Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 967
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Момичет имам една идея.  Ако искате да направим класациия за най-добът тоалет на Берен, после може да изредим и другите актриси. Аз ще се заема с колажите. Какво мислите ?

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 15:24 от nedkaangelova

# 316

И ето ви още 1 въпрос за мнения и дискусии: кого гледаше Бехлюл – Бихтер или Нихал Wink

Според мен гледаше Бихтер, но тъй като Нихал постоянно търсеше погледа му, нямаше как в даден момент да не го засече и да изглежда така сякаш нея гледаше.
nedkaangelova, аз съм за!Тя има прекрасни тоалети, като мисля и че г-жа Фирдевс  и в по-редки моменти Пейкер не й отстъпват.

# 317
  • БГ
 Момичета smile3525 - чудесни сте - цял ден ви чета!

Всички постове са изключително съдържателни и още веднъж се убедих,че не само социално,материално и т.н. , но дори и любовта така поднесена във и чрез  филма ни прави пъстри,различни,неповторими!

А на нашите "папарачки" - dtersiiska  :hug:e nedkaangelova  Hug- благодаря за чудесното оформление!

Момичета имам една идея.  Ако искате да направим класациия за най-добът тоалет на Берен, после може да изредим и другите актриси. Аз ще се заема с колажите. Какво мислите ?

Аз съм с две ръце - "ЗА" Peace Peace Peace Peace

# 318
Момичет имам една идея.  Ако искате да направим класациия за най-добът тоалет на Берен, после може да изредим и другите актриси. Аз ще се заема с колажите. Какво мислите ?

Идеята ти е страхотна, newsm10но не е ли много трудоемко

# 319
Момичет имам една идея.  Ако искате да направим класациия за най-добът тоалет на Берен, после може да изредим и другите актриси. Аз ще се заема с колажите. Какво мислите ?

Идеята ти е страхотна, newsm10но не е ли много трудоемко
Ами  малко. Колажа се прави бързо, но после трябва да се броят гласовете.

# 320
  Роклята на Бихтер снощи-синята,беше страхотна  Crazy  А и Бих има толкова дрехи,как ще ги отсеем?
  Бех гледаше Бихтер,търсеше погледа й,искаше да я умилостиви,но Нихал се вмъкна в картинката и реши,че е бил за нея.  Wink

# 321
  • БГ
Славенче newsm51 - отдавна се каня да те поздравя за подписите - сменяш ги като Бех женурята около него hahaha hahaha

А пък онези картинки с изплезените езици hahaha и дебелите джуки направо ме сринаха от кеф Joy

# 322
di_ni ,  bouquet всеки ден според настроението ,сега е пролет и ще се поразголим,така че трябва да влезем във форма Wink

Beh и срещу него да бягам немога да го настигна Mr. Green

# 323
Само се записвам. Незнам кога ще успея да изчета две теми, а и незнам кога ще влезна пак.  Peace

# 324
  • Бургас
Дааа, тоалети да искаш от Бихтер, чудесна идея! Вечерните и рокли са един път! Аз веднага се включвам и без колажи да си кажа мнението (малко нагло  Blush ). Тоалетът от рождения и ден и годишнината (не тържеството, ами вечерята у дома) са ми фаворити. Първият беше черен, с асиметрична горна част и дълбоко деколте - страшно женствен, очите ми останаха в него. Особено в момента, в който Аднан я целуваше на прозореца, а Бехлюл ги наблюдаваше и лееше сълзи в градината.  Crazy
Вторият - от годишнината от сватбата - беше къса бяла рокля като камбанка - уникалнааа! Влюбих се в нея!!!  Heart Eyes А и блеснаха стройните крака на Берен, много хубаво телце има девойчето. А на снимката от предишната страница, на която мие чинии е много сладка! Вижда се, че е лъчезарно и жизнерадостно момиче.

# 325
Ако искате може да слагате снимки на тоалетите.Аз ще направя колажа.

# 326
Той се контролира - винаги  /професионално изкривяване /
Не се отказа от авантюра с Бихтер , не защото не можеше ,а защото  играта с нея се очераваше да е интересна-добър играч е .

С Бихтер ,ако  е бил нетърпелив ,то е било защото така е решил.
Като твърдиш ,че той не се е  контолирал е все едно да кажеш ,че
 шампион по-плуване се  учи да плува в нов басеин.

Той може и да се е контролирал с Елиф, с "кобилката" от дискотеката, та даже и с Нихал,но...... с Бихтер "шампионът" навлезна не в нов басейн за тренировка,а в бурно море,което така го е погълнало вече,че дърпа не само него,но и нея и в един прекрасен момент ще трябва да има жертви-бурята не прощава на никого.А ние жертвата я знаем вече.Тъй че не си контролира чувствата,ако беше така отдавна щеше да я замести и да не му пука,а той не МОЖЕ!

nedkaangelova Аз съм твърдо "за"-много ми харесва идеята.

Момичета страхотни сте!   bouquet Хубав ден ви желая и да не пишете много,че не смогвам да ви изчета.

# 327
Момичет имам една идея.  Ако искате да направим класациия за най-добът тоалет на Берен, после може да изредим и другите актриси. Аз ще се заема с колажите. Какво мислите ?

Супер!Чудесна идея!Мене лично отношенията Бехлюл-Бихтер взеха да ми стават скучни и ме отегчават.........  Sick
А тоалетите си струват!Току виж на Бих. и омръзнат и реши да метне някое феЙшън парцалче и към нас....   Flutter Flutter Praynig  Crazy

# 328
Чудесна идея за тоалетите, но не може ли да не само на Бихтер?
И Пейкер, и Нихал, и Фирдевс имат много хубави тоалети.

Елиф много ми харесва тук.

# 329
Пейкер????...............  Shocked Тъкмо щях да попитам защо обличат такава хубава жена с такива безумни тоалети.........  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт