 килограма, но нищо не остана върху мен - дъщеря ми се роди 4. 300, плацента, води и тнт..., от самото раждане също се сваля доста, та нищо излишно не остана по мен  Laughing.
Тестяни съм си хапвала от време на време, но основната храна ми е била плодовете и зеленчуците .

# 687
   Страхотно, Алексче  bouquet Благодаря ти! Аз имам още време, но живи и здрави да съм подготвена.

# 688

Имам едно питане...към тези които са на разделното хранене от повече време. Случва ли се да хапнете неразделна храна понякога или сте само на разделно. Чувала съм че ако си дълго време на този начин на хранене след време ако се хапне мусака например или друга неразделна комбинация болял корем и имало страхотен дискомфорт. При вас така ли е?

Специално се замислих откога се храня разделно - от 1999. Имам две хлапачки, износени на разделно, аз нямах от тези "прияде ми се", така характерни за бременните, но не съм се ограничавала нито в количеството храна, нито в това какво ям, докато бях бременна. Но навикът си казва думата. Рядко ми се прияждат неразделни неща. Правя го. И досега. Но отвреме-навреме. Никога след това не ме е болял стомах. С първата бременност качих 13 кг, с втората - 10. Без да се ограничавам, повтарям го, защото е важно, просто начинът на мислене се променя, посягаш към ябълката, вместо към вафлата, и то съвсем естествено. На тези килограми съм, които искам. Бях качила през зимата 3 - 4, но с едно плодуване за 5 дни +5 дни захранване, след което отново разделно, си ги върнах. Сега поддържам с лунуване. Не съм болна, затова не спазвам разделното толкова стриктно, позволявам си малки отклонения. Ако имах здравословен проблем, бих го следвала съвсем точно.

# 689
angel?, благодаря и на теб   bouquet  Аз също не съм била от пощенливите по време на бременност, дано и втория път е така като му дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт