Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря достъпни сутиени за бременни и кърмачки?
Къде мога да намеря играчка микроскоп?
Можете ли да препоръчате месарница, където мога да получа свинско месо, нарязано на парчета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря достъпни сутиени за бременни и кърмачки?
Можете да намерите достъпни сутиени за бременни и кърмачки в магазина за бременни под операта, както и в магазина за бременни на улица Александровска близо до Стоматлогията. Освен това, сутиените за кърмачки са налични и в магазин Триумф в Трия-та. Магазинът за бременни на Александровска и магазините PRMMAMN и Mothercare в търговския център предлагат сутиени, но на по-високи цени.
-
Къде мога да намеря играчка микроскоп?
-
Можете ли да препоръчате месарница, където мога да получа свинско месо, нарязано на парчета?
-
Къде мога да намеря учебници по география за 9 и 10 клас?
-
Къде мога да намеря пантофки Zetpol и агенция за детегледачки?
Да, най-популярните и известни и разпространени са те, но има доста отрицателни мнения за тях и ако се потърси човек, ще се открият. На мен са ми бъркали изследвания (при това важни!). А последният път така се бяха о@к@ли (забавено пращане на кръвта във варненската лаборатория, която трябваше да прави изследванията (което е фатално за резултата), неспазване на процедурата и съответно неполучаване на резултатите близо месец след това, вземане на 50лв за изследване от 20лв...), че след милото ми писмо, лично шефът им ми звъня да се извинява. Последното леко тушира недоволството ми, но повече при тях не отивам! Ползвам лаборатории Тошкина (има ги на 3 места в града) и съм доволна от тях