Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 930
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
 dterziiska,  bouquet

# 46
# 47
Здравейте в новата тема!  Hug

Много е хубава! Аз гасувах с това,че Аднан трябва да разговаря и с двамата и да разбере за какво става въпрос!

На девойката,която ми беше пуснала серийката с малък Бехлюл (не помня името)   bouquet-много ти благодаря.

Връщам се да ви чет,че сте изписали света пак!  Hug

# 48
  • София
e как може да не пуснат филма, а да ни занимават с тази глупост  ooooh!

# 49
             Добър вечер !   Чудесна тема отново,за което благодаря на Магносива.
   Гласувах с опцията,че трябва да ги изслуша и да намери баланса.Лично мое мнение е че ако беше  поговорил по-рано с Нихал можеха да се отворят по навреме очите му за ставащото в дома му и под носа му.

# 50
e как може да не пуснат филма, а да ни занимават с тази глупост  ooooh!

Взе ми думите от устата!
Точно го гледам с едното око и се чудя  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Гласувах в анкетата с опция №2, но за целта показването на неодобрение няма да помогне. Той трябва просто да командирова Фирдевс ханъм някъде по-надалече Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 20:40 от leonoel

# 51
На девойката,която ми беше пуснала серийката с малък Бехлюл (не помня името)  bouquet-много ти благодаря.
Денимира за нищо   bouquet Тъкмо се чудех дали си намерила поста ми  newsm78

# 52
  • Пловдив
dterziiska

# 53
# 54
Magosniwa, ти си вълшебница!
И това създание пред един прозорец към света! smile3525

# 55
# 56
dterziiska ,  newsm51!

# 57
: dterziiska  smile3525
Ще пия само това безалкохолно на Пепси!
Ако пък и Киво ми го поднася..............ще е много сладко. Hug

# 58
За анкетата...Не съм гласувала, защото не знам какъв отгвор да избера. Нещата ги гледам в по-минало време, когато ми се струва Аднан, без да иска, е допускал не малко грешки с Нихал и Бехлюл в старанието си да ги направи щастливи и да им запълни емоционалните липси.Само че...Аз ли съм в грешка или много правилно съм видяла, че диалог при Нихал и Аднан липсва.Казват си "слънчо", "обичам те" и всичко останало мило, слушат се, подкрепят се, но реално те не знаят какво става с другия.Нито Аднан е разбрал какво преживява Нихал, докато расте, какво точно я вълнува, какво става в младежката й глава, нито Нихал разбира баща си относно Бихтер(поне в началото) или за някакви други емоции, които носи той в себе си.Да, тя има мадмоазел, на която споделя, но все пак...Тя не може, а и нито се опитва, да замести майка й или да изземе функциите на баща й.
И някак точно поради тези причини с нетърпение чакам да видя как точно ще подхване Аднан темата за Бехлюл, при положение, че никога не са си говорили такива неща.Дали ще я разбере, дали ще бъде обективен(доколкото е възможно за един родител), какво ще й каже, ще я посъветва ли нещо, ще й каже ли той какво мисли или просто ще процедира както винаги досега - щом Нихал иска, значи може, за да не я натъжаваме, да не припада и да има мир и любов в къщата.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт