Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 434
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 900
Мисля,че за висок резултат се има предвид деца с над 100т независимо с колко точки е първото класирано дете.107-мо имат и първо и второ класиране,но дори и да се откажат деца да се запишат,то ръководството може да не покани следващите по класиране.Това са моите наблюдения от няколко години.
Според мен има някакъв шанс за дете с 94т,но той е по-скоро минимален.

# 901
  • София
Скрит текст:
Мисля,че за висок резултат се има предвид деца с над 100т независимо с колко точки е първото класирано дете.107-мо имат и първо и второ класиране,но дори и да се откажат деца да се запишат,то ръководството може да не покани следващите по класиране.Това са моите наблюдения от няколко години.
Според мен има някакъв шанс за дете с 94т,но той е по-скоро минимален.
Благодаря за отговора, и аз така предполагах...  Само че те изрично са написали, че рейтинга от Еврика ( а и от останалите състезания), се смята спрямо най-високия постигнат резултат във възрастовата група. В смисъл - ако са се уляли в сложността на задачите, примерно, да се отчете и това като факт. Детето, което е начело в класацията от Еврика е със 130 точки, а общия му рейтинг от състезанията през годината е 90%. Мисля че е добър коректив.
Както и да е, не храня големи надежди - моя се яви без никаква подготовка, да е жив и здрав - догодина пак ще опитаме Simple Smile

# 902
  • София
Синът ми е трети завършен клас(с най-висок резултат от Еврика) и няма да се запише в 107-мо,ще освободи едно място!
Mnogodetna mama,
Скрит текст:
би ли споделила защо се отказвте от записване в 107мо? Ако помня правилно от др. постове някое от по-големите ти деца беше учило/завършило 107мо. Щом детето ти е ккандидатствало, предполагам сте имали интерес, какво промени намеренията Ви? Аз имам опит само с начален курс засега, а ми е важо за малките как е и в прогимназията - това ни е кварталното у-ще.

# 903
  • София
За 125-то бихте ли споделили от опит колко и какви части от униформата ще ми стигнат без да переме всяка вечер. Прочетох, че май няма смисъл от дебелия суичър, защото било много топло, а късите ръкави пък не се използват през зимните месеци. Вие какво купихте?

# 904
  • Там, където мечтите се сбъдват
За 125-то бихте ли споделили от опит колко и какви части от униформата ще ми стигнат без да переме всяка вечер. Прочетох, че май няма смисъл от дебелия суичър, защото било много топло, а късите ръкави пък не се използват през зимните месеци. Вие какво купихте?

За сина ми досега съм взимала по 2 броя тънък суичър, 2 бр. тениски с къс ръкав и 4 бр. блузи с дълъг ръкав. Като от блузите с дълъг ръкав взимам по 2 бройки от номера му към момента и 2 бройки от по-големия. На него не му допадна материята на блузите тип лакоста, малко груба е и затова съм взимала само от памучните. Отделно родители бяха казвали, че някъде из Младост 1 се продават обикновени тениски и блузи в същия цвят резеда. Според някои качеството е доста ниско, за други - цената от 5 лв на тениска - ги устройва.

# 905
  • София
Аз взех по 1 тънък и 1 дебел (носят си ги и двата), тениска с къс, лакост с къс и за едната лакост с дълъг + 2 значки от Бонита. От магазинчето в Младост ( неоригиналните) по още една тениска и 1 тениска с дълъг ръкав за другата. Най-много се носят тънък суичер + лакост с къс ръкав при нас. След 1 г. ползване изглеждат супер. Пера и суша в сушилня. Тази г. ще купя по още 1 лакост с къс, защото може би ще им умалят за 2рия срок.

# 906
  • София
Аз съм от тези мързеливите, дето няма да търся на други места за по-евтино. Устройва ме да взема всичко нужно наведнъж, а че цените са надути в Бонита се вижда веднага. Благодаря ви за коментарите. Ще се снабдя с 2 суичера, тънък и дебел, 3 фланелки с къс ръкав и 3 с дълъг и да се надяваме, че няма да се губят и деформират Simple Smile

# 907
Аз съм от тези мързеливите, дето няма да търся на други места за по-евтино. Устройва ме да взема всичко нужно наведнъж, а че цените са надути в Бонита се вижда веднага. Благодаря ви за коментарите. Ще се снабдя с 2 суичера, тънък и дебел, 3 фланелки с къс ръкав и 3 с дълъг и да се надяваме, че няма да се губят и деформират Simple Smile

Надпиши етикетите за всеки случай. Тази година синът ми си загуби суичърите, просто е разсеян и ги забрави в училището. На изгубени вещи си ги намери по надписа на етикета Simple Smile На родителската среща през втория срок ни бе напомнено да разгледаме изгубените вещи, имаше сигурно около 40 суичъра Grinning

# 908
  • София
На родителската среща през втория срок ни бе напомнено да разгледаме изгубените вещи, имаше сигурно около 40 суичъра Grinning
Ох, представям си го много ясно Simple Smile Няма шанс разпознаване без надписи.

# 909
може ли някой да ми изпрати задачите от еврика за 4 клас.

message@abv.bg

# 910
може ли някой да ми изпрати задачите от еврика за 4 клас.

message@abv.bg

За съжаление, и задачите и черновата са били събрани от квесторите. На мен също ми бе любопитно да ги разгледам. Не знам дали не ги публикуват в списание Акълчета, там излизат задачите от СМГ, пробните и изпита, така че може да публикуват и тези от Еврика.

# 911
  • София
Утре между 17 и 18 часа, можете да се запознаете с работата на детето. Обявено е на страницата на училището.

# 912
Някой има ли информация за г- жа Павлова, която ще бъде класен на новия 5- ти клас в 107- мо? Моето дете навярно ще е сред класираните.

# 913
  • София
Някой има ли информация за г- жа Павлова, която ще бъде класен на новия 5- ти клас в 107- мо? Моето дете навярно ще е сред класираните.

да побутна и аз малко въпроса...,че и аз се интересувам от госпожата...
Все още сме записани в 125,но ще предпочетем 107 след класирането.
Вчера ходих да разгледам задачите от Евриката за 4 клас-сториха ми се интересни и труднички Embarassed

# 914
  • Sofia, Bulgaria

Вчера ходих да разгледам задачите от Евриката за 4 клас-сториха ми се интересни и труднички Embarassed
[/quote]

Да ви попитам, кой даваше разяснения по отношение на работите за 4 клас?

Общи условия

Активация на акаунт