Имаме си НОВИНА, БОРЯНА роди се във АПРИЛската тайфа!!!!

• 81 246
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ами тогава, защото вече уикендът мина, а на 26, събота, съм заета : ) - какво ще кажете за 27.11, в 11,00 предиобед? Вече моловете не ги знам, наблизо ми е Молът на Стамболийски - искате ли там : ) така де, всичко да ми е удобно : )
Та на 27.11, неделя, в 11,00 на Молът на Стамболийски???

Иначе аз лееееко прибрах в шкафа всете възпитателни книги и от вчера крещя и блъскам като луда...е, не мога повече. Всяко нещо е НЕ, НЕЕЕЕЕЕ или НЕ ИСКАМ!!! НЕ!!!
Не ли, ще види тя какво е не!
Ами то не можеш нищо да направиш - измий си ръцете - не! Ела да вечеряме - НЕ! Да те съблека - НЕ! Да те облека - НЕ! Да те среша, да те избърша, да ти издухам носа...НЕ, НЕ, НЕ...ами то не може всеки път да се обяснява или да се остави детето да се тръшка - ние все пак ТРЯБВА да излезем, ТРЯБВА да седнем да се нахраним (защото после следва къпане, пак къпане, приказки, кърмене), ТРЯБВА да отида и аз да се изпикая, дет се вика...И от вчера са ме хванали лудите - само като ми каже НЕ и я стискам и правя каквото АЗ кажа!!! Така де! Аз все едно съм стена...изобщо никакво внимание - държи се като ненормална!!! Аз й говоря, тя си пее и се върти в кръг! Само може да ми е благодарна, че съм прибрала всички книги в шкафа, че иначе щях да последвам съвета на ВаняМ...Сестра ми се обади вчера и каза - така е, ЕЛинце, децата се възпитават со кротце, со благо и със малко кючек!  Дори и майка, която всеки път ми прави забележка, че "много се карате на детенцето", вчера ми сподели искрено, че ако това беше нейното дете, такъв шамар щеше да му отвърти...излизам с бебето и с Елица (след като 30 минути я обличах...и убеждавах, че НЕ може само с рокля и чорапогащник) и още пред входа се почва - не ИСКАМ шапка...а носът й тече...майка 1000 пъти я помоли да й избърши носа и най-накрая й го избърсахме насила - онова взе да се надува, за да изкара още сополи. И през цялото време ходи така, със сополи - аз бърша, тя мучи и се надува и изкарва още сополи...къде ги побра тез сополи не знам, но поне де що има сопол снощи излезе Peace

А за Нова година - един приятел има хотелче в Банско, малко, ново, може би там ще пробваме. Иначе сме ходили между КОледа и НГ тук:
http://www.villafilip.hit.bg/

Бачево е до Банско. Вътре е чистичко, спретнато, приятно. През лятото е рай. Намира се точно между Рила, Родопи и Пирин. Готвят много хубаво в Механата!!!

Целувки!

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 09:52 от helenblondy

# 616
А за Нова година - един приятел има хотелче в Банско, малко, ново, може би там ще пробваме. Иначе сме ходли между КОледа и НГ тук:
http://www.villafilip.hit.bg/

Ама с двете деца ли???
Моя мъж е на работа на нова година, децата май ще са командировка, а аз.....все още обмислям, но като добра кака  Wink  мога да предложа на сестра ми да и гледам бебка (която съвсем скоро очакваме да се появи Simple Smile), а те да се позабавляват, но ще видим !

Иначе за срещата съм ЗА! Датата и часа ме устройват, но ми е чудно децата какво ще правят в мола? По-добре в някой детски клуб, те да си играят, а ние да се видим Simple Smile Иначе ще има  да тичаме след тях и ще е една лудница....

# 617
  • София

Иначе за срещата съм ЗА! Датата и часа ме устройват, но ми е чудно децата какво ще правят в мола? По-добре в някой детски клуб, те да си играят, а ние да се видим Simple Smile Иначе ще има  да тичаме след тях и ще е една лудница....

И аз съм ЗА другата неделя. Точно до зоната за хранене в Мола има детски кът "Випо", а над нея - още един. В интерес на истината, наблизо има и един детски кът, където ще е в пъти по-спокойно (стига да няма мероприятие). Ако се съберем желаещи, мога да проверя предварително.

# 618
Ванче, ОК, провери за детския клуб. Но в МОЛ-а също горе има някакъв дески клуб. Елица така или иначе напоследък сама не стои по клубове, така че съм ОК с всички предложения...
влизам, защото се сетих за още едно място, местност Ясените до Габрово, където сме ходили 2 пъти:
http://www.topobiavi.com/%D1%8F%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0 … D0%B0%D0%BD%D0%B0!-cano4337.html

ехеееей, много дълго стана...пак ще влизам във форума: как се указва линк...

Голяма къща с 3 малки двойни стаи горе, една стая долу и огромна (ОГРОМНА) кухня с вградени уреди, печки и все посуди. Можете да си готвите сами, а може и да поръчате на хазайката да ви сготви каквото си поискате (няма механа, просто хазайката живее в съседтсво и може у тях да ви сготви пиле с картофи, пита и т.н....Целуууувки!

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 09:55 от helenblondy

# 619
  • Някъде на път....
.......Та на 27.11, неделя, в 11,00 на Молът на Стамболийски???.......
Момичета, Габи е с варицела, иначе часът и мястото ме устройват.....  Thinking

А може ако искате да дойдем, тъкмо който не я е карал, ще има възможност да се позарази.....  Mr. Green

# 620
Ей че хубава идея - хем живея до Мол-а, хем ще ми е много драго да се запозная и лично с вас Mr. Green (дет се вика- съвсем навреме). Тук всичко живо се е натръшкало - Сф от 3 вечери повтаря, че я боли корема и иска да я гушкам - не ми дава да мръдна и за секунда, ама утре си е на градина и се надявам да размине...Не знам период ли е кво - ама е адско тръшкане и рев...Брат й си беше супер, вчера беше 7 часа на Витоша и сега е с температура. Иначе всичко е ток и жица  Mr. Green, ама до неделя има мнооого време, така че ме бройте. Ако нещо се обърка и не успея да дойда, ще пиша своевременно. Целувки и хубава седмица  bouquet

# 621
bbub -  Hug хайде де, време си е вече!!! И как така досега все си минавала между капките???Аааа!
t_ilieva - аз не съм карала варицела, мила, макар че особено при първата бремнност само ме преследваше таз варицела! Да бъда честна, въпреки че не съм карала, нещо не съм в настроение точно в момента да се тръшна аз, после ЕЛица и Боряна с варицела  Wink ама то до неделя няма ли да ви мине инкубационния период???
Емма - нали много те обичам, ето ти още една къща в Банско - Иван е ходил там и е супер доволен (без мен, бях бременна и на легло  Rolling Eyes - а той - на фестивала Elevation, но пък Джими Рокуей не дойдоха, а вторият ден затвориха  Mr. Green - така му се пада, като ходи без мен на фестивали...а ЕЛица тогава вдига 40...):
http://todevahouse.com/

Ето ти и една в Триград, бяхме там миналата година между Коледа и НГ и бяхме единствените посетители  
http://bghotelite.com/hotel-deni.3570_bg

Беше топло : ) Леля Ели ни направи страхотни микици, а на др сутрин - пържени филийи. Елица не спря да яде : ) Но като няма др гости трябва предварително да си поръчващ за ядене : _ Иначе останах леко разочарована от Триград - зимата няма какво да правиш там с малко дете. Беше студ и нямаше едно нормално заведение. Имаше само една механа отворена за обяд, казваше се "Механа" - малко, студено и вътре всички пушеха...

А няма да ви кажа къд емислим да хоим тази година, да не ни резервирате местата под носа  Mr. Greenдовечера като резервирам, ще ви кажа  Mr. Green

Тифани, да, с двете деца мислим да ходим...то как иначе бе, мила! Едната баба в Сливен, другата - НА Русе (така викат хората от Русе  Mr. Green) ...
 Целувки!

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 10:04 от helenblondy

# 622
Тифани, да, с двете деца мислим да ходим...то как иначе бе, мила!  Целувки!
Браво на вас! Ентусиазирахте ме и аз да почвам да обмислям подобни варианти....Не че като сме ходили на почивки не сме ги оставяли вечер сами (като ги слушаме на бебефон естествено....) Но за НГ, някак си не си представям купон с деца.... Та като не си представям, няма да купонясвам Simple Smile
Целувки и на вас!
Едната баба в Сливен, другата - НА Русе (така викат хората от Русе  Mr. Green) ...
 Целувки!
Не е ли даже НА РусИ?  Mr. Green Много ми е смешен техния диалект Simple Smile

# 623
  • София

Едната баба в Сливен, другата - НА Русе (така викат хората от Русе  Mr. Green) ...
 Целувки!
Не е ли даже НА РусИ?  Mr. Green Много ми е смешен техния диалект Simple Smile

Ох, да ме прощават Русенци, ама и аз все "РусИ" му викам. Веднъж бяхме на един рожден ден и имаше един Руси от Бургас - еми как може? Постоянно го питахме : "Е как така си Руси, пък си от Бургас? Сигурен ли си, че не си от РусИ? А да имаш нещо общо РусИ?" Ей, скъсахме го от бъзик!

За Нова Година ние никъде не сме планували да ходим  Tired

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 14:50 от ВаняМ

# 624
  • Някъде на път....
................t_ilieva - аз не съм карала варицела, мила, макар че особено при първата бремнност само ме преследваше таз варицела! Да бъда честна, въпреки че не съм карала, нещо не съм в настроение точно в момента да се тръшна аз, после ЕЛица и Боряна с варицела  Wink ама то до неделя няма ли да ви мине инкубационния период???
........

До 30.11 е по принцип в карантина, но честно да ти кажа, май след 15-я ден вече не предават вируса. Ако искаш все пак, попитай си личната лекарка.... Иначе тя вече е добре, утре ще я водя на контролен прегледа да я види и лекарката. Ако всичко е наред, от понеделник (28.11)смятам да я пускам на градина....  newsm78

# 625
  • Варна
................t_ilieva - аз не съм карала варицела, мила, макар че особено при първата бремнност само ме преследваше таз варицела! Да бъда честна, въпреки че не съм карала, нещо не съм в настроение точно в момента да се тръшна аз, после ЕЛица и Боряна с варицела  Wink ама то до неделя няма ли да ви мине инкубационния период???
........

До 30.11 е по принцип в карантина, но честно да ти кажа, май след 15-я ден вече не предават вируса. Ако искаш все пак, попитай си личната лекарка.... Иначе тя вече е добре, утре ще я водя на контролен прегледа да я види и лекарката. Ако всичко е наред, от понеделник (28.11)смятам да я пускам на градина....  newsm78

Танче при варицела децата са заразни 1-2 дни преди появата на първата пъпка до повяхването им. Най-често този период е еколо 10-на дни максимум. Като гледам спокойно ще можеш да отидеш на срещата  Peace

# 626
  • Някъде на път....

.........
Танче при варицела децата са заразни 1-2 дни преди появата на първата пъпка до повяхването им. Най-често този период е еколо 10-на дни максимум. Като гледам спокойно ще можеш да отидеш на срещата  Peace
Суперрррр!  Peace

Ами значи пишете ни и нас за:

..........Та на 27.11, неделя, в 11,00 на Молът на Стамболийски???.........

# 627
Привет,
гледам аз тука тече сериозен организацион!

Бравос на ВаняМ, че тутакси имплементна идеята дето се породи от нашата случайна среща всред магданоза и гроздето.
Всичкото хубаво, ама по това време на годината социалния ни календар е пълен поради факта, че празнуват РД декемврийчета 2009 и  ние претърчаме от РД на РД.
Та на въпросната дата по въпросното време ще сме на празник на една дама.

Ако слууууучайно решите да промените часа за къмто следобедно време (тъй по ракиено време към 16-17ч) ще успеем да се ецнем. Много ще се радвам да ви видя всички.

Целувки, бързам, че ме чака одиторката #2gunfire

# 628
И аз не мога този уикенд, ама викам някой път без деца да се съберем  Mr. Green

# 629
  • Някъде на път....
И аз не мога този уикенд, ама викам някой път без деца да се съберем  Mr. Green
Веднага съгласна!  Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт