Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 064
  • 733
  •   1
Отговори
# 240

Това не е моя мисъл ,а цитат и е в преносен смисъл.
Снимките ,заснетите  секс кадри на Б и Б са нещото ,което се случва в повечето легла.
Авторът умишлено е наблегнал и натъртил на тях между БиБ неслучайно.Само там те са двойка
Страстта малка или голяма е преходна .
Това ,което прави една двойка щастлива е хармонията в техните отношения и спокойствието,което излъчват .

Не бих казала, че БиБ имат особено голям избор къде да се развиат отношенията им, при положение, че все пак правят нещо тайно.Могат ли да излязат, хванати за ръце на разходка?Могат ли да бъдат показвани един до друг само двамата, без всичките дебнения и подслушвания в тази къща?Апък и в къщата извън Истанбул не гледахме само секс.Бихтер отиде, разплакана, разказа му какво се е случило между нея и Аднан и той я прегърна, утеши я, каза й ,че е до нея, ще помогне, ще се грижи за нея.Тук и на другия ден, когато се разхождага по брега не видях страст.Освен това не съм сигурна, че Бехлюл винаги изглежда спокоен и излъчващ щастие до Нихал.Доста често го виждаме умислен, мълчалив и вглъбен, и това до самата сватба(ергенското парти)

Б желае Б ,но всичко друго е катастрофа между тях.Ако нямаха пречки и заживееха заедно няма  да издържат и 1 месец .Ако бе дъщеря на Аднан ,нямаше да има връзка изобщо,а само прелъстяване и изоставяне ,защото точно опасността и невъзможността я прави магнетична.
Б и Н имат много общо и голям шанс да се получи.Щеше да стане и ако я нямаше Бих
Когато не е спокоен  с Нихал е заради hahaha "вампира ,който го тормози като конска муха"

# 241
Не само разбра , че е Нихал , но и че го е загазил геройски !

Направо ще му с прийска да  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #Cussing out ама няма да избяга!  Sick
 Кой да гръмне или ???

Имах предвид,че ще му се прииска да се гръмне (себе си),ама в крайна сметка ще " се примири" със съдбата,която му начертаха баба Фирдевс и Аднан!  Crossing Arms

Лека нощ и от мен!

# 242
  • Пловдив

Добро утро на всички дами в темата.

# 243
  • Пловдив

Да започнем денят с една снимка....

# 244
Добро утро.
Мариана, хубава усмивка. Благодаря. Hug

# 245
Добро утро!    bouquet   
Нещо ми е тягостно днес, не знам дали заради мрачното време  Weary или заради сериите.........  Thinking
За мъката на Бешир, заради една невъзможна любов и една срамна тайна и невъзможността да се освободи от нея..........  Tired
За пърхащата от щастие Нихал, която не съзнава , че е станала изкупителна жертва........  ooooh!
За манипулаторката Фирдевс, на която рано или късно всички и падат в капана..........  #2gunfire
За Елиф, която е потвърждение на това, че "кой каквото сам си направи и цяло село не може да му го направи............." и т.н..........
Даже и от целувката не ми стана по-добре-напротив...........  Rolling Eyes

# 246
ДОБРО УТРО!

ОБИЧАМ ТЕ И ТЕ ЦЕЛУВАМ

Целувам те, защото те обичам.
Не ми е нужно твоето вчера,
а утре е така далеч.
Мълчанието е доверие -
очите тихо красноречие.
Мигът в прегръдка да заключим,
да бъде наш, да бъде вечен
и който първи проговори
той първи не обича вече.

Дамян Дамянов

# 247
  • Бургас
Добро утро!  Simple Smile
Вчерашните серии много ме натъжиха. Натъжи ме предаденият и засрамен Нихат - много добре се справи актьорът, мъчно ми стана за героя му. Не е лесно да разбереш, че баща ти никога не би могъл да ти бъде истински такъв. Аз донякъде оправдавам постъпката на Нихат с акциите - той се почувства обиден заради баща си - Аднан не се поколеба веднъж да го изиграе с търга, въпреки че знаеше, че за него това ще бъде фатален удар, и втори път - с разваляне на новото съдружие на Юнал. Хилми е дребна риба за Зиягил, Аднан можеше да го игнорира, без да му нанася подобни удари. Но и там Фирдевс ханъм се намеси. За да спаси достойнстово на една тъща, която си гледа интереса и не се поколеба да съсипе собствената му дъщеря в последствие, жертва един доверен свой човек, какъвто е Нихат. За мен тази постъпка беше недостойна за Аднан - въпреки че съм му вярна фенка, действията му срещу Хилми ме разочароваха.
Натъжи ме нараненият Бешир - представям си какво е почувствал, когато е видял подаръка си в кашона с боклука.  Confused Джемиле постъпи грозно, но не се учудвам - ревността и чувството за малоценност я правят злобна клюкарка и именно това и пречи да привлече вниманието на Бешир (не че при голямата и истинска любов, която изпитва момчето към Нихал Джамиле би имала някакви шансове).
Натъжи ме дори Бихтер с нещастния си поглед и самотата си. Трагичен образ - има злополучната съдба прекалено много да прилича на майка си по темперамент. Ако имаше и поне малко от качествата на майка си да си гони интереса, би могла да се спаси от този опасен капан. Но аз вчера за първи път усетих, че тя е обречена. И въпреки че не се поколеба да си измие ръцете с Нихал, стана ми мъчно и за нея Confused
Натъжи ме и наивното дете Нихал, станало лесно средство за достигане на чужди цели. В този сюжет Фирдевс е в основата на всичко. За мен тя е главният герой в сериала - всеки обрат в действието, малко или много, се дължи на нейна провокация или намеса. Може би по-виновна и от Бехлюл, тя сама, донякъде без да го съзнава, съсипа собственото си дете.
Тягостно става в сериала, вече се долавят настроенията на бъдещата развръзка.  Confused

# 248
Добро утро и от мен Simple Smile

Красиви снимки за събуждане   bouquet

Да споделя и аз какво си мисля след снощните серии..

Примиренческото поведение на Аднан почва да ме ядосва вече. Иска нещо от Бихтер, показва го с поведение и чака да й кефне на принцесата да го ощастливи... Ами не го разбирам това. Мъж в разцвета на силите си, с положение в обществото, сам става зависим от капризите на една егоистична жена Cry Дениз го чака с отворени обятия, той стои и търпи гевезелъци... Почва все повече да влиза в ролята на мухльо Cry

Бихтер пък с такова желание му събираше багажа за Анкара...Тя не иска и да се прикрива вече.

Относно Нихал си мисля, че с пълно основание вярва, че Бехлюл изпитва чувства към нея. Чу възрастните да го потвърждават- Фирдевс и баща й. Какви доказателства повече й трябват... И радостта й от дочутото е напълно основателна, любовта й се оказва споделена. В момента няма защо да съжалявам Нихал, мога само да се радвам с нея.

# 249
Аз пък хич не я съжалявам Нихал.Затвори си очите за неща,които с трезв поглед можеше да подразбере,дори в последните епизоди,когато аферата на БиБ беше ясна.Летеше в облаците,защото така й изнасяше,не си напъна пилешкия мозък,не си задаваше въпроси защо Бехлюл е толкова тъжен младоженец,защо е отчужден от нея,защо почти всички са срещу брака й,дори не се запита защо точно Бихтер спрягат за любовница на Бех... Хич не може да ме трогне.Тръгнала да гони дивото.... Rolling Eyes

За Аднан - за мен той е най-големият глупак във филма.Бих изневерява под носа му,манипулиран както на Фирдевс й е кеф,цялата къща шушука зад гърба му,дори Хилми му каза право в очите за БиБ и той пак - едно голямо НИЩО.

# 250
biskit, Yulichka,  Hug Hug Hug
На мен и за Хилми ми е жал, въпреки всичко, което върши. Явно и за неговото поведение си има обяснение, ако, разбира се, беше искрен пред Елиф. Той постъпва със сина си, както са постъпвали с него - мачка го и му внушава чувство за малоценност. А на съпругата си, предполагам, отмъщава за отношението на семейството й към него.

NotApproved, не бъди жестока.  Sad

# 251

Щастливото лице на любовта

# 252
На мен и за Хилми ми е жал, въпреки всичко, което върши. Явно и за неговото поведение си има обяснение, ако, разбира се, беше искрен пред Елиф. Той постъпва със сина си, както са постъпвали с него - мачка го и му внушава чувство за малоценност. А на съпругата си, предполагам, отмъщава за отношението на семейството й към него.

Въобще не ми е жал за Хилми.
Дори и така да е, както казва Snejka, да отиде на психиатър да излекува раните му, не да си го изкарва на жена си.

# 253
# 254

Общи условия

Активация на акаунт