РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 47

• 31 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • София
happysmile  благодаря ти за отговора.  Hug 
Успех на всички. И аз се присъединявам към вас!!!! 

# 706
  • България
Нервакова не само ти си оплескала Луната-цял ден плод и фреш,а вечерта излапах картофките на милото-добре че не посегнах към месцето-хахаха!на обяд прекалих ПаК-яйца,салам,кюфте+салата!за сладкото-ако цял ден е само то-свалям!-ако има и друго качвам?!

# 707
  • София
Милички, истината за съжаление е една - не ни е виновен толкова видът, а количеството и качеството на храната Simple Smile. Ако всеки ден хапваме по едно малко парченце хубав шоколад, няма да напълнеем - лошото е, че не е само едно и не е само шоколад Joy hahaha Joy. Когато смесваме храните - първо затрудняваме тяхната обработка и второ - надхвърляме многократно необходимите калории за деня. Плюс липсата на движение -  Whistling
Нервакова - стана ли, стана ли  smile3534
Росито - радвам се да те "видя" Hug.
marielameme - добре дошла  bouquet.

# 708
Ето ме и мен Stop
В неделята бях запретнала ръкави и напълних къде що има свободни съдинки с разни курабийки.Два козунака ,но....в четвъртък повторение Laughing
Вчера хапнах едни супер солени маслини с мариновани краставичета вътре и умрях за вода.Та днес съм като балон Embarassed.
Ай сектир - и аз сега втори път бременея и съм на 99% РХ.Не че съм пощенлива,ама  чат пат си угаждам,без толкова да ми се иска.За кг.няма да коментирам - явно си е до организъм.До тук съм 15,а имам още 2 месеца.Но живи и здрави ще свалям после. Wink
Това ужасно време няма ли да се оправи вече newsm78.
Нервакова - какво стана с яслите newsm78
Довечера съм на благотворителен симфоничен концерт с участието на Калуди Калудов и сие Sunglasses
До утре симпатяги мои Heart Eyes

# 709
Привет Hug. Наминавам да "почерпя" за РД на мъжа ми Laughing. Днес става на 28 години , младооок си е той , по - малък е от мене с почти 2 години ама на акъл е по - голям , хихи. Та "почерпя" е само в кавички , защото нещо имам проблем и не мога да постна картинка с почерпка , не знам какво става, от този компютър не става , за което ще ме извините Grinning.
Да се похваля сега - преди малко ми се обади моята позната , при която ходих на интервю за работа , че съм назначена от вторник Sunglasses. Не си знам заплатата още ама нейсе... Утре ще говорим за тези неща. Тя не е толкова важна в случая , важното е , че ще работя като стажант счетоводител , което си ми е баш по специалността. Малко в началото бях стресната от работата , защото шефката ми каза , че е супер натоварено при тях , но пък има 3 момичета , които ще ме учат и ще са постоянно с мен , поне така каза шефката де. В офиса ще сме 4 момичета от счетоводството и още един мъж , който пък е на сестра ми приятел от детството и той ще ми е пряк управител Simple Smile. Кашата е пълна , много ме е страх дали ще се справя , направо не знам. Много ме стреснаха ама пък мъжа ми оня ден каза , че то няма ненатоварваща работа ако ще е сериозна . Аз до сега се мотах по цял ден на бившата ми работа като офис сътрудник и си развявах байряка Laughing. Ох , ами каквото стане. Нямам мегдан да избирам , защото в тая криза до сега не ми е звъннал никой за интервю. Поглеждам го от хубавата му страна - вярно много работа , но пък ще си имам колежки , дай Боже готини да са, утре ще се запозная с тях. Раб. ми време е стандартно на 8 часа , на 10 мин път пеша от нас е офиса , ще си работя по специалността и най - важното - ще се уча. Ами това е момичета от мен. Много съм развълнувана все още и не знам какво ме чака , но каквото и да е , за добро е надявам се.

# 710
Нервакова - стана ли, стана ли  smile3534
newsm45 smile3511
Нервакова - какво стана с яслите newsm78
Нищо не става мила, с детегледачка ще съм засега, не си заслужава  ама се надявам да изскочи някое зайче за някоя ясла.

Елизабет, нещата при мен са на 99% същите както и при тебе, само дето аз си познавам колектива , но всичко много се е променило отпреди, няма я тази хубава атмосфера , шефовете вече само дишат във врата, а преди да родя си бяха в съвсем друга сграда и ги виждахме от дъжд на вятър.
Живот и здраве и ако не му писне на шефа да ме чака и аз във вторник съм на работа  Sad отсега ми е мъчно за детенце.

# 711
  • България
Елизабет честита нова работа!да ти е жив и здрав рожденника!смаилче четд редовно,т.е аз ви виждам;-)сладко хапвам всеки четвърти ден/90дн диета/!угаждам си-после мранкам!хахаха.вяравики така ми се хапва домашен козунак-драсни 1лесна рецепта.

# 712
  • София
Елизабет - newsm44  newsm18- честита нова работа. Много успехи на нея. Честит ти рожденник - много да се обичате и уважавате  bouquet.
Нервакова smile3560 няма, слънце, ще стане Hug. Иначе му предай на костюма, че лошо му се пише smile3508.
ВяраВики - погал по коремчето Heart Eyes.
Тули - 90 дневната е добър избор Peace. А плодове и зеленчуци пак ще ти се приядат. Скоро идват черешите, прасковите, кайсиите, дините Crazy.
Алекс, Мимче, Дънди, Йонито, Мише, Лени, Мина и всички позагубили се Hug Heart Eyes

# 713
  • България
Добро утро!нека
Денят е топъл и усмихнат!кафенце и плодче да сервира някои след мен-от тел. не може.
Зеле с ориз-нали е добре за обяд?и аз като Смаилчето се оглеждам за липсващите момичета...и Сънчо на Мурка липсва!

# 714
Добро утро Hug!

Eлизабет честито - страхотна новина Mr. Green  bouquet
Сладурки - от дете козунак ям чак на Великден, традиция  bowuu Смятам и че така е и редно, козунак само на Великден в рамките на празниците, след това чак на следващата година Mr. Green Иначе знам, че хората почват да ги ядат още както се казва на сирни заговезни, което според мен не е редно. Трябва да се съхранява традицията и да се дава правилен пример на децата - така културата, традицията и правилното отношение към храната на малките деца се изгражда, а не на първо място по затлъстяване сред децата. Плаша се - гледам по улиците толкова много млади хора и деца, които откровено страдат от свръх тегло и за това най-сериозната причина е стреса, липсата на каквито и да е било позитивни мисли, страх от настоящето, ниска култура на хранене, недоимък и какво ли не Sick
цунки и прекрасен ден   bouquet

# 715
  • София
Здравейте сладурки  bouquet.
Dundy - благодаря за кафенцето  bouquet. Напълно те подкрепям Peace. И аз козунак ям веднъж годишно, агнешко също(като се замисля миналата година и без него минах Mr. Green).
Росито - зеле с ориз може Peace.
Хубав ден  bouquet.

# 716
Съгласна !!!
Аз откакто се правя на кулинарка,ами...опитвам козунака.За първи път миналата година започнах да правя домашни,защото имам машина да меси.И няма как да не опитам докато да налучкам технологията.
Иначе агнешкото не го харча много,но дробсърмата не мога да и простя.Майка я прави страхотна.Но и тук започнах да пропускам,защото не трябва пък да ям ориз.Та така си оставам на треволяка само Mr. Green
Аз като ходя на плуване и гледката е още по ОЧЕВАДНА.Направо ми е жал за тези деца.
Мисля,че успявам да възпитавам Вики на правилно хранене.Дано като я ударят хормоните не се изметне нещо откъм режима.
Снощи бях толкова разделна,но докато си легна.Дявола от няколко дни се мъдри в мен и все ме кара да си пъхна нещо вредно в устата.Та нагълтах 3 ч.л течен шоколад Embarassed
А кой може да ми обесни следния факт и да даде ми даде решение:
Напоследък почти нищо не ми се яде.Чувствам се пренаситена от всички храни.И в един такъв момент храненето ми се превръща като задължение,за да не приплета кълките Simple SmileНикакво удоволствие от самото хранене.
Вече се чудя какво да ям  newsm78
Хайде да ви оставям да се наслаждавете на дългоочакваното слънчице Heart Eyes

# 717
Вяра не смятам, че имаш повод за притеснение  Peace Според мен, може разбира се и да не съм права, но си мисля, че децата несъзнателно следват поведението на своите родители, дори и да не са съгласни с тях, особено в пубертета - без да искат повтарят тяхните модели на поведение, особено засилено това се усеща, когато самите те изграждат семейства, свой дом и т.н. Според мен, когато родителя е уверен в себе си по отношение на възпитание, храна, навици, вътрешни устои и принципи, като че ли децата несъзнателно копират по-голяма част от нещата.

# 718
Така си е Дънди Wink.Има точно такава книга "Децата гледат от нас " - с две думи,като му дадеш пример за подражание и си пей сърце. LaughingВсе пак когато са още малки гледат мама и тате какво правят и ги "имитират" почти на 100%.
Като поотраснат се надявам вече да имат основа и да не залитат много по чужди примери.
Та ,къде се загубиха другите душици. newsm78
Да не би да се стопихте от РХ и да не ви забелязваме вече Joy

# 719
Дубрутрууууу сладуранки - калпазанки   bouquet

Хайде на по чаша кафе и се събирайте на отчет, кой какви ги върши, че нещо се скрихте и ми станахте много съмнителни hahaha май, май запразнихте, ааааааа Joy

Приятно боядисване на яйцата и не забравяйте да наричате всичко хубаво, което ви идва на ум bowuu

Общи условия

Активация на акаунт