Къде в Бургас 26

• 86 608
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
уви, не знам, но се сещам да питам дали знаете къде има пресен хубав пчелен прашец.  bouquet мерси предварително

# 316
asya02,

до нас има един чичо Славейко. Отглежда и продава меда си. Много му е хубав. Има различни видове. Магазинчето му се намира на ул. Калоян, вървейки от входа на Краснодар в посока ул. Иван Вазов. Точно преди последната пряка е, в една кооперация до магазин за тапети.

# 317
  • Бургас
А знаете ли дали някъде няма да продават готови боядисани яйца за Великден.....

# 318
  • Бургас
В Метро  Peace

# 319
Някъде,евентуално да се продават електронни цигари...магазин в Бургас имам предвид.... Simple Smile

# 320
  • Бургас
А не трябва ли в Метро да се влезе с карта ,преди беше така сега незнам как е......знаете ли.

# 321
С карта се влиза в Метро, да  Peace

# 322
  • Бургас
Някъде,евентуално да се продават електронни цигари...магазин в Бургас имам предвид.... Simple Smile
В МЕТРО,също така на Велека при Арменеца

# 323
Някой знае ли закусвалня или нещо такова, където продават хубави кроасани, кифлички?
Гофрети някой да знае от къде мога да купя?

# 324
В МЕТРО,също така на Велека при Арменеца
Благодаря..... Simple Smile

# 325
  • Бургас
BloSSomy, виж в Сладко и солено на бул. Христо Ботев (бившата сладкарница Неделя)- там има много хубави кроасани с масло.
Хубави малки кифлички-сладки и солени има на Цар Симеон (Републиканска) на ъгъла с Гурко до Китайския ресторант.  Peace

# 326
Мед и пчелен прашец купувам от специализараното магазинче, което е до Краснодар. От горната страна т.е на ул. Ивайло между ул. Ал. Велики и ул. Кл. Охридски
http://www.bgmaps.com/map/burgas

# 327
30god   bouquet благодаря!
А за гофрети - има едни на Богориди в началото, близо до часовника, коментирали ги бяхме в предни теми, на мен лично ми бяха допаднали. Ама информацията е от февруари, де, дано да ги има още...

# 328
Знам че има отделна тема,но да попитам,къде в Бургас мога да купя хубава боя за яйца,с наситени и ярки цветове,или пък да ме насочите към определена марка.

# 329
искам да си купя мед, но не от тези в магазините, а така да се каже "домашен" директно от някой производител, някой знае ли такъв

В "Славейков", зеленчуковия магазин в бл.120 - намира се срещу детски кът "Замъка на Мечо Пух", в новите блокове срещу Пиргосплод, само че не от към спирката, а от вътрешната страна на блока. Пчеларят е мой близък, който работи съвсем друго нещо, но гледа няколко кошера - не за търговия, а за себе си и семейството си, да си имат истински мед. Като изкара повече обаче, дава меда за продажба в магазинчето, което ви казах.
Медът му е акациев и знам, че си гледа пчелите по абсолютно екологична система  - захар не само че не слага в меда, ами дори и пчелите не ги подхранва със захар, а им оставя от меда да се хранят.
В магазинчета около Краснодар оставят мед за продаване различни производители и веднъж случиш на хубав мед, веднъж не ...

Общи условия

Активация на акаунт