Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 965
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Snejka, честно казано, съжалих и Хилми, но не посмях да си призная тук.  Embarassed  Hug

# 256
Snejka, честно казано, съжалих и Хилми, но не посмях да си призная тук.  Embarassed  Hug
Hug  Laughing  bouquet

# 257
Обективна съм. Реакциите на Нихал не са реалистични.Гледам и се чудя при редицата намеци и дори тя осъзнавайки,че нещо не е както трябва,как може да продължава спокойно и необезпокоена да си подготвя сватбата...
Това е важен момент в живота на една жена,при най-малки съмнения не е ли редно да вникне в проблематиката и да се изясни,за себе си.

Хилми, живота го е направил такъв.Не го оправдавам,не го виня.Безразличен ми е.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:58 от NotApproved

# 258
Привет! Вбесява ме Фирдевс с манипулациите си. Колко гадно разговаряше в снощната серия с Бихтер. Тя е виновна за съсипването на Бихтер. Като гледах колко мило се държи с Нихал, си мислех,че все едно Нихал й е дъщеря, а не Бихтер. За да запази положението си в семейството е готова на всичко. Всъщност ситуацията в къщата е ненормална след нанасянето на Фирдевс там.

# 259
  • Pleven, Bulgaria
Вчерашните епизоди бяха много вълнуващи.Стигнах до извода,че всеки от героите е такъв какъвто го виждаме вследствие на детство,минало или друго преживяване.Ще изкажа мнението си за персонажите накратко от вчера,надявам се да не напиша огромен чаршаф. Grinning
Фирдевс мисля,че започна да прави всичко това не само за своя изгода,но и да предпази Бихтер.Каквото и да прави тя то прави и за децата си,дори и да не го показва тя ги обича истински и иска най-доброто за тях.
Стана ми леко мъчно за Хелми,дори и да не се държи добре с Айнур И Нихат,то го прави не защото е лош и не ги обича,а обстоятелствата са го направили такъв алчен за да докаже на някой,че и той може.По този начин постъпва и Нихат,но той е малко по наивен и не съумява да си направи сметката.Той не се притеснява какво може да се случи след тези му действия,а остави Пейкер да мисли и страхува от настоящето.
Бихтер в последните серии нещо не мога да я възприема и не ми е толкова интересна,може би защото го няма криенето и допира с Бехлюл това е нейната роля в която я виждам най-истинска,когато го няма тя не е пълноценна.Но и тя е нерешителна в свойте действия,ревнува и разпитва Бехлюл,а когато той и каже че я обича не му вярва и го отблъсква.То и аз да съм няма да му вярвам,но все пак не съм на нейно място за жалост  Twisted Evil
Бехлюл не се изявява толкова че да има какво да коментирам ще дойде и неговият ред.
Колкото и да се бута Нихал там където не и е мястото,става жертва на грешките на другите.За това че обича истински дори и неправилния тя ще старда изключително много и ще бъде параван на тези които ги е страх да си признаят за любовта.Ще спра дотук,че ще стане много.Благодаря на тези които ще имат нерви да го прочетат.А на другите се извинявам за дългия пост.Ползотворен ден на всички  love001

# 260
И тя ще си плати,но с голямо закъснение.

# 261
  Здравейте   bouquet
  Снощи поради споровете кой какво е рабрал,не остана време да стигнем до Хилми.Изповедта му пред Елиф  даде обяснение на всички въпроси "защо",свързани с него.Всъщност той никога не се е чувствал оценен от жена си най-вече-че е способен и че тя го приема такъв,какъвто е.Това го амбицира да й докаже ,че е много повече от онова,за което тя го смята,както и семейството й. Според мен той я е обичал в началото,но се е почувствал използван в изясняване на личните взаимоотношения между Айнур и родителите й. Затова решава да докаже на нея и семейството й,че тя не е сбъркала като се е омъжила за него и така прогресира в бизнеса. С право се опасява от Фирдевс-това се доказа нагледно и искаше предбрачен договор и когато Нихат и Айнур го изиграха,той просто превключи.Загуби доверие,най-вече в сина си и реши да го накаже по всевъзможни начини.Ако обаче вместо по пътя на отмъщението,беше се опитал да ги разбере и тях,нямаше да се стигне до тук.
  Нихал-да, на човек му става мъчно за тази чистота и непорочност,която ще бъде жертвана за пари.Това,че е чула разговора на възрастните,не означава че може да им вярва. А и защо не се запита Бех като е толкова влюбен в нея не й го каже лично,а тръгнал точно на Бихтер да се обяснява? Защо нищо в отношението му към нея не подсказва тези силни чувства,които тя очаква?  Въобще доказателствата трябва да дойдат от него,а не от някой страничен човек. Според мен тя си затваря очите за очеизвадни неща,защото иска дочутото да е самата истина.
  Фирдевс какво да предпазва вече Бихтер-тя е хлътнала до уши.Не знам  как не разбира,че тя няма да се откаже,всичко ,което гласи Фирдевс е безполезно,това са живи  хора,а не играчки.Те също са способни на действия.
  Аднан го чакам да го видя кога ще говори с Бих и Нихал.Като го познавам сигурно ще се изтъпани пред Бех и ще каже-знам,че се обичате,хайде да се вземете  Crazy Няма да има истински сериозен разговор,задълбочен,много повърхностно ги приема нещата.Слуша Фирдевс пък не пита дъщеря си и сина си  ooooh!

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 11:38 от charovnica

# 262
Искам да питам по-информираните- Бихтер "на сухо" ли смята да държи "чичо" до края на сериала   Mr. Green, а той да се отнася както до сега към нея-с търпение и разбиране............  Tired  newsm78

# 263
biskit ,ще уважи и чичо и племеник.По азбучен ред ...Стига ние да имаме търпение да дочакаме

# 264
  Не знам,обаче какъв мъж в разцвета на силите си-това за Бех важи с пълна сила,той към дядо си клони направо Аднан.А и Дениз как да я забележи като  е влюбен в друга,млада женичка иска  Crazy и ще си плати цената за глупостта да си помисли,че тя може да го заобича като мъж.
   Силвия_Мария-мисълта е на Екзюпери и гласи: "Да обичаш някого не е да се гледате в очите един друг, а да гледате в една посока" .В този ред на мисли те попитах за линк,където двамата -Бех и Нихал погледите им буквално са насочени в една посока-това е физическият израз на тази мисъл и хората,които се обичат взаимно ,го правят подсъзнателно.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 11:20 от charovnica

# 265
  • Пловдив

Ей този пръстен ще му подари Нихал.../ в действителност си е негов личен,
но в сериалите имат този маниер - уж ги подаряват, за да може актьорите да си ги носят/

# 266
  И на мен пръстенът ми се стори познат,ясно откъде  Peace

# 267
Аз мисля, че Нихал не поставя под съмнение дочутия разговор между Дениз и Фирдевс, защото е млада и неопитна. Тъй като тя, поради възрастта си, не може открито да каже или покаже чувствата си към Бех, автоматично приема за чиста монета негово признание пред Бихтер. Тя счита за нормално подобно поведение, тъй като това е присъщо за хората на нейната възраст.

Относно Фирдевс и нейните действия, съм съгласна, че го прави от обич към Бих, както и поради материални съображения, но сякаш на моменти аз лично долавям, че прави всичко това и за да накаже Бих, че й отмъкна избраника, че се впусна в този брак изключително прибързано... един вид се опитва да я застави да "сърба супата, която си надроби сама", наказва я за необмислената и спонтанна женитба.

Хубав ден на всички и от мен!  bouquet

# 268
  Славена,стихчето  е отново на място и сякаш самата Нихал го казва в копнежа си за любов  Hug
  Младостта и неопитността да ,но и нейното желание е толкова силно,че разумът й изключва и не разчита сигналите,които получава.Счита,че както би постъпила тя,така биха направили и другите,в случая Бех,но забравя че той не е на 18 и че тя не е първата жена,към която изпитва чувства.Действа така сякаш не го познава. Не я виня,разбирам я,но явно тя е от онзи тип хора,който никога не поставя нищо под съмнение щом всичко се случва така,както иска,още повече че Фирдевс веднъж я използва и подведе.Но тя забрави това ,не разбра,че трябва да се пази от нея и да проверява думите й,а не да ги приема за чиста монета.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 11:32 от charovnica

# 269
Аз мисля, че Нихал не поставя под съмнение дочутия разговор между Дениз и Фирдевс, защото е млада и неопитна. Тъй като тя, поради възрастта си, не може открито да каже или покаже чувствата си към Бех, автоматично приема за чиста монета негово признание пред Бихтер. Тя счита за нормално подобно поведение, тъй като това е присъщо за хората на нейната възраст.

Съгласна съм на 100%.

Не знам,обаче какъв мъж в разцвета на силите си-това за Бех важи с пълна сила,той към дядо си клони направо Аднан.

Точно в периода на втората младост си е.

Общи условия

Активация на акаунт