Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 371
  • 730
  •   2
Отговори
# 675

Търсих досега в Гугъла, но не намерих отговор на въпроса си - продават ли се в БГ или трябва през нета да се поръчват. Ако последното е верния отговор , ще помоля за съдействие и включване към нечия поръчка

Продава се, но не  оригинала.Вземат схемата и комплектоват.Това можеш и сама да го направиш.Ако искаш схема, дай ми мейл на ЛС , ще ти я пратя.

Ако държиш да си закупиш готова комплектовка, ето тук:

http://collection1x4.com/catalog_eros.htm

От мен един етап.Бавно и славно напредвам:

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 08:32 от sissak

# 676
eminav ,голям сладур е  Heart Eyes!На колко годинки е,моята принцеса дали ще може и тя да боцка -на 4г и 8м.-отдавна има желание,но все ми се струва че още не е за нея?!

# 677
Деси благодаря ти за вниманието, чак сега прочетох, сръчко Пепен ми я намери вчера  Hug

# 678
Тук има детски гобленчета, някои от които с дълъг бод. Мисля, че ако някой има интерес и търпение, би се справил.

# 679
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
eminav Младото поколение идва!
sissak То че е славно е славно, но изобщо не е бавно. Кога го почна и докъде стигна. Браво, много хубаво става.
Аз в момента шия Планината на парите на Панна, подбора на цветове е направен по-добре отколкото при  Дървото на парите и става засега добре, но съм още в началото.

# 680
  • Враца

Търсих досега в Гугъла, но не намерих отговор на въпроса си - продават ли се в БГ или трябва през нета да се поръчват. Ако последното е верния отговор , ще помоля за съдействие и включване към нечия поръчка

Продава се, но не  оригинала.Вземат схемата и комплектоват.Това можеш и сама да го направиш.Ако искаш схема, дай ми мейл на ЛС , ще ти я пратя.

Ако държиш да си закупиш готова комплектовка, ето тук:

http://collection1x4.com/catalog_eros.htm

От мен един етап.Бавно и славно напредвам:
Аз си поръчах  тази фирма..доволна съм...само ,че започнах с три нишки..а трябваше с две...тъй ,че ако поръчваш наблегни да ти пресметнат с три нишки..те и без това дават повече...коректна фирма...много съм доволна от комплектовката..даже и гергеф си поъчах.

# 681
Като говорите за нишки се сещам да питам нещо, което съм се чудила. Шия предимно с ариадна на две нишки и тъмните цветове като черното ми стоят някак не достатъчно плътни. Има цветове, които са по-покривни. Може ли да преценям и отделен цвят да го шия три нишки?
Или ще стои грубо и релефно, спрямо другите? Не съм пробвала.

# 682
шия с ДМЦ и тъмните цветове пак не са толкова плътни, но като се изпере и се рамкира не се забелязва, мисля , че с три ката ще е грубичко

# 683
Аз също шия с Ариадна, но и при ДМС има такива цветове, които не покривата пълно. Докато забелязах, че Ариадна откакто се появи новата номерация сякаш станаха по-лъскави и по-пухкави. е, не са като мохер, но определено има разлика и в качеството. Дори при един зелен цвят се яви доста голяма разлика като цвят - един и същ номер, но съм купила преди да прибавят новите номера и след това. Дали не са бръкнали нещо в производството?

# 684
А как се ориентирате между стари и нови номера на Ариадна?

# 685
Намерих тази таблица , но най-добре на място в магазина да се сравнят номерата

http://radikal.ru/F/s002.radikal.ru/i197/1004/39/2fdb654d3533.jpg.html

Ето и цветова карта на новите номера

http://www.ariadna.com.pl/index.php/354/articles/mulina.444.html

# 686
А как се ориентирате между стари и нови номера на Ариадна?
В списанието Галерия Бродерия бяха представени сменените номера - преминаване от стари към нови номера и обратно. Другия вариант е в сайта на Милена стил са написани и номерата на конците и  стари и нови
Иначе е това, което е показала ина. в първата картинка.

# 687
Някой може ли да ми помогне да намеря буквички, ушити с контур? Намерих много, които ми харесват, но все на латиница, а аз бих искала под мечетата да изпиша имената на децата и училищата на български. Все пак тук са завършили , освен това, че са българи.

# 688
  • София
Ето няколко варианта

# 689
Благодаря ви момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт