Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 395
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.Искам да попитам някой има ли тези схеми?

Племенникът ми спечели купа по баскетбол с отборът си и искам да го изненадам.Ако някой я има много много моля да ми я изпрати на адрес steamrrrr@gmail.com.Или от къде да я изтегля.

# 661
Момичета да ви се намират някои от тези схеми:
или
Майка ми много отдавна ме кара да и намеря схема на макове, че има доста конци и иска да ги употреби! Тези май са подходящи, но не мога да намеря схемички  Thinking
Може ли някой да помогне!  Praynig

# 662
  • София
Имам втория http://dump.ru/file/5168192

# 663
# 664
Хаха, тъкмо и на мен ми я пратиха, много съм щастлива Simple Smile

Аз си търся и тази балерина http://www.abullrun.com/35181.html, ако някой има четлива схемичка, много ще съм му благодарна Simple Smile

g_sn@abv.bg

Съншайн, пратих ти на мейла моята схема, не съм работила по нея. Твърде рано ми е.

И аз ще помоля за Мечо Пух, много е сладурски, с хубави цветове  Praynig
vera_strat@abv.bg

# 665
ако става въпрос за мечо пух който аз уших-схемата ми е на хартия ако го иска някой да ми пише на лични адресче и ще го пратя по пощата

# 666
Благодаря ви Simple Smile  bouquet
и аз много си го харесвам това момиченце
Сега започнах момиче със слънчогледи по картина на Майстора. И много се чудих, но започнах с три нишки да шия. не съм шила с три до сега (само с по две нишки). моля ви, кажете ми има ли някакви тънкости, трикове, нещо , за което да внимавам?  Thinking
ето и снимка от списанието

http://freespoken.snimka.bg/tapestries/gobelin.573036

# 667
  • София и там където не се пуши
   моля ви, кажете ми има ли някакви тънкости, трикове, нещо , за което да внимавам?  Thinking

Аз си купих по-тънки игли за бродиране, защото шиех с по-дебели и нещата при мен станаха лесно.

# 668
Dorothy , аз шия с малка игла и тя лесно преминава , но нали се внимава и да не се увъртат конците. преди си бях свикнала да шия с доста дълги конци, а сега ми се налага да ги режа по-къси, че голямо оплитане става. И също така при завършването на конеца, доста трудно преминава отзад (може би шия стегнато?!)
Иначе става много хубаво - плътно, не се вижда изобщо панама отдолу, стои някак тежко.

# 669
Здравейте,момичета.Както винаги все нови и нови красоти.Аз обаче се обръщам към вас за помощ.Проблемът ми е следния.В схемата на гоблена който искам да шия има квадратчета с два различни знака -на едната половина един на другата друг.Въпросът ми е как да ги шия?Може би е глупаво ,но за първи път се срещам с такова обозначение Embarassed,а вие имате  повече опит.

# 670
  • София
Здравейте,момичета.Както винаги все нови и нови красоти.Аз обаче се обръщам към вас за помощ.Проблемът ми е следния.В схемата на гоблена който искам да шия има квадратчета с два различни знака -на едната половина един на другата друг.Въпросът ми е как да ги шия?Може би е глупаво ,но за първи път се срещам с такова обозначение Embarassed,а вие имате  повече опит.

Най-вероятно това е четвърт бод - едната част я шиеш с един цвят, другата част - с другия цвят, сега ще потърся картинка. Ето тук се вижда много добре (1/4). Другият вариант е 3/4, но трябва да го пише на самата схема

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 19:36 от -=Деси=-

# 671
Деси, много ,много благодаря.  bouquetСтрашно ми помогна.Аз си го обяснявах по същия начин ,но не бях сигурна.Друго е когато ти се обясни,а още повече когато го видиш.Още веднъж newsm51 и лека вечер

# 672

Търсих досега в Гугъла, но не намерих отговор на въпроса си - продават ли се в БГ или трябва през нета да се поръчват. Ако последното е верния отговор , ще помоля за съдействие и включване към нечия поръчка

# 673
Здравейте, момичета! Поздравявам ви за красотите, които създавате! Не знам моите произведения дали са за тая тема. Търся само бродерии, но не намирам. Аз бродирам само кръстчен бод на хавлии, карета, чаршафи и пр. Ако има такава тема, моля пуснете линк към нея. Ето моите снмки:
 http://www.facebook.com/album.php?fbid=1323520984948&id=1738 … 604&aid=33828

# 674
  • София
Здравейте, неуморни пчелички. Влизам да ви се похваля с последните ушити гобленчета, но преди това да се похваля с явно моя заместник в хобито
Големите лалета , Малките лалета , двата заедно и етапче от коледната томбола

Общи условия

Активация на акаунт