Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 067
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
charovnica,  Thinking може и да си права! И даже не, може,ами си си права,за това не се бях замислила.  Thinking Те се надушват от далеч,та....  Naughty найстина Бех разбра кой беше,ама май му се иска да не е истина!  ooooh!
  Точно,разбра че работата става дебела и врагът,който си спечели в лицето на Фирдевс,ще му създаде много неприятности.Не само това,ами и Нихал е изцяло въвлечена в това,ще наранят малката му сестричка заради него.

# 166
charovnica,  Thinking може и да си права! И даже не, може,ами си си права,за това не се бях замислила.  Thinking Те се надушват от далеч,та....  Naughty найстина Бех разбра кой беше,ама май му се иска да не е истина!  ooooh!

Може и да го е страх от истината ,но определено реакцията му бе ,че му е харесало

# 167

И аз мисля, че хич не му се опитва от чистата непорочност  Joy, ама тя така му се бута в краката, че след дълго отлагане в един момент ще се наложи да я ощастливи.....

# 168
Много ме дразни прислугата в къщата  Peace Колкото по-малко ги дават , толкова по-добре

Особено Джемиле...То бива, бива злоба, ама това нейното вече надминава всякакви граници.Не стига, че нон-стоп напомня на Бешир за слуха, които вече всички чуха, че Нихал и Бех се обичали тайно, ами сега и това с подаръка..Просто беше излишно грозно.Колкото ми беше противна, вече като я видя и  Sick

# 169
А Бихтерчето ще научи ли за тази целувка?

# 170

Може и да го е страх от истината ,но определено реакцията му бе ,че му е харесало

Кое точно в стреснатата му реакция те накара да си помислиш, че му е харесало?

# 171
Не само разбра , че е Нихал , но и че го е загазил геройски !

# 172
Той вече се е наситил на мръсници,манипулаторки,капризни хубавици,златотърсачки и к.... като Бихтер
Единственото ,което не е опитвал е  чиста непорочност

Призовавам те да си мериш приказките,защото твоите цинизми,дори замаскирани с многоточия стават досадни.Разбрахме ти идеята,не ми е проблемна,но лично аз отсега нататък ще те подминавам,защото махленски език не ми се чете.Предполагам и при останалите е така.
Всичко хубаво.

# 173
Явно всеки си го тълкува, както му се иска. Laughing

# 174
  Снежка,повярвай ми,разбра от началото,че не е Бихтер,просто те се усещат,ако я беше помислил за нея,щеше да реагира,да я хване,да отвърне на целувката й,Бих не би го целунала уплашено за секунда.
  Съгласна съм  с Gospojata  Peace на сто процента!
  Реакцията му в кухнята е притеснение и паника от осъзнаването на това накъде отиват нещата  Peace

# 175
 Снежка,повярвай ми,разбра от началото,че не е Бихтер,просто те се усещат,ако я беше помислил за нея,щеше да реагира,да я хване,да отвърне на целувката й,Бих не би го целунала уплашено за секунда.
Може и да си права, но аз имам друго мнение, след като изгледах сцената.

# 176
Може и да си права, но аз имам друго мнение. Както пишеш човек ще си помисли, че си от екипа на филма. Laughing Laughing Laughing
 Не,просто съм опознала героите и реакциите им.Сцената в кухнята може да ти говори това,а всички останали сцени с Бих не ти ли говорят,че между тях съществува силна връзка и се познават достатъчно добре,за да знаят кога кой какво и как ще направи. Ако беше Бих не само щеше да го целуне,щеше да има разговор,обвинения,обяснения,а не бягство от стаята  Peace

# 177
Разбра, че не е Бихтер, когато я вида да спи.
Когато отиде в кухнята и видя Нихал, лампата му светна, че ще загази яко.

# 178
Не,просто съм опознала героите и реакциите им.
Ок, няма да споря.  Wink

И аз мисля абсолютно същото. Поне от това, което видях като реакция от Къванч Татлъту. Wink

# 179

Под кой номер е този епизод по турските серии?

Общи условия

Активация на акаунт