Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 923
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Дани, ето ги снимките ти. Ще ти обясня на лични какво се е случило.

Приятно гледане на всички.

# 526
  • Бургас
Аз друго се чудя. Защо в темата спорим дали Бехлюл обича повече Бихтер или Нихал? Реално Бехлюл не е способен да се отвори, за да обича. Той се е затворил в черупка, в която не дописка нито една жена. Когато остане без избор бяга. По - нататък Нихал му припомня една жена, която е обичал, но го е изоставила. Той е плакал за тази жена. Целувал е белезите и. Обичал е и е бил наранен. Като всеки наранен, той оставя след себе си сълзи. От страх, че ако се впусне да обича без резерва, пак ще бъде наранен. И така си остава с резервите си и се дърпа. Страх. Това до някъде за мен е отговора за неговото поведение. Реално и двете може би обича, но и двете с резерва. Нихал първо му е била като сестра. Много се иска, за да целунеш сестра си. Явно има нещо. Но то не го гори така, както целувката на Бихтер. Въпроса е, че и двете няма да обича без резерва. Тоест дори и да обича истински винаги ще има една стена между тях и ще се нараняват.

# 527
Защо  Бихтер не ревнуваше от Елиф , а  полудява от ревност от Нихал?

# 528
Ако при въпроса на Аднан дали Бехлюл е говорил за Елиф или Нихал, ако тогава Бихтер беше казала Елиф - развитието на събитията щяха да са други...Тя самата го вкара в този капан, а сега му натяква за неговата "любима"...

# 529
Защо  Бихтер не ревнуваше от Елиф , а  полудява от ревност от Нихал?

Защото знаеше,че Бехлюл когато и да пожелаеше можеше да я напусне,докато тук не става. Има 100 погледа вперени в него и постъпките му спрямо Нихал още от сега,пък да не говорим за по натам. Защото се дразни,че той сам не се опитва да контролира нещата,а в този епизод й каза "направи нещо". За туй!

# 530

Нямам нищо против Нихал , но с какво се отличава от "слугинските" маниери на подслушване , а Фирдефс и приглася...!?  ooooh! ooooh! ooooh!  Като гледам в този филм никой не притежава особена интелигентност - може би сама Нихат си дава ясна представа , когато греши... newsm78 newsm78 newsm78

# 531
Бихтер понякога много ме дразни с лицемерното си поведение.
И Нихал ме подразни тази вечер, че е толкова наивна, както и Мадмоазел, която не се изрази докрай, а и страхливецът Бехлюл най-много. Иде ми да му посиня и другото око.

# 532
Чакам silvia_maria да сподели колко точки спечели Бехлюл в играта с увереността си, че Бихтер ще отиде и колко ще изгуби Бихтер, понеже ще се поддаде  Joy
Това в кръга на шегата де, silvia_maria, надявам се не ми се сърдиш, казвам го с добро чувство   bouquet

# 533
  • Пловдив
Нихал първо му е била като сестра. Много се иска, за да целунеш сестра си. Явно има нещо. Но то не го гори така, както целувката на Бихтер. Въпроса е, че и двете няма да обича без резерва.

Това е и моето мнение. Ако любовта му към Нихал е истинска, ще си личи искрата. Ако любовта му към Бихтер е истинска, няма да я остави и да бъде с Нихал.

# 534

Играта БиБ   smile3532  стар резултат   Бех-Бих       2:1

1.т за Бих -не вдига цял ден телефона /крие се /контр
1.т за Бих  в  тел.разговор не ревнува от Нихал  конттр
1.т за Бих затваря му телефона                         контр  
1.т за Бех поканата за къщата                           контр- желае я
1.т за Бех начина по-който я покани                  контр
1.т за Бих отказа му                                         контр  
1.т за Бех внушава и ,че не не желае Нихал       контр-въпреки ,че е вярно

Бех-Бих       3:4       smile3521     

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 10:25 от silvia_maria

# 535
       Разсъждавате така , като че ли човешките взаимоотношения са като математическо уравнение или теорема...!? Ако беше толкова просто , щяхме да сме като роботи и да постъпваме по един и същи начин , но щеше да е толкова сив живота ни...!?

Не знам Бехлюл разглезен ли е , загубата на паричната обезпеченост ли го води нататък  или наистина дълга му към човека , който го е отгледал като баща , но на този етап обича Бихтер , просто гореизброените обстоятелства не му помагат да вземе окончателно решение...И все пак историята пречупена през традициите на съседите за които дълга и семейството е нещо свято - мисля , че много често забравяте това... ooooh! ooooh! ooooh!

Навсякъде на запад тази история щеше да има друг край - та в Англия крал Едуард VIII абдикира заради любовта си към разведената Уолис Симпсън...!?  Колко пъти да повтарям - историята се развива на изток , а не на запад от нас - там традициите са коренно различни , как може да очаквате друга сюжетна линия ...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 536
Момичеат пращайте ми снимки за колажа на Бихтер за най-добър  тоалет на лични Simple Smile

# 537
Добър вечер, момичета!
Snejka , отнова за теб  newsm51
Проблема на Бехлюл според мен е в това, че не познава себе си, оттам и този страх. Той е отраснал като под “похлупак“ при чичо си.
В цялата къща физически присъстват много хора, а диалозите им са телеграмни и пестеливи. Никой с никого не смее да сподели мислите и чувствата си.
Но тази вечер много СРС-та - то Нихал, то Катя, то Бешир....
Мисля си аз дали отсега да не се обадя в пожарната за следващата серия все пак........че господарката нали ще осъства  newsm78 Grinning

# 538
Колкото повече Фирдес говори на Нихал за Бехлюл, той толкова повече не й обръща внимание.
Сега всъщност Аднан плаща на психотерапевта за да й "избие" от главата всички онези глупост, които й втълпи Фирдес...

# 539
 Кое поведение не е нормално,че не мога да разбера-че му държи сметка ли? Че това е най-нормалното в цялата ситуация.  Омъжена е,но започна връзка с него или според теб трябваше да си легнат два-три пъти  и кой откъде е /точно обратното на филма/ и нима ако не му държи сметка това изтрива постъпките й и я прави достойна омъжена жена или пък това,че е казала край?  Shocked  Тя вече се е забъркала в тази ситуация и нищо не може да заличи извършеното.

Достойна може да е само вярна съпруга.Всяка друга е недостойна......
Сметка имаше право да държи Елиф на Бехлюл,защото му бе годеница,но тогава Бих коварно я лъжеше.
Ако говорим за филма ,то сюжетът му е точно такъв:
Покварена млада съпруга се продава на дявола и си получава възмездие ,презрението на  желания мъж.Изкушенията на дявола винаги изглеждат красиви и примамливи.

Целия филм е за това: да можем да ги различаваме похотта,когато изглежда като красива лобов?[/col   Moмиче,говориш като сектантка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт