Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 439
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 885
  • София
http://www.107ou.com/
резултати Еврика 2016

# 886
Знае ли някой, колко е максималния брой точки на Евриката за втори клас?

# 887
  • София
  Ясно е, че не е редно.  Peace
Аз съм сигурна, че за нас такава школа няма. Миналата година-също. Преди години -не знам, някой казва, че е имало, друг твърди, че не е... И на мен ми е странно как никой няма да се оплаче по РИО-та и министерства за нещо толкова нередно.  newsm78

Именно... според мен за такива неща не бива да се мълчи... Rolling Eyes Но хората ги е страх да не прецакат децата, така че е разбираемо.

# 888
Максимален брой точки за 1,2 и 3 завършен клас е 150т

# 889
Какъв ли е шансът на 29-тото дете по резултат на Еврика да влезе в 107, като приемем, че всички преди него са с по-висок рейтинг от другите състезания?

# 890
  • София
Според мен има шанс. Една част от децата ще отидат в СМГ, освен 20-те бройки ще има още няколко места най-вероятно. Моята дъщеря преди няколко години беше май малко по-назад. Влезе, но не в математическата паралелка, а на общо основание и изобщо не съжалявам - училището е много добро.
Моята 3-класничка не се е представила добре, така че догодина отново...

# 891
Много благодаря, дано си права!  bouquet

# 892
А според мен си изчакай класирането, защото не може да се гадае. Първо е важно какъв брой деца ще се запишат, защото голяма част от приетите на първо класиране ще предпочетат СМГ, което отваря места за тези, които са назад в класирането. После има значение рейтингът, защото високият рейтинг може да прати дете, което е с по-нисък резултат на Еврика, по-напред в класирането. След 4-ти клас моят син беше пети по резултат на Еврика, но заради рейтинга се класира на 24-то място, точно над чертата.

# 893
Според мен има шанс. Една част от децата ще отидат в СМГ, освен 20-те бройки ще има още няколко места най-вероятно. Моята дъщеря преди няколко години беше май малко по-назад. Влезе, но не в математическата паралелка, а на общо основание и изобщо не съжалявам - училището е много добро.
Моята 3-класничка не се е представила добре, така че догодина отново...

А малката ти дъщеря няма ли предимство щом и сестра й учи там?

Иначе аз чакам, но не мога да не си правя сметчици,  без кръчмаря вероятно...

# 894
  • София
Сестра й завърши преди 2 години. Иначе най-вероятно би имала предимство. Не знам, ако се обявят свободни места извън математическите потоци до колко и дали се гледат резултатите от Еврика  newsm78

# 895
  • София
Какъв ли е шансът на 29-тото дете по резултат на Еврика да влезе в 107, като приемем, че всички преди него са с по-висок рейтинг от другите състезания?
Според мен шансът е много голям. Около 15 деца с първи резултати са приети и в смг.Най-вероятно ще го предпочетат. Ние също освобождавам място в 107. Успех.

# 896

Според мен шансът е много голям. Около 15 деца с първи резултати са приети и в смг.Най-вероятно ще го предпочетат. Ние също освобождавам място в 107. Успех.

Благодаря, дано!

# 897
Знаете ли в трети и четвърти клас колко деца приемат в математическите паралелки, от други училища?

# 898
Знаете ли в трети и четвърти клас колко деца приемат в математическите паралелки, от други училища?
Това никой не може да каже със сигурност,но не повече от 3 или 4 деца.Зависи колко е висок резултата от Еврика и колко свободни места има в класовете.
Синът ми е трети завършен клас(с най-висок резултат от Еврика) и няма да се запише в 107-мо,ще освободи едно място!

# 899
  • София
Моят първокласник е пети в класирането (малко деца са се явявали и лесно се смята). Само че нямам идея нито колко деца ще приемат, нито тези преди него дали ще се запишат.  Многодетна мама, може ли да ми кажеш кой резултат се води висок? Нашия е около 72% от максимално постигнатия във възрастовата група - 94т. от 130 максимално постигнати. Ако не се запишат няколко деца, дали има шанс или резултата е много нисък?

Общи условия

Активация на акаунт