Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 066
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Разбра, че не е Бихтер, когато я вида да спи.
Когато отиде в кухнята и видя Нихал, лампата му светна, че ще загази яко.

Под кой номер е този епизод по турските серии?
50

# 181

А Пейкер и тя, какво беше това изригване, че не бил я забравил   Sick. Много смешно ми стана.

а

Не забравяй ,че тя е от малкото му бивши ,които са му затворили вратата.
И колко букета изпраща и я търси ......... безрезултатно. hahaha
Пейкер има право да го каже .Бехлюл наистина си ревнува бившите .

# 182
[
Разбра, че не е Бихтер, когато я вида да спи.
Когато отиде в кухнята и видя Нихал, лампата му светна, че ще загази яко.
И аз мисля абсолютно същото. Поне от това, което видях като реакция от Къванч Татлъту. Wink
[/quote]
   Провери Бих,за да е абсолютно сигурен в онова,което вече знаеше-че го  е целунала Нихал.А в кухнята се стъписа,защото не я очаквал там-това още повече засили притеснението му от съзададената ситуация.
  Бех не ревнува бившите си,той не може да преживее,че спират да тичат след него,Егото му на неустоим и неотразим е засегнато.

# 183
Ама ето кво става от една целувка!
Чуди се сега момчето ква стана тя - аз обичам една - друга ме целува. Не знае кой е - Мехмед ли е, Моханад ли е
Бехлюл ли е и в кой филм е.  Grinning

# 184
  Провери Бих,за да е абсолютно сигурен в онова,което вече знаеше-че го  е целунала Нихал.А в кухнята се стъписа,защото не я очаквал там-това още повече засили притеснението му от съзададената ситуация.
Ок! Peace

# 185
Усетих високо волтово напрежение между Бихтер и Аднан, когато и сваляше ципа на роклята.
Как мислите, какво си мислеха в момента те newsm78

# 186
                 Браво на Вас момичета , разбрах Ви тактиката - просто и подминавате постовете , все едно , че ги няма във форума...!? Peace Peace Peace

Може би ако продължите така , може и на нея да и светне в "главицата" какво става...!? ooooh!  

Дори ми е смешно вече , не може да ме подразни , а усещате ли , че тя включва директно на пета и включва думи , които не отиват на жена , камо ли на "дама"...!? Naughty Naughty Naughty

# 187
[

Бех не ревнува бившите си,той не може да преживее,че спират да тичат след него,Егото му на неустоим и неотразим е засегнато.
Рядко съм съгласна с теб ,но тук си права Peace

# 188
# 189
  Добър  вечер   bouquet
   Бех много добре разбра,че е Нихал,затова и така се уплаши,разбра че нещата стават сериозни.
   Стана ми много мъчно за Нихал,тя не заслужва всичко,което ще й се случи-да я използват за параван през цялото време,за спасение и пристан на една разрушена от неспособността да се бори за любовта си душа.
newsm10

# 190
Усетих високо волтово напрежение между Бихтер и Аднан, когато и сваляше ципа на роклята.
 Показаха желанието и любовта на Аднан и чувството за вина,което изпитва Бихтер,че не може да отвърне на чувствата му и е потънъла в лъжи към този толкова обичащ я мъж.
  Biskaa  Hug

# 191

Бихтер: Дано да ми се размине, дано да ми се размине ...
Аднан: Чакай да се позабавя, пък дано да ми се отвори парашута...

Mr. Green

Много добра актьорска игра!

# 192
Сега специално погледнах какво ще гледаме утре.Но не мога да взема решение дали Бехлюл от самото начало разбра, че не е Бихтер и се стъписа, защото не очакваше да види Нихал в кухнята или просто едва като я видя...наистина му светна червената лампичка, че работата е станала много дълбока и всички са нагазили до гуша в тая мазаница.По-скоро мога да приема, че наистина той усеща Бихтер и много добре знае как тя би го целунала, че не би избягала, че биха поговорили(или пък и нещо повече  Rolling Eyes), а се стъписа така като слезе долу, защото до последно му се искаше да е Бихтер и не искаше да си представя сценарий, в който това е било Нихал.

# 193
Накарахте ме да хвърля поглед и на 50 серия. Blush
Изглеждаше учуден, когато видя, че Бихтер спи. И изведнъж му се промени погледа, осъзна, че не е тя newsm78

# 194
Накарахте ме да хвърля поглед и на 50 серия. Blush
Изглеждаше учуден, когато видя, че Бихтер спи. И изведнъж му се промени погледа, осъзна, че не е тя newsm78

Осъзнава,че и последната надежда да не е Нихал угасва/макар че знае истината отначалото,все пак се надява да греши,но не би/-загазили са яко.  Не стига това,ами и Нихал е долу в кухнята и се чувства съвсем неловко.Идва моментът,в който да говори с Нихал и да изясни ситуацията-да го видим какви ще ги свърши.

Общи условия

Активация на акаунт