Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 431
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 915
  • София

Вчера ходих да разгледам задачите от Евриката за 4 клас-сториха ми се интересни и труднички Embarassed

Да ви попитам, кой даваше разяснения по отношение на работите за 4 клас?
[/quote]

Честно,че не попитах..най-вероятно бяха учителите проверявали работата на децата,защото ми се стори,че жената беше много запозната с това какво е искало да каже детето ми в обясненията Simple Smile

# 916
# 917
  • София
Тук са написали и че е напуснала и двете позиции. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/07/06/2790576_uchitelka_ulic … urite_napusna_no/

# 918
  • Там, където мечтите се сбъдват

Само не мога да разбера как един учител може да бъде класен ръководител на два класа едновременно, на 5 и на 7 клас, както е установил доклада?!?

# 919
http://m.sofia.topnovini.bg/node/716416
Ето я гледната точка на директорката на 125 СОУ по случая.

# 920
Отврат и кошмар за учениците 5-7 клас.

# 921
Напълно съм съгласна с вас.

# 922
  • София

Нямам пряк интерес към 125 СОУ, но този случай ясно показва какви са приоритетите и как работят във МОН.
Намериха си изкупителна жертва за лошите резултати на НВО. Сега всички проверки, наказания и т.н удобно отклоняват вниманието. Вместо да се анализират причините за ниските резултати и да се вземат мерки, се раздухва изкуствено създаден скандал.
Едно е ясно, чиновниците от МОН не мислят за децата и какви ще са последиците за тях.   Надявам се директора на 125 СОУ да успее да се пребори с "бюрократичния апарат" във въпросното министерство.

# 923
Коментара е относно назначението на скандалната учителка на 8 часов работен ден. Уж уволнена, а накрая назначена на пълно работно време. Горките ученици на училището.

# 924
Ако някой от досегашните 4-класници от 107 ОУ се е отписал, ще приемат ли повече от 20 деца? Нямам търпение да стане утре...

# 925
Миналата година приеха около 40 деца в 5-ти клас на 107 ОУ

# 926

Нямам пряк интерес към 125 СОУ, но този случай ясно показва какви са приоритетите и как работят във МОН.
Намериха си изкупителна жертва за лошите резултати на НВО. Сега всички проверки, наказания и т.н удобно отклоняват вниманието. Вместо да се анализират причините за ниските резултати и да се вземат мерки, се раздухва изкуствено създаден скандал.
Едно е ясно, чиновниците от МОН не мислят за децата и какви ще са последиците за тях.   Надявам се директора на 125 СОУ да успее да се пребори с "бюрократичния апарат" във въпросното министерство.
Г-жа Христова в никакъв случай не е изкупителната жертва за лошите резултати от НВО. Скандалът с нея в никакъв случай не е изкуствено създаден. Той съществува и е реален. Безрезервната подкрепа на ръководството на училището показва, че е задължено по някаква причина.  Не забравяйте, че там няма само математически паралелки. Паралелките са общо седем. Много ми е интересно да излезе класацията по училища. Да видим на кое място там ще бъде училището. Интересно е също и намека за отклонения в апробацията на изпитните материали. А аз се надявам да излезе истината, всеки да си получи заслуженото и веднъж поне да да се спази закона.

# 927

Това ми звучи фантастично! Благодаря!

# 928
  • София
Аз останах с впечатление, че безрезервната подкрепа от ръководството се дължи на това, че явно с негово съгласие и настояване се създаде целия скандал. Изглежда всички са знаели, че може да възникне проблем с конфликт на интереси, но поради безизходицата да останат без учител на седмокласниците са я убедили да поеме извънредно часовете по СИП. Ами вината е от една страна в ръководството на училището, че ги е възложило на точно този учител, а неговата грешка е, че е приел да ги води. Сега естествено е да се поддържат взаимно. Това, което споделят други родители за платените курсове при преподаватели от училището, което е също 100% нарушение ме убеждава, че тези порочни практики са системни в училището и "одобрявани" от директора.

# 929
  • Там, където мечтите се сбъдват

Това ми звучи фантастично! Благодаря!

Е как ще приемат 40 деца тази година при обявени 20 места? Говоря за математическата паралелка или паралелно с нея може да се приемат и деца в другите паралелки, поне с такова впечатление останах от регламента по приема. Може и дас е бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт