Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 922
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
      Разсъждавате така , като че ли човешките взаимоотношения са като математическо уравнение или теорема...!? Ако беше толкова просто , щяхме да сме като роботи и да постъпваме по един и същи начин , но щеше да е толкова сив живота ни...!?
ата

Човешките взаимоотношения за много разнообразни.
-Има непорочни души  отворени,честни и открити Hug
-има и коварни ку.ки/от двата пола/ -способни на всякакви игрички, номера и предизвикателства/сещай се кои/ Twisted Evil
-Разбира се освен бяло и черно има и различно  сиво newsm78
.
.
.

Математиката е много красива наука и само невежи могат да кажат ,че е проста

"Блажени са низшите духом"

Къде видя да наричам математиката проста ...!?
               Ти ще престанеш ли да изкривяваш думите и мислите ни и като не разбираш какво пишем питай втори път да ти обясним...

А аз да попитам това "блажени са низшите духом" мен ли визираш  !? Naughty

И ако толкова искаш да разберем коя е по-висша духом от двете мисля , че трябва да се обърнем към съфорумките - нека те кажат коя от двете ни е "по-висша"...!?

# 631

И не режи цитатите , защото изкривяваш смисъла - ето това е просто като заключение !? Naughty

# 632
               И ако толкова искаш да разберем коя е по-висша духом от двете мисля , че трябва да се обърнем към съфорумките - нека те кажат коя от двете ни е "по-висша"...!?

Само това остава. Хайде чак дотам да не стигаме. Wink

# 633
Добър вечер, момичета!

nelka123, може да няма толкова голямо значение за теб, но аз те чета с интерес  smile3525
Не се ядосвай за небивалици. Тук всеки има право да сподели мнението си, а това че някой те цитира както му е угодно........просто го подминавай.  Hug

# 634
Добър вечер, момичета!

nelka123, може да няма толкова голямо значение за теб, но аз те чета с интерес  smile3525
Не се ядосвай за небивалици. Тук всеки има право да сподели мнението си, а това че някой те цитира както му е угодно........просто го подминавай.  Hug
newsm10

# 635
               Snejka , това съм написала :

Разсъждавате така , като че ли човешките взаимоотношения са като математическо уравнение или теорема...!? Ако беше толкова просто , щяхме да сме като роботи и да постъпваме по един и същи начин , но щеше да е толкова сив живота ни...!?

Не знам Бехлюл разглезен ли е , загубата на паричната обезпеченост ли го води нататък  или наистина дълга му към човека , който го е отгледал като баща , но на този етап обича Бихтер , просто гореизброените обстоятелства не му помагат да вземе окончателно решение...И все пак историята пречупена през традициите на съседите за които дълга и семейството е нещо свято - мисля , че много често забравяте това...     

Навсякъде на запад тази история щеше да има друг край - та в Англия крал Едуард VIII абдикира заради любовта си към разведената Уолис Симпсън...!?  Колко пъти да повтарям - историята се развива на изток , а не на запад от нас - там традициите са коренно различни , как може да очаквате друга сюжетна линия ...!?     

по повод това прочетено , но се обръщам в множествествено число по съображаеми причини :

Играта БиБ      стар резултат   Бех-Бих       2:1

1.т за Бих -не вдига цял ден телефона /крие се /контр
1.т за Бих  в  тел.разговор не ревнува от Нихал  конттр
1.т за Бих затваря му телефона                         контр   
1.т за Бех поканата за къщата                           контр- желае я
1.т за Бех начина по-който я покани                  контр
1.т за Бих отказа му                                         контр 
1.т за Бех внушава и ,че не не желае Нихал       контр-въпреки ,че е вярно

Бех-Бих       3:4             

Наистина те моля да обясниш , може и аз да няма реална преценка - пиша ли , че математиката е проста и поста ми може ли да предизвика това възклицание :

"Блажени са низшите духом" 

# 636
Snejka, пропуснах да те поздравя   bouquet
Много ми харесва снимката на Неджля.
Как мислиш, ако Бихтер не беше превърнала тази любов във нейна фикс идея, дали щеше да има друг развой в отношенията им с Бех newsm78
Дано не съм нахална с този въпрос Hug

# 637
Snejka, пропуснах да те поздравя   bouquet
Много ми харесва снимката на Неджля.

newsm10 newsm10 newsm10

# 638
nelka123, извинявай, че не се изясних докрай. Аз нямам предвид, че си написала, че математиката е проста наука. Не си! Аз съм против това да определяме кой е по-висш духом и затова съм цитирала точно него и съм написала, което съм.
Надявам се, че silvia_maria е нямала предвид теб, или, който и да е друг съфорумец, защото иначе е грозно. Много пъти съм повтаряла да коментираме единствено филма и героите, а не самите нас. Тук не се познаваме лично и не знаем кой какъв е, за да раздаваме квалификации.

real inima, Sylvia, радвам се, че ви харесва. Hug
Иначе за Бихтер - не знам. Но, ако намереше сили да се отдръпне от Бехлюл, след многократните доказателства от негова страна, че е страхливец и няма смелост да защити любовта си, със сигурност щеше да има друг край. Но филмът е правен по роман и, в общи линии, сценаристите са се придържали към него, така че няма как всичко да свърши по друг начин.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 22:46 от Snejka

# 639
Snejka Peace БЛАГОДАРЯ ТИ, както винаги точна и разкошна Hug
Както казват, накрая всеки си носи кръста, за едни по лек, за други тежък.
Добре че в днешно време не може да има такъв край, защото е доказано, че жените сме по силни и по разумни.

# 640

Извинявайте момичета , но всеки от нас има някакъв предел....!!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Когато започнах да гледам филма , го кръстих турската "Дързост и красота" заради сюжета  първата вечер...Но малко по-малко се увлякох и то най-вече заради добрата им актьорска игра и умението на операторите да наблягат над детайлите...
              Аз съм си киноманка - миналата година си купих 1 ТБ външен хард диск  и сега събирам всичко ценно по торентите , но не само събирам , а любимите филми съм гледала по няколко пъти. Гледам не само американско , английско, френско , италианско, българско,  но и корейско , иранско , просто като книгите , доброто кино си ми е "краста"..!?  И  ако Ви кажа какви филмови маратони съм си правила ще ме помислите за луда... Embarassed

И съседите определено ме изненадват с майсторството си да правят филми - от никакъв сюжет те сътворяват по седемдесет серии и ние гледаме в захлас.., това си е феномен...  Изгледах няколко турски игрални  филма - четири  от тях ми влязоха в класацията... Определено съм изумена и в същото време затъжена за нашето българско кино... 

По форумите влизам , защото когато преобладава добрия тон , той си е вид разтуха след забързаното ни ежедневие... Знаете , че има форуми в които преобладава чувството за хумор , а там си е като комедия , в която и ти участваш...!? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Затова ме извинете , че преди малко реагирах така емоционално , периода ми е напрегнат , но наистина нищо не ме оправдава ...!? Не обръщайте внимание на горните ми постове !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 641
 nelka123, точно така, нека да преобладава добрия тон и уважението  Hug
Все пак това е само един филм, а всеки човек е достоен за уважение! Добрите хора заслужават уважение и в лошите си дни!  newsm51 За теб с уважение!

# 642
nelka123,  Hug Hug Hug
Права си, дано и нашето кино скоро достигне нивото на турското. Правят се някакви опити в тази посока, но няма голям успех. Липсва качество, повечето актьори играят прекалено театрално. "Стъклен дом" е стъпка в правилната посока. Не е кой знае какво, но все пак е някакъв опит. А за игралните филми там не знам какъв пример да дам. Между другото новият - "Тилт" дали е хубав? newsm78

Snejka Peace БЛАГОДАРЯ ТИ, както винаги точна и разкошна Hug
Както казват, накрая всеки си носи кръста, за едни по лек, за други тежък.
Добре че в днешно време не може да има такъв край, защото е доказано, че жените сме по силни и по разумни.

Благодаря.  bouquet
Напълно си права.

nelka123, точно така, нека да преобладава добрия тон и уважението  Hug
Все пак това е само един филм, а всеки човек е достоен за уважение! Добрите хора заслужават уважение и в лошите си дни!  newsm51 За теб с уважение!
newsm10

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 22:48 от Snejka

# 643
Мисля, че проблема за нашето кино е финансирането. Съседите са много напред в това отношение.
Имаме добри актьори, но проблема пък е кой на кого е човека....... newsm78

# 644
nelka123 ,  newsm51 !

Общи условия

Активация на акаунт