Та на 27.11, неделя, в 11,00 на Молът на Стамболийски???
Иначе аз лееееко прибрах в шкафа всете възпитателни книги и от вчера крещя и блъскам като луда...е, не мога повече. Всяко нещо е НЕ, НЕЕЕЕЕЕ или НЕ ИСКАМ!!! НЕ!!!
Не ли, ще види тя какво е не!
Ами то не можеш нищо да направиш - измий си ръцете - не! Ела да вечеряме - НЕ! Да те съблека - НЕ! Да те облека - НЕ! Да те среша, да те избърша, да ти издухам носа...НЕ, НЕ, НЕ...ами то не може всеки път да се обяснява или да се остави детето да се тръшка - ние все пак ТРЯБВА да излезем, ТРЯБВА да седнем да се нахраним (защото после следва къпане, пак къпане, приказки, кърмене), ТРЯБВА да отида и аз да се изпикая, дет се вика...И от вчера са ме хванали лудите - само като ми каже НЕ и я стискам и правя каквото АЗ кажа!!! Така де! Аз все едно съм стена...изобщо никакво внимание - държи се като ненормална!!! Аз й говоря, тя си пее и се върти в кръг! Само може да ми е благодарна, че съм прибрала всички книги в шкафа, че иначе щях да последвам съвета на ВаняМ...Сестра ми се обади вчера и каза - така е, ЕЛинце, децата се възпитават со кротце, со благо и със малко кючек! Дори и майка, която всеки път ми прави забележка, че "много се карате на детенцето", вчера ми сподели искрено, че ако това беше нейното дете, такъв шамар щеше да му отвърти...излизам с бебето и с Елица (след като 30 минути я обличах...и убеждавах, че НЕ може само с рокля и чорапогащник) и още пред входа се почва - не ИСКАМ шапка...а носът й тече...майка 1000 пъти я помоли да й избърши носа и най-накрая й го избърсахме насила - онова взе да се надува, за да изкара още сополи. И през цялото време ходи така, със сополи - аз бърша, тя мучи и се надува и изкарва още сополи...къде ги побра тез сополи не знам, но поне де що има сопол снощи излезе

А за Нова година - един приятел има хотелче в Банско, малко, ново, може би там ще пробваме. Иначе сме ходили между КОледа и НГ тук:
http://www.villafilip.hit.bg/
Бачево е до Банско. Вътре е чистичко, спретнато, приятно. През лятото е рай. Намира се точно между Рила, Родопи и Пирин. Готвят много хубаво в Механата!!!
Целувки!