Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 928
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Искам само да попитам кога се заражда любовта между Нихал и Бехлю./Ако изобщо има такава де newsm78/.

# 511
За мен Фирдевс е най-виновна от всички за смъртта на детето си. Нейните постоянни вмешателства, нажежиха обстановката и докараха Бихтер до лудост. Всички знаем, че когато един мъж е ангажиран той става два пъти повече желан от дадена жена за съжаление  Cry, а когато се намира постоянно под носа ти още повече. Искам да кажа, че ако вързката Нихал-Бех не съществуваше и не създаваше постоянни поводи за ревност на Бих, би могло да бъде възможно след няколко разочарования от страна на Бех /като това на летището/, Бихтер да го зачеркне. Аз съм забелязала, че той я отблъсква когато се държи като страхливец, когато я преследва и й се моли. А това щеше да е редовния сценарий ако я нямаше Нихал.

# 512
За мен, както казах вече, грешката на Фирдевс е в това, че подцени ситуацията и си помисли, че с този номер с Нихал всичко ще си дойде на мястото.При нея и Бихтер има липса на диалог, именно поради тази причина Фирдевс много късно разбира дълбочината на емоциите в Бихтер по отношение на Бехлюл, това става едва към края, когато вече е късно за каквито и да е действия.
Не знам дали тя има най-голяма вина, мисля, че се получава един кръг, в който много хора са намесени и всеки от тях пряко или косвено довежда до този финал на събитията.

# 513
Искам само да попитам кога се заражда любовта между Нихал и Бехлю./Ако изобщо има такава де newsm78/.

Задаваш много комплексен въпрос.За мен никога не е имало любов,когато не е двустранна и равна,и когато той си мисли през цялото време за друга,за каква любов говорим тук.
Но ако питаш кога ще спят за първи път - Нихал ще си го изпроси/и тъй като на Бехлюл му е трудно да си го държи в гащите/ в 60,61-ви епизод някъде.

# 514
 silvia_maria много си крайна в оценките.Остава в къщата,за да бъде до любимия си.
  Бих има претенции към Бех,защото имат връзка,не мислиш ли ,че е нормално? Аднан засега спи долу и за да му остане вярна Бихтер понесе насилие,тя не спи с двамата едновременно,недей така.

Само временно не спи с Аднан,знаеш го.
Несподелена е любовта на много хора /дори в къщата/това не е оправдание да се превръща една жена във "вампир".Вътрешната и грозота  е от характера ,а не от любов
За пореден път ме изумяваш. Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:46 от Biskaa

# 515
Българи искат да дадат подслон на жертвите на земетресението и цунамито в Япония - Подпишете петицията:

http://www.change.org/petitions/bulgarians-want-to-give-shelter- … sunami#?opt_new=t

(Моля, предай нататък!)

# 516

Те винаги са се обичали.Любовта между тях започва от 69 епизод.
Има такава

# 517
  GameOver-съгласна за кръга от хора и вината на всеки един.
  Само мисля,че трябва да се направи уточнение каква е разликата между емоция и чувство.
  Емоцията е краткорайно психологическо състояние,а чувството остава във времето и е по-устойчиво.Неслучайно се казва "Старата любов ръжда не хваща". В този филм според мен има изключително и само чувства-силни и разтърсващи-любов,обич,ревност,омраза,отчаяние,мъка,тъга,страх,гняв. Затова и самият филм е толкова въздействащ  Peace  Цялата палитра от човешката природа.

В Б и Б има дълбочина и сила на чувствата.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 18:42 от charovnica

# 518
charovnica, права си, има разлика между двете.  Hug Замислих се какво трябваше да използвам като дума, но вече бях постнала и не ми се редактираше(мързееел  - нерадост Laughing).А иначе и аз смятам, че има в Б и Б има не само емоции, но и чувства.И преплитането им, както и отдаването на емоциите, лашкането от крайност в крайност, опита за контрол ту над едните, ту над другите, притъпяването им, няма начин да не доведе рано или късно до ескалирането на въпросните с двоен заряд.

# 519
 Нихал-кога пък нея не съм оправдала? Всички я нападнаха,че отиде в къщата на брега да търси Бех,а аз казах че го намирам за напълно нормално. Понякога прекалява,така е и съм казвала кога.За някои нейни постъпки съм я критикувала,но като цяло харесвам и нея,не ги поставям в явна опозиция.
  Ти също почти ивнаги оправдаваш Неджля,но това е въпрос на виждане.Този персонаж,който ни е по-симпатичен сме склонни повече да оневиняваме,нормално е.
Именно.  Wink За Неджля - така е, не отричам.  Peace

# 520
Buhahahhahaha

Елиф се била самоубила,Бехлюл изпитвал братски чувства към Бих,която пък разделила Аднан от Фирдевс...

-Това дали е успешен или не един опит за самоубийство е подробност .
 това ,което казвам е:
"
Автора прави паралел  между Елиф и Бихтер.
Състоянието до което Бехлюл ги докарва и двете  с любовните си клетви ,а след това ги зарязва.
Това ,че не дават любовните моменти и страсти с Елиф ,когато я е завоювал и накарал да се влюби толкова много .....................е показателно...."
......................................................................
-Бехлюл на гроба съжалява ,че  не е приел жената на чичо като  племеник/брат ,както е редно
,а като подлец я е  направил любовница
.......................................................................
-Бихтер не сподели като нормална жена с майка си  ,че е сгодена за Аднан ,а подходи коварно и със злоба .
Тогава още я нямаше Голямата и любов за оправдание

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 19:12 от silvia_maria

# 521
  • Варна
Но ако питаш кога ще спят за първи път - Нихал ще си го изпроси/и тъй като на Бехлюл му е трудно да си го държи в гащите/ в 60,61-ви епизод някъде.

Joy Joy Joy
Благодаря  bouquet

# 522
@Дари@, подписах я. Бог да им е на помощ на всички в Япония и изобщо в целия свят. Sad

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 19:22 от Snejka

# 523

@Дари@, подписах я. Бог да им е на помощ на всички в Япония и изобщо на целия свят. Sad
редактирах

# 524

Нещо не мога да ги редактирам снимките за съжеление  Sad

Общи условия

Активация на акаунт