РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 47

• 31 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро и от мен Hug!

Пожелавам ви един прекрасен ден и дано да е последния студен ден, напомнящ за изминалата зима Joy

# 691
Добро утро и от мен .
Сладурска, и аз тръпна в очакване на пролетта, омръзнаха ми тръпки от студ .
Поздравче   http://vbox7.com/play:3f87f3ff

# 692
Добро утро и от мен момичета....аз ще съм напълно разделна днес - плодове, плодове и пак плодове!  Laughing

# 693
  • София
Скоро писах тука а! Не съм влизала във форума от няколко седмици..хахаха супер..
Г-жа Нервакова така и не ти отговорих за упражненията на Синди-то... Едно време имаше сайт и там бяха качени упражненията, теглила съм ги от замундата на старият комп, но реално ги имам на ДВД от едно списание..

# 694
   Добро утро и от мен!
 Алекс, мерси за поздравчето Hug

Сладурска, страхотно настроение носи тая снимка! Хайде от четвъртък го дават съвсем пролетно.  bouquet

Поли, успех с плодовия! Сега е намаляваща луна и ще имаш страхотен минус  bouquet

Днес си изпих фреша, за остатъка от деня ще има скумрия и салатка.

Прекрасен и усмихнат ден от мен  bouquet

# 695
Привет , разделни мои - неразделни !  bouquet Благодаря на всички за поздравите към мойто майче - дай Боже , всички да сме живи и здрави ! Praynig
Аз от вчера се обзаведох с един много гаден бактериален конюктивит и ми е ..... Sick Взех бързи крути мерки , дано да мине по- скоро !
Днес е Светли вторник !  Да бъде светло в душите и мислите ни ! Hug
Цунем ви по домова книга и хуквам по задачи ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 696
  • София
Здравейте  Hug.
Тук съм, ама имам доста работа, а и нещо не ми се пише Whistling.
Иначе от към хранене съм си разделна Mr. Green и се чувствам страхотно. Не ям сладко, никакви глупости - чипс, солети и т.н. Naughty.
Госпожата - да се оправяш бързо Hug.
Тули - къде се загуби???
Хубав ден и усмивки ви желая  bouquet.

# 697
Ей ме на и мене  Laughing вчера бях без нет и поледеееееееех  Whistling
Лунувах , но снощи  едни хубави пържоли пекох и свих една с един домат  #2gunfire мразя се
 Нелинцето аз си я намерих Синдито, ама тия дни съм с Били Бланкс  и такава мускулна ми донесе че не е истина и хорце тропам като съм на кеф  newsm68 добре че съм на първи етаж, та нема продънени тавани и скок при съседа  Wink

Госпожата, оправяй се бързо , слагаш ли капки.
И на мен доста народ ми се губи  newsm78

# 698
Тук съм, тък съм...нямаше как, три дни по задачи и няма време за нет-а....а така съм свикнала всеки ден да вися на компа и във форума.
Поздрави за всички,които са празнували и съм пропуснала да поздравя навреме  bouquet

За отчет незнам какво точно да се отчета, защото в събота бяхме на гости и си хапнах порядъчно и то в късните часове...В неделя малко релакс от храната,т.е. лееекинко разтоварване, и от понеделник реших,че ще хапвам по 90 дневните изисквания,като ще се стремя в повечето случаи и да  е разделно...
Не съм още в час и с лунните дни иначе можеше  и това да направя,че гледам по календар, онзи ден било пълнолуние...Та така,вчера бях на агнешко и  салата, днес на боб-чорба....обаче много тежко ми стана от този боб на обяд, май някакво друго вариво трябваше да спретна.Сутрин не закусвам,дори и плодове не ям.
Незнам защо така, аз и преди се бях "оплакала",че ми омръзнаха салатите, а вече и плодовете...
Кантарът още не е отремонтиран, май ще трябва нов да си взема...но предвиждам,че в кг няма да имам минус, защото не съм си го "заработила"
Взех си едни хомеопатични - едното беше за "окротяване" на глада,другото за целулита /че и това ми е проблем/, обаче още не съм ги ползвала...онзи ден чистих насам-натам и някъде съм ги прибрала,но така,че да не ги намеря и аз... newsm78 
Тези дни позасилих малко движението, ама не със спорт, а с почистване на фаянса и ваната в банята, от което също се получава прилична мускулна треска

# 699
  • София
Здравейте! Имам един въпрос свързан със сладките неща. И , разбира се, по- специално с тортите? Как се справяте с тях. Кога човек може да си  позволи  парче торта? 

# 700
  • София
Здравейте! Имам един въпрос свързан със сладките неща. И , разбира се, по- специално с тортите? Как се справяте с тях. Кога човек може да си  позволи  парче торта? 
Много бързо се справям с тях Joy Mr. Green
Специално за себе си съм забелязала - колкото по - малко сладки неща ям, толкова по - малко ми липсват. Иначе като време на деня - 4 часа след обяд - след това чакаш 3-4 часа до следващо хранене. Ако идеш и на тренировка - още по - добре. Глезете се със сладките неща, не ги яжте ей така - позволявайте си хубави, качествени торти или домашно направени - рядко, но да си заслужава Peace.

# 701
Специално за себе си съм забелязала - колкото по - малко сладки неща ям, толкова по - малко ми липсват. Иначе като време на деня - 4 часа след обяд - след това чакаш 3-4 часа до следващо хранене. Ако идеш и на тренировка - още по - добре. Глезете се със сладките неща, не ги яжте ей така - позволявайте си хубави, качествени торти или домашно направени - рядко, но да си заслужава Peace.

При мен историята е същата Peace

# 702
Здравейте! Имам един въпрос свързан със сладките неща. И , разбира се, по- специално с тортите? Как се справяте с тях. Кога човек може да си  позволи  парче торта?  

Хепииииии, моля те това в червеното което си написала пиши някъде изрично , че не се отнася за мен  Praynig
Всеки ден правя домашни кексове, торти или сладкиши , а тия дни само меся козунаци и курабии, ела ме виж как едвам сдържам фронта и след твоя пост още повече ми отслабва ангела  Tired
Един път да тръгна на работа та да спра да месяяяяяяя  #Cussing out
Пуста страст, ако не топна ръцете в брашно не  мога да заспя.

# 703
  • София
Нервакова - специално за такива като тебе съм сложила думата РЯДКО  Joy hahaha Joy. Ти като видиш торта, кекс, курабийка - и беж при костюма за рождения ден Crazy - виждаш ли как назидателно те гледа Mr. Green Joy.

# 704
Нервакова - специално за такива като тебе съм сложила думата РЯДКО  Joy hahaha Joy. Ти като видиш торта, кекс, курабийка - и беж при костюма за рождения ден Crazy - виждаш ли как назидателно те гледа Mr. Green Joy.

smile3534   тичам пак да го премеря   261uu

Общи условия

Активация на акаунт