Къде в Бургас 26

• 86 566
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
благодаря на всички момичета,които ми отговориха-благодарение на michelle25,която не познавам лично,но се обади на човека и ме прати от нейно име сделката беше пове4е от успешна-за пореден път се уверих,че форума ни е уникален -много,много ти благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 436
Къде боядисват кожени якета, имам едно червено което е почнало да избелява?

# 437
От къде мога да купя Micro Sim адаптер?

Лично препоръчвам магазина за компютри в Мола. Преди аптеката и Карфур е.
Много неща съм си взимала от там и винаги оставам доволна. Наложи ми се три пъти да сменям една флашка и трите пъти без никакъв проблем и скандали, като накрая се оказа наша грешка, а не тяхна и те я откриха Laughing

# 438
Моля,препоръчайте ми ортодонт!
Ще ми е полезно освен това, ако някой даде мнение за д-р Хасара.Изчетох мненията в Здравния, но там са писали предимно хора,който току що са се регистрирали...
Благодаря предварително!

# 439
Май моя въпрос не е много за тук но да питам аз-къде мога да се изседвам за хламидий,т.е в коя лаборатория резултатите са горе долу достоверни,защото напоследък чета за бургаските лаборатории доста противоречиви мнения.

# 440
Май моя въпрос не е много за тук но да питам аз-къде мога да се изседвам за хламидий,т.е в коя лаборатория резултатите са горе долу достоверни,защото напоследък чета за бургаските лаборатории доста противоречиви мнения.
ами , аз от лаборатория Лина съм много доволна , успех  Peace

# 441
  • Бургас
Точно за Лината пък не искам и да чуя Naughty Да, най-популярните и известни и разпространени са те, но има доста отрицателни мнения за тях и ако се потърси човек, ще се открият. На мен са ми бъркали изследвания (при това важни!). А последният път така се бяха о@к@ли (забавено пращане на кръвта във варненската лаборатория, която трябваше да прави изследванията (което е фатално за резултата), неспазване на процедурата и съответно неполучаване на резултатите близо месец след това, вземане на 50лв за изследване от 20лв...), че след милото ми писмо, лично шефът им ми звъня да се извинява. Последното леко тушира недоволството ми, но повече при тях не отивам! Ползвам лаборатории Тошкина (има ги на 3 места в града) и съм доволна от тях Peace

# 442
И аз правих в Тошкина,до първо РПУ,хламидии-трите вида-36лв.май не се поема от здравна каса,ама провери за всеки случаи.И аз вече за Лина не искам да чуя-три пъти си правя изследвания влаг.секрет за моя сметка,и трите пъти различни резултати,е последния беше верен,но го сверих с този от Тошкина.Други лаборатории -според мен и на тази в ОРБ може да се има доверие.

Dani691,тук няколко пъти се е писало за боядисване и ремонт на кожени якета(по спомен цитирам адреса)-на ул.Гурко,след Оборище нагоре към Морската.Друго където се с ещам и може да питаш е в Хим.чистене на Ботева.

# 443
  • Burgas
В Кауфлана като излезеш точно от касите в дясно има щанд за боядисване на дрехи,незнам дали боядисват кожено,но аз боядисах една риза и едно манто и съм доволна.

# 444
  • Burgas, Bulgaria
Някой може ли да ми препоръча редовна автобусна линия Бургас -Истанбул ?

# 445
Ентуртранс- ужасно тесни седалки и малко пространство, не можеш да се отпуснеш в автобусите им.
Нишикли- обикалят по селата, а това удължава пътуването.
Аз предпочитам Метро, а и те пътуват през нощта и така не губиш време.

# 446
dani691, до маг. Европа на ул.Калоян има ремонт на кожени изделия и там приемат за боядисване на кожени изделия.

# 447
Моля,препоръчайте ми ортодонт!
Ще ми е полезно освен това, ако някой даде мнение за д-р Хасара.Изчетох мненията в Здравния, но там са писали предимно хора,който току що са се регистрирали...
Благодаря предварително!
Да се самоцитирам.На никого ли не му се е налагало да ползва ортодонт? newsm17

# 448
  • Burgas
За ортодон бях чула,че в Славйков идва в месеца веднъж от някъде ортодонт в кабинета на д-р Донев намира се в славейков бл.76,но това беше преди година може би,една приятелка си водеше детето тел. в кабинета 887325,ако искаш се обади да питаш.

# 449
  • Бургас
От къде мога да купя Micro Sim адаптер?
Панда, Технополис, Техномаркет...
Няма! Направих си добра разходка!
Лично препоръчвам магазина за компютри в Мола. Преди аптеката и Карфур е.
Много неща съм си взимала от там и винаги оставам доволна. Наложи ми се три пъти да сменям една флашка и трите пъти без никакъв проблем и скандали, като накрая се оказа наша грешка, а не тяхна и те я откриха Laughing
Да споделя, че от всички магазини, в които отидох да търся въпросния адаптер само там от първото изречение разбраха за какво питам и не ме гледаха все едно не съм в ред. Наистина момчетата са много компетентни- станах им и аз фен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт