Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 374
  • 730
  •   2
Отговори
# 690
  • София
maryloo, на мен не ми се отваря линкът  Sad
eminav, поздравления, много са хубави! Чуден заместник си имаш  Hug
Сисак, как ще е бавно! Направо ти се възхищавам за скоростта   bouquet

Аз още шия гоблена, който ми прати Вишенка - с мънистата. Честно да ви кажа, няма нищо общо с картинката в сайта, става прекалено тъмен, един цвят изобщо е сбъркан, но ще си го доушия  Simple Smile

Дуданче, измислих какво ще шия на черната панама  smile3508

# 691
Бадем, много ти благодаря  Hug! Първата табличка ще използвам, бях си харесала подобни буквички, но имаше само на латиница.

# 692
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Не мога да смогна да чета и да се възхищавам на красотите, които видях на страничките на темата.
Поздравления момичета!   bouquet

Деси, с радост ще следя какво ще ушиеш. Сигурна съм, че ще е красиво, както и всичко друго, което правиш.  Hug

# 693
  • София
Да си покажа и вече оформените творения  Grinning

# 694
Бадем , лодките са станали страхотни с тази рамка и паспарту ,браво  Hug

За подарък ли са и те ?

# 695
  • София
Благодаря  Hug и трите са за подаръци. Лодките са за годишнина на приятел, жълтото бебе за кумовете ни, а синьото бебе е за приятелка на свекървата, та за това ще стои с оригиналната опаковка  Grinning

# 696
Момичета, явно линка ми във фейсбук не се отваря. Ето ги снимките в бг-снимка. Вижте моите произведения и искам да разбера дали съм за тая тема или има друга с такива бродерии. http://maryloo.snimka.bg/?album;aid=584776;pid=23034925

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:23 от maryloo

# 697
  • София
maryloo не знам за коя тема си, но имаш страхотна колекция  Peace А, последната покривка в албума ти е невероятна  smile3501

# 698
Няма тук много с такива бродерии ,виждала съм в пикасата при португалки , испанки , бразилки....Върху хавлиени кърпи  и лигавничета.Но са ти много красиви всички неща , maryloo

Бадем , на мен няма да ми се откъсне от сърцето да си ги дам тези лодки, ако бях на твое място  Laughing

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 21:04 от ina.

# 699
  • София
 Joy той и мъжът ми в началото "ама много е кафяво, нямаше ли нещо по-цветничко...", а сега като ги донесе  и смени на "що не вземеш и за нас да ушиеш едни такива. Така в  рамка съвсем различно изглеждат"  Grinning И аз се влюбих в тях, но са си наречени и ушити специално за повод и нямам проблем с раздялата Simple Smile

# 700
бадем лодките са страхотниииии!  Peace Харесват ми откакто Марулка ги ши!  Crazy

maryloo аз нищо немога да видя.....  Rolling Eyes

# 701
# 702
Maryloo според мен си си точно на място!  newsm10 Страхотни хавлийки, незнам как човек може да си избърше ръцете или лицето с тях - толкова са красиви и нежни  Hug
А покривките..... невероятни са! Браво  smile3501 smile3501

Бадем прекрасни са лодките, наистина рамката е много подходяща! Поздравления!

Браво и на всички други, които показвате толкова красоти ... и pepen с тези великденските - останаха ми очичките прекрасни са наистина!
Аз силно се надявам да приключа до Великден с мухарката, която шия на мъжа ми, че ше имаме малка ваканциийка + малко отпуска и да мога най-сетне да започна първото си дименшънче от нелито  smile3508 нямам търпение....

оффф с тези красоти колкото повече гледам повече ме сърбят ръцете за мъничета на едни бебенца да ушия - бадем ще може ли да ми пуснеш схемички на тези бебоци на patelina@gmail.com Момичета и ако може някой да ми прати нещо и за момиченце, от онези малките обувчици розовките!  Praynig

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 08:38 от delfin4e

# 703
maryloo , адмирации  Peace !!!

# 704
  • гр.Добрич
Бадем, много хубави са станали гоблените, след рамкирането.

Maryloo, страхотни бродерии, но последните рози са уау. Как се прави тази бродерия, че отблизо не се вижда добре?

Общи условия

Активация на акаунт